bobiczek 25.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Petrus - ja bym nawet o mało co uwierzył że to prawdziwy świety - gdyby nie Twój avatar Tobie to najbardziej chciałem podziękować że po nas przyszedłeś po kuligu - bo o mało co musiałbym dzwonić na 112 - gdybyś nie zadbał że wszyscy już siedzą i jadą z powrotem Jak to świeże powietrze potrafi człowiekowi w "głowie zawrócić" - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wątpie to mój dziadek w piwnicy hodował A fiordy mi z ręki jadły Cieszka, bez słów, no bez słów się rozumiemy , na tej samej fali nadajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kochani jako "niezrzeszeni" do tej pory (tak nas nazwano) pragniemy Wam wszystkim ślicznie podziękować za całą imprezę, a w szczególności osobom, które zajmowały się organizacją. Jedyne co mogę dodać to to, że nie możemy doczekać się następnej imprezy. aaaaaa i zaaje.biście dziękuję osobom, które przyczyniły się do tego by nasz aparat dotarł spowrotem do Częstochowy. Pozdrowienia ze "Świętego Miasta" !! hmmm może jeszcze coś tak ekhhhmm... Kulig w górach piękna sprawa Dobre jadło i zabawa Piwo, wódka, kwas chlebowy Dziś nie czuję swojej głowy Fakt! EKIPA przeurocza Piękna, mądra i ochocza Czasem Retro coś "powiedział" Później Łabas z nim zaśpiewał Ktoś zapodał dzikie dźwięki Gazda wysłuchiwał "jęki" Przed Kuligiem był Mikołaj Piotrek wtedy gdzieś się schował Zaraz potem w full ubranie Bo szybciutko były sanie Z konikami w swym zaprzęgu Z pochodniami każdy w ręku Ale kulig był za krótki Lub za dużo jednak wódki Lecz wiem jedno, powiem prosto Było GIT bo BYŁO OSTRO!!! hehe coś tam jednak wyskrobałem a ja z racji znalezionego aparatu - proponuję sprzedać mnie - mi prawa autorskie do tego tekstu. Dorobię music - i sprzedamy....za dobrą kasę. Zgadzasz się? Tekst niezły - bardzooooooo mnie sie spodobało to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? Jak będziecie grzeczni to o 21:00 pojawi się kolejna porcyjka foteczek bo teraz muszę uzupełnić brak % w organizmie aby normalnie funkcjonował nożesz ja Cie prosze ..... to procenty ważniejsze niż my??? a ja w szoku jestem ..... patrze w aparat .... a tutaj mnóstwo fotek ktoś posłuchał mojej prośby żeby się nie krępować i korzystać bo ja jak zwykle zapomnę ..... to komu mam podziękować, bo nie pamiętam zaraz wkleję jak imageshack nie odmówi .... i dam linka No jak nie pamiętasz komu dawałaś aparat pod opiekę to chyba za długo spałaś ;P Tylko że ja nie robiłem tych z Mikołajem Neli dawaj dawaj Myślałem że ty nie chciałaś zdjęć publikować i ci mało robiłem a dziś dostałem info że to był kto inny a tej osobie znowu trzaskałem miliony fotek i nagrywałem materiał Fajna koszulka tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Kochani jako "niezrzeszeni" do tej pory (tak nas nazwano) pragniemy Wam wszystkim ślicznie podziękować za całą imprezę, a w szczególności osobom, które zajmowały się organizacją. Jedyne co mogę dodać to to, że nie możemy doczekać się następnej imprezy. aaaaaa i zaaje.biście dziękuję osobom, które przyczyniły się do tego by nasz aparat dotarł spowrotem do Częstochowy. Pozdrowienia ze "Świętego Miasta" !! hmmm może jeszcze coś tak ekhhhmm... Kulig w górach piękna sprawa Dobre jadło i zabawa Piwo, wódka, kwas chlebowy Dziś nie czuję swojej głowy Fakt! EKIPA przeurocza Piękna, mądra i ochocza Czasem Retro coś "powiedział" Później Łabas z nim zaśpiewał Ktoś zapodał dzikie dźwięki Gazda wysłuchiwał "jęki" Przed Kuligiem był Mikołaj Piotrek wtedy gdzieś się schował Zaraz potem w full ubranie Bo szybciutko były sanie Z konikami w swym zaprzęgu Z pochodniami każdy w ręku Ale kulig był za krótki Lub za dużo jednak wódki Lecz wiem jedno, powiem prosto Było GIT bo BYŁO OSTRO!!! hehe coś tam jednak wyskrobałem a ja z racji znalezionego aparatu - proponuję sprzedać mnie - mi prawa autorskie do tego tekstu. Dorobię music - i sprzedamy....za dobrą kasę. Zgadzasz się? Tekst niezły - bardzooooooo mnie sie spodobało to Bobiczek masz wolną rękę jestem jego menadżerem więc rób tą muzykę niech bit jest z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mnie jedna zwrotka bardzo się podoba. Ta "Fakt! EKIPA przeurocza Piękna, mądra i ochocza" Piękna i mądra - odebrałem bardzo indywidualnie do siebie. Tylko mi kurde "ochocza" jakoś mniej leży - no bo ja wiem do czego? I tutaj zacząłem podejrzewać - jako narcyz - że cholera. no nie wiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? oooooożesz .... kurrrrrde .... to akurat lepiej niech nie idzie na wizje a to Tobie Michaś mam dziękować za fotki? no to dziękuje bardzo z tego co pamiętam to jeszcze Xavieer robił .... to też dziękuję bardzo .... jeśli jeszcze ktoś - to proszę o info, to też ładnie podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Daga tych z mikołajem nie robiłem a na pewno aparat twój był do pewnego czasu pod moją opieką to chyba ja. Jeśli ktoś później robił to proszę się przyznać daga skrzynkę wódki stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Daga tych z mikołajem nie robiłem a na pewno aparat twój był do pewnego czasu pod moją opieką to chyba ja. Jeśli ktoś później robił to proszę się przyznać daga skrzynkę wódki stawia skrzynke to może nie , ale na następne spotkanie mogę przywieźć cuś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wątpie to mój dziadek w piwnicy hodował A fiordy mi z ręki jadły Cieszka, bez słów, no bez słów się rozumiemy , na tej samej fali nadajemy Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Serdeczne podziękowania dla pomysłodawców i organizatorów z mroźnego (co ja komu zrobiłam, że jest -20 ?) Opola przesyła Shellka z mężem. Szczególne wyrazy wdzięczności dla: ....... Barbossie za milczenie ....... Aaaaa i najważniejsze...kuniom chciałam podziękować za to, że były bardziej trzeźwe od woźniców. zaniepokoiłem się... tak, koniki były niedocenione, zamieniłbym je na woźniców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ostatnie fotki które robił Piotrek http://coolibeer.pl/koniakow/kulig/resztafotek/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Serdeczne podziękowania dla pomysłodawców i organizatorów z mroźnego (co ja komu zrobiłam, że jest -20 ?) Opola przesyła Shellka z mężem. Szczególne wyrazy wdzięczności dla: ....... Barbossie za milczenie ....... Aaaaa i najważniejsze...kuniom chciałam podziękować za to, że były bardziej trzeźwe od woźniców. zaniepokoiłem się... tak, koniki były niedocenione, zamieniłbym je na woźniców Znaczy z koniem w saniach chciałbyś Zaniepokoiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 (naprawdę Cię rzuciłem, tak całkiem na podłogę? kurde nie pamiętam, jeśli tak to to wybacz, następnym razem jakiś materac choć podłożę ) nie, sama tak nisko upadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zaniepokoiłem się... Barbossa śpij spokojnie...milczenie jest złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 (naprawdę Cię rzuciłem, tak całkiem na podłogę? kurde nie pamiętam, jeśli tak to to wybacz, następnym razem jakiś materac choć podłożę ) nie, sama tak nisko upadłam Obejrzałam Cię dokładnie i nie wyglądałaś na kobietę upadłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? Dokładnie to na myśli miałem. Do końca tygodnia postaram się coś sklecić do wklejenia You Tube. W miarę możliwości, coś maksymalnie kompromitującego... ( samego polewania i połykania destylatów jest chyba z 10 minut ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? Dokładnie to na myśli miałem. Do końca tygodnia postaram się coś sklecić do wklejenia You Tube. W miarę możliwości, coś maksymalnie kompromitującego... ( samego polewania i połykania destylatów jest chyba z 10 minut ) Ja się już zaczynam bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? Dokładnie to na myśli miałem. choć raz się okazało , ze mam więcej włosów na łepetynie niż na to wygląda Do końca tygodnia postaram się coś sklecić do wklejenia You Tube. W miarę możliwości, coś maksymalnie kompromitującego... ( samego polewania i połykania destylatów jest chyba z 10 minut ) barrrrdzo dobrze ... czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja się już zaczynam bać A czego? Połykania, polewania, czy może daggulki poprysznicowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts