daggulka 26.01.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nelcia ... śliczne zdjątka ... czyli komplit chyba .... wszystkie od wszystkich mam już na pen drive .... super pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulig Koniaków 2010 Proszę! Dziękujemy za zdjęcia Znów atakuje "poimprezowa depresja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dobra, spadam domek odgruzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Uwaga ludziska wszystkie, które zdjęcia robiły!! Dzięki wielkie!!!!!! Przynajmniej pamiątkę jakąś będę miała. Bo ja ofiara zabrałam aparat z naładowaną przez noc bakterią, za to bez karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 26.01.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulig Koniaków 2010 Proszę! Dzięki ! ! ! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jestem... oglądałam fotki...ale...ALE... filmu z Dagą wychodzącą z pod prysznica nie mogę znaleźć!!!!!!!!!!!!!!!......a nie mogę sobie odmówić...przecież byłam współtwórcą.......zdjątka fajne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 acha i mam pytanie..czy ktoś może założyć jeden wątek... bo skakanie pomiędzy dwoma średnio jest fajne......może kierowniczka zamiesznia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 kordzina .... kurde .... no ..... ale Michaś mi powiedział, że lepiej mi jak mam więcej tych włosów na głowie .... oczywiście wiem, ze łgał jak z nut ... ale trza sie jakoś pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 acha i mam pytanie..czy ktoś może założyć jeden wątek... bo skakanie pomiędzy dwoma średnio jest fajne...... może kierowniczka zamiesznia...... nie da się niestety połączyć wewontków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!! nie ma .... widziałam jedynie na kamerce jak odtwarzali na miejscu .... ale mam nadzieję, że da się zrobić kolejna fajną pamiątkę i jak na pożegnaniu lata skleić filmik z całości i na płytce za rekompensata pokrywającą koszty - ludziom rozesłać .... ino czasu trza , bo tomkwas coś mówił o jakichś obowiązkach małżeńskich cy cuś ... że niby czasu nie ma teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!! nie ma .... widziałam jedynie na kamerce jak odtwarzali na miejscu .... ale mam nadzieję, że da się zrobić kolejna fajną pamiątkę i jak na pożegnaniu lata skleić filmik z całości i na płytce za rekompensata pokrywającą koszty - ludziom rozesłać .... ino czasu trza , bo tomkwas coś mówił o jakichś obowiązkach małżeńskich cy cuś ... że niby czasu nie ma teraz ... Znaczy trzeba do Kaśki uderzyć, coby chłopu zleciła wykonanie w trybie natychmiastowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no dobra to do lata....tzn. o wiele wcześniej...ale nie zapeszjamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 acha i mam pytanie..czy ktoś może założyć jeden wątek... bo skakanie pomiędzy dwoma średnio jest fajne...... może kierowniczka zamiesznia...... JA już wczoraj sugerowałam, cobyśmy się zdecydowali na jeden wewontek, bo tak zapierdzielam w te i z powrotem To Shell mnie podkręciła, że niby nie nadążam tym strusiem , inne mnie poparły, że to tak niezdrowo ganiać (szczególnie w poniedziałek rano, no nie Tomkwas?), ale i tak każdy smaruje wszędzie. Ale jest coś optymistycznego w tym lataniu: zrzucamy przy nim tłuszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja pytanie mam ...... ktoś robił mi zdjęcie z Kubusiem od coulignona.... przyznawać się bez bicia gdzie ono jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a ja pytanie mam ...... ktoś robił mi zdjęcie z Kubusiem od coulignona.... przyznawać się bez bicia gdzie ono jest noooooo dobra mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nooo, kofana ... a kiedy dasz link do swoich fot? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!! Marta oglądałaś go na kamerce a na youtube go jeszce nie ma Poprosiłem Tomka o to aby mi przesłał materiał to wtedy coś sklecę. Może się umówimy tak że Tomek zrobi trailer a ja film Jeśli on nie ma czasu No i kordzina też jest uwieczniona jak je śniadanie Kanapki podano do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!! Daj - to był chiński sprzedawca - z tego co mnie pamięc nie myli........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kulig Koniaków 2010 Proszę! no proszę, extra!!!!!! Się zastanawiać zaczynam tylko - całowałem się z Tinkiem czy nie? Bo jak oglądam zdjęcia, to wychodzi mi że chyba coś musiało być........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts