marko30 18.01.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 przymierzam sie do budowania domku z Atrium GL 232 moze ktos juz to buduje lub sie przymierza do budowy tego domku ?czy 140 m nie bedzie za malo dla rodziny 4-osobowej ?czy nie podpiwniczyc go czesciowo ??? same problemy ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 10.05.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Mamy już ten projekt i zamierzamy wg niego budować dom. To projekt dobry na działkę z wjazdem od południa. Myślę, że rodzina 4-os. spokojnie się zmieści. Nie planujemy podpiwniczenia. Zmniejszyliśmy nieco w projekcie garaż i z tyłu za garażem jest zaprojektowana drewutnia - na drewno do kominka. Na razie poszukujemy architekta do adaptacji tego projektu. Może wiesz ile kosztuje adaptacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 11.03.2005 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 ja adaptowalem ten projekt w firmie atrium .Placialem okolo 1300 zl ..pewne zmiany ..miedzy innymi ja poszerzylem garaż o 1,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts