cieszynianka 25.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja się już zaczynam bać A czego? Połykania, polewania, czy może daggulki poprysznicowej? Najgorsze, że sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... co dokładnie masz na myśli? Zobaczyłeś nagranie jak daga wychodzi nad ranem z pod prysznica? Dokładnie to na myśli miałem. Do końca tygodnia postaram się coś sklecić do wklejenia You Tube. W miarę możliwości, coś maksymalnie kompromitującego... ( samego polewania i połykania destylatów jest chyba z 10 minut ) 7 min z nart jakieś 15 min z karaoke ze 2 min do wycięcia bo słaba jakość i z minute o stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zaniepokoiłem się... Barbossa śpij spokojnie...milczenie jest złotem jeszcze bardziej się zaniepokoiłem, teraz to kociej mordy jak nic dostanę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zaniepokoiłem się... Barbossa śpij spokojnie...milczenie jest złotem jeszcze bardziej się zaniepokoiłem, teraz to kociej mordy jak nic dostanę.... jak nic, jak nic ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Barbossa! Jak tam żółwik? Bo mój chiba letko sztywny... zmarzło mu się najwyraźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Barbossa! Jak tam żółwik? Bo mój chiba letko sztywny... zmarzło mu się najwyraźniej Jak się tu uspokoić, skoro tyle emocji I jeszcze to oczekiwanie na filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Baru, Ty nie nadąrzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Baru ma racje, zamiast pracować, to mnie po wewątkach targacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dobranoc Na dziś koniec jutro Wam powiem co i jak w sprawie topienia marzanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja też lecę do wyrka ..... bo mnie głowa boli - ta druga informacja to dla tomkwasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Baru ma racje, zamiast pracować, to mnie po wewątkach targacie Ja też się dzisiaj po trzech ważnych wewątkach kręcę, a robota leży odłogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja też lecę do wyrka ..... bo mnie głowa boli - ta druga informacja to dla tomkwasa A ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Rany boskie!! Uspokójcie się choć trochę!! Zapierdzielam od jednego wewontku do drugiego i z powrotem!! Wnioskuję o pisanie w jednym tylko- będziemy mieć sprawę ułatwioną! Baru, Ty nie nadąrzasz Ojjj tam zaraz nie nadążam... Tak tylko pisałam, nie?? A z tymi bliźniakami to jeszcze przemyśl sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 25.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Petrus - ja bym nawet o mało co uwierzył że to prawdziwy świety - gdyby nie Twój avatar Tobie to najbardziej chciałem podziękować że po nas przyszedłeś po kuligu - bo o mało co musiałbym dzwonić na 112 - gdybyś nie zadbał że wszyscy już siedzą i jadą z powrotem Jak to świeże powietrze potrafi człowiekowi w "głowie zawrócić" - nie? nie ma sprawy, na organizatorze ciążą czasem inne nadprogramowe obowiązki związane chociażby z przywoływanie innych do porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A z tymi bliźniakami to jeszcze przemyśl sprawę Prościej będzie jak przestanę myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 zaniepokoiłem się... Barbossa śpij spokojnie...milczenie jest złotem jeszcze bardziej się zaniepokoiłem, teraz to kociej mordy jak nic dostanę.... stuku Cię przytuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 AniHubi za to, że ma rewelacyjnego gps-a, dzięki któremu podróż minęła nam całkiem bezproblemowo Oplułam monitor Ale to wam mało przygód było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ja tu wprawdzie nie piszę, bo siedzę na wsi i walczę z zimą (za pomocą kwasu), ale sołtys pojechał do GS-u więc dopadłem komputra i se poczytałem i zdjeć pooglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 retro i jak co się podobają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 26.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja też się dzisiaj po trzech ważnych wewątkach kręcę, a robota leży odłogiem Myślałem że tylko Ja tak w tym tygodniu zap..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts