cieszynianka 27.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ważna definicja: Perpetuum mobile drugiego rodzaju to maszyna, która generowałaby energię bez wzrostu całkowitej entropii. Taką maszyną byłby np. silnik, który produkowałby energię z wody poprzez zamienianie jej w lód. Żeby tylko Adaś nam się znowu nie zawiesił.... Zawieszenie było z powodu: - obejść jezioro, jezioro ob........? Chyba coś przegapiłam, nic nie wiem o jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 27.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ważna definicja: Perpetuum mobile drugiego rodzaju to maszyna, która generowałaby energię bez wzrostu całkowitej entropii. Taką maszyną byłby np. silnik, który produkowałby energię z wody poprzez zamienianie jej w lód. Żeby tylko Adaś nam się znowu nie zawiesił.... Zawieszenie było z powodu: - obejść jezioro, jezioro ob........? Chyba coś przegapiłam, nic nie wiem o jeziorze Barbossa to sprawił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ważna definicja: Perpetuum mobile drugiego rodzaju to maszyna, która generowałaby energię bez wzrostu całkowitej entropii. Taką maszyną byłby np. silnik, który produkowałby energię z wody poprzez zamienianie jej w lód. Żeby tylko Adaś nam się znowu nie zawiesił.... Zawieszenie było z powodu: - obejść jezioro, jezioro ob........? Chyba coś przegapiłam, nic nie wiem o jeziorze Barbossa to sprawił . Znowu coś nabroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie ... sprawił, ze Adaś nie znalazł odpowiedzi na pytanie .... a to się rzadko zdarza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cieszka: spróbuj....obejść jezioro jezioro zostało o...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cieszka: spróbuj.... obejść jezioro jezioro zostało o...... aaaaaaaaa, już wiem obejdzięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cieszka: spróbuj.... obejść jezioro jezioro zostało o...... aaaaaaaaa, już wiem obejdzięte no widzisz ty to masz głowę....a Adam myślał 3/4 wieczoru , a Ty tak szybko, może jednak Retrokwas wpływa na otwartość umysłu:o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 cieszka: spróbuj.... obejść jezioro jezioro zostało o...... aaaaaaaaa, już wiem obejdzięte no widzisz ty to masz głowę....a Adam myślał 3/4 wieczoru , a Ty tak szybko, może jednak Retrokwas wpływa na otwartość umysłu) Chyba na taką alternatywną otwartość, jak jakie ziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Adam po pytaniu Barbossy jeszcze chwile funkcjonował. Dopiero jak do przedpokoju wkroczył sSiwy z gitarą, Retrem oraz piosenką na ustach, Adam błagalnie spojrzał i zapytał: "Wytłumacz mi, dlaczego Oni to robią??" I potem się zawiesił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 aaaaaaaa..... to widzisz my źle myśleliśmy....A to Adam się nad nimi zastanawiał a nie nad łamigówką słowną a może sam zainteresowany sie wypowie dlaczego się zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Adam po pytaniu Barbossy jeszcze chwile funkcjonował. Dopiero jak do przedpokoju wkroczył sSiwy z gitarą, Retrem oraz piosenką na ustach, Adam błagalnie spojrzał i zapytał: "Wytłumacz mi, dlaczego Oni to robią??" I potem się zawiesił. Aż tak bardzo fałszowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bydzie sie jeszcze kto asić jakim foto?Eli to już je szlus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 bydzie bydzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bydzie sie jeszcze kto asić jakim foto? Eli to już je szlus.... Nasze fota pod instrukcjami Daggulki się przemieszczają na Imageshack, ale chyba gołębiami pocztowymi idą, bo wolno jak cholera Może żółwiami są przesyłane Jak wszystkie dojdą i Daga udzieli mi dalszych instrukcji, to zapodam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Pewnie (Kasia) niedługo konto będzie mieć...ale na razie .... he he .... podkleję tu wieczorem zdjęcie, na którym uzupełnia braki w wiedzy o FM ... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/4/3/2/53203887_d.jpg Nieomal z głową w monitorze I pozdrawia wszystkich, bo właśnie siedzi obok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 My też ją pozdrawiamy. A jak się zarejestruje, to niech się ujawni, że to ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I pozdrawia wszystkich, bo właśnie siedzi obok ... pozdrawiam, pozdrawiam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 My też ją pozdrawiamy. A jak się zarejestruje, to niech się ujawni, że to ona najprościej to było Kaśka Tomkwasowa .... ale zapewne coś bardziej górnolotnego wymyśli .... jeno niech się nie zapomni faktycznie przyznać , ze Ona to Ona ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Adam po pytaniu Barbossy jeszcze chwile funkcjonował. Dopiero jak do przedpokoju wkroczył sSiwy z gitarą, Retrem oraz piosenką na ustach, Adam błagalnie spojrzał i zapytał: "Wytłumacz mi, dlaczego Oni to robią??" I potem się zawiesił. Aż tak bardzo fałszowali Witam Adaś miał chęć pośpiewać, ale .... się wstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Adam po pytaniu Barbossy jeszcze chwile funkcjonował. Dopiero jak do przedpokoju wkroczył sSiwy z gitarą, Retrem oraz piosenką na ustach, Adam błagalnie spojrzał i zapytał: "Wytłumacz mi, dlaczego Oni to robią??" I potem się zawiesił. Aż tak bardzo fałszowali Witam Adaś miał chęć pośpiewać, ale .... się wstydził Przyciśniemy go na następnej imprezie, wszystko wyśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts