daggulka 05.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ino cobym sie nie połamała .... bo do zlotu sie może nie zagoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Niestety musieli My szybko wracać, a szkoda No to mam madzieję, że masz nauczkę że nieładnie tak przyjaciół opuszczać i teraz to jak na porządnych imprezowiczów przystało - w piątek rano przyjazd , w niedziele wieczorem wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Szkoda, co my flaszki kwasu gdzies nie ukryli... Stuletnia whisky ukryta w lodach Antarktydy. Wydobyli ją! http://deser.pl/deser/1,97052,7531835,Stuletnia_whisky_ukryta_w_lodach_Antarktydy__Wydobyli.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Szkoda, co my flaszki kwasu gdzies nie ukryli... Stuletnia whisky ukryta w lodach Antarktydy. Wydobyli ją! http://deser.pl/deser/1,97052,7531835,Stuletnia_whisky_ukryta_w_lodach_Antarktydy__Wydobyli.html A te próbki whisky już pobrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A Ja to myślałem że w Ruścu już się wszyscy znają od lat ! Tylko Ja nikogo . Serio Myślałam dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Pozdrowienia od Piczmana odciętego od internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Pozdrowienia od Piczmana odciętego od internetu kabelek ci zamarzł czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale myślę, że się mylisz. Jemu zamarzł kranik ..... Teraz se możemy poużywać, bo jak nie ma neta, to nas nie opiep... skrzyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 07.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 obejrzałam film... 6+ za podkład muzyczny do filmiku iza wybranie zcen..to talenty jesteście chłopcy ogromne musze sobie go zgrać...rozumiem że mam to zrobić wg. cooliberkowego instruktarzuno jesteście niesammowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 talenty jesteście chłopcy ogromne No a ty jesteś niezły model do filmowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jestem... Przypełzłam byłam... Ta praca mnie rozwala, ale jeszcze tylko tydzień takiego zap... eee... amieszania (wg moich prognoz oczywiście ). Z rzeczy przyziemnych to się zakopałam w środę na naszej fenomenalnej drodze, małżowy focusnie podołał, ale sąsiad i dwie dechy - owszem I pomyślcie sobie, że za dwa tygodnie będziecie razem na narcioszkach!! A ja mam nadzieję się z Wami zobaczyc dzień wcześniej tralalalalalalalalaaaaaa Aaaa... Tomkwasowo! Witojcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Tylko uważajcie za te 2 tygodnie, żebyście się nie przeziębili, bo ponoć mrozy idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts