Gość coolibeer 22.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aktualnie nic się nie dzieje Zapasy w sklepie ABC zrobione. Nie panikować sklepy w Koniakowie są i miła obsługa jest. Na godzinę 10:49 dojechali już: An-Bud, GosiaAnbudowa, Xavieer, dagullka, baru, Piotrek i Madzia, coolibeer Jak coś będzie damy znać. Pytać a chętnie odpowiemy. Szerokiej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 coolibeer!!!!! Ty tam się opierniczasz, a ktoś Ci avatarka podpierniczył!!! Widziałem na "wymianie doświadczeń"!!!http://forum.muratordom.pl/podswietlenie-kabiny-prysznicowej,t178739.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 http://coolibeer.pl/koniakow/DSC00046.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 coolibeer!!!!! Ty tam się opierniczasz, a ktoś Ci avatarka podpierniczył!!! Widziałem na "wymianie doświadczeń"!!! http://forum.muratordom.pl/podswietlenie-kabiny-prysznicowej,t178739.htm retro no skubaniec mi podpierniczyl ale tamten inaczej sie rusza Niech sie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 22.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wypijcie za nas grzańca!!! I tyłków nie poobijajcie zjeżdżając na jabłuszkach Bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No tak, na narty poszli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dooooooobrej zabawy Życzy Arnika z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 22.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bawcie się dobrze Dodam tylko,że wcale Wam nie zazdroszczę bo: "jak ja nie cierpię zimy" Ale sam wypadzik pewnie by mi się przydał.No cóż,może inną razą.I z pewnością cieplejszą porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 No tak, na narty poszli ... a gdzież tam! Słońce wyszło, więc galoty pościągali i się opalają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Paraliż na trasie Kraków - Zakopane! Stoją wszystkie pociągi. Do odwołania http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,7484539,_Stanely_pociagi_relacji_Krakow_Zakopane_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Pozdrowie ia dla pijacych u. Bluszczof od pijaxy ch narciarzy i narciarek ze stoku zagrron nie wypijya fszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Pozdrowie ia dla pijacych u. Bluszczof od pijaxy ch narciarzy i narciarek ze stoku zagrron nie wypijya fszystkiego teraz wiem, że to z forum Muratora"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bawcie się dobrze,ubierajcie się ciepło żeby sobie tego i owego nie przeziębić, wypijcie zdrowie nieobecnych i wracajcie zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aktualizacja listy obecności: An-bud Gosia Anbudowa Adam cz-wa + Jego Lepsza Połowa coolibeer + 2 osoby towarzyszące labas1 Xavieer Barbossa sSiwy12 daggulka kordzina Baru kala + mąż + dziecię colignnon + osoba towarzysząca + dziecię Petrus_es cieszynianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Bawcie się dobrze, i trochę siły na jutro zostawcie pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Bawcie się dobrze, i trochę siły na jutro zostawcie pozdrawiam TINEK Kazali powiedzieć, że konie na pewno zachowają siły na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 22.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aktualizacja listy obecności: An-bud Gosia Anbudowa Adam cz-wa + Jego Lepsza Połowa coolibeer + 2 osoby towarzyszące labas1 Xavieer Barbossa sSiwy12 daggulka kordzina Baru kala + mąż + dziecię colignnon + osoba towarzysząca + dziecię Petrus_es cieszynianka A TomKwasów nie ma jeszcze? No tak.. Bo im poradziłam przez zboże jechać, gdyż jak wiadomo, we wsi Moskal stoi... Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no to jesteśmy...zyjemy, pijemy...lulki palimi.....zdjęcia robimi... cóż co zrobić.... ruletka się kręci...... ale się cieszę że jestem... bardzo bardzo bardzo........ a miałam nie jechać........ jeszcze tego nie czytasz ale dziękuję sSiwemu12 że mnie tu zawiózł-przywiózł-DZIĘKUJĘ[/size wszyscy są....... sa cudowni ...innni ale cudowni...bo inni... świetnie........ zazdroście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam Wszystkich Bawcie się dobrze, i trochę siły na jutro zostawcie pozdrawiam TINEK Kazali powiedzieć, że konie na pewno zachowają siły na jutro Acha, konie tak Ale troszkę siły mieć musicie coby się do tych sań załadować (teraz wiem, dlaczego tylko sań sztuk 3 - mało kto będzie miał siłę dojść do sanek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts