Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kulig Koniaków 2010 Relacja Online

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 651
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to widziałaś ten film?????..daj mi!!!!!!

nie ma .... widziałam jedynie na kamerce jak odtwarzali na miejscu ....

ale

mam nadzieję, że da się zrobić kolejna fajną pamiątkę i jak na pożegnaniu lata skleić filmik z całości i na płytce za rekompensata pokrywającą koszty - ludziom rozesłać .... :D

ino czasu trza , bo tomkwas coś mówił o jakichś obowiązkach małżeńskich cy cuś ... że niby czasu nie ma teraz ... :p :lol:

nie ma .... widziałam jedynie na kamerce jak odtwarzali na miejscu ....

ale

mam nadzieję, że da się zrobić kolejna fajną pamiątkę i jak na pożegnaniu lata skleić filmik z całości i na płytce za rekompensata pokrywającą koszty - ludziom rozesłać .... :D

ino czasu trza , bo tomkwas coś mówił o jakichś obowiązkach małżeńskich cy cuś ... że niby czasu nie ma teraz ... :p :lol:

Znaczy trzeba do Kaśki uderzyć, coby chłopu zleciła wykonanie w trybie natychmiastowym 8) :lol:

acha i mam pytanie..czy ktoś może założyć jeden wątek... bo skakanie pomiędzy dwoma średnio jest fajne......

może kierowniczka zamiesznia......

JA już wczoraj sugerowałam, cobyśmy się zdecydowali na jeden wewontek, bo tak zapierdzielam w te i z powrotem :lol:

To Shell mnie podkręciła, że niby nie nadążam tym strusiem :lol:, inne mnie poparły, że to tak niezdrowo ganiać (szczególnie w poniedziałek rano, no nie Tomkwas?), ale i tak każdy smaruje wszędzie.

Ale jest coś optymistycznego w tym lataniu: zrzucamy przy nim tłuszczyk :lol: :p

Gość coolibeer

Marta oglądałaś go na kamerce a na youtube go jeszce nie ma :) Poprosiłem Tomka o to aby mi przesłał materiał to wtedy coś sklecę. Może się umówimy tak że Tomek zrobi trailer a ja film :) Jeśli on nie ma czasu :) No i kordzina też jest uwieczniona jak je śniadanie :) Kanapki podano do łóżka