tomkwas 27.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) Witaj A jaki będzie avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) nooo, tak jak Piczmanka od Piczmana .... i pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już poleciała dziecię usypiać najmłodsze .... Awatarek się wymyśli, jak przepchniemy się przez sesję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) Witaj A jaki będzie avatarek http://www.cinema-city.pl/img/avatar_poster.png Może coś z avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już poleciała dziecię usypiać najmłodsze .... Awatarek się wymyśli, jak przepchniemy się przez sesję. A ktoś studiuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a może sam zainteresowany sie wypowie dlaczego się zawiesił Obawiam sie że nie pamięta Cieszka, nie chodziło o fałszowanie, pytanie było głebsze i dotyczyło całej ludzkości.... Po co spiewa....dlaczego spiewa... dla kogo spiewa... o czym śpiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) A Dzieci bedą Tomkwasówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 My też ją pozdrawiamy. A jak się zarejestruje, to niech się ujawni, że to ona i uwaga żeby nie pomylić zarejestruje ze zresetuje bo będzie smętnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no wybacz .... dzieci nie będą na forum ..... chyba ..... choć .... mały coulignon to już od małego przyzwyczajany ... to kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a może sam zainteresowany sie wypowie dlaczego się zawiesił Obawiam sie że nie pamięta Cieszka, nie chodziło o fałszowanie, pytanie było głebsze i dotyczyło całej ludzkości.... Po co spiewa....dlaczego spiewa... dla kogo spiewa... o czym śpiewa... Litości nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a może sam zainteresowany sie wypowie dlaczego się zawiesił Obawiam sie że nie pamięta Cieszka, nie chodziło o fałszowanie, pytanie było głebsze i dotyczyło całej ludzkości.... Po co spiewa....dlaczego spiewa... dla kogo spiewa... o czym śpiewa... Qrka, ominęły mnie dyskusje egzystencjalne Co ja wtedy robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a może sam zainteresowany sie wypowie dlaczego się zawiesił Obawiam sie że nie pamięta Cieszka, nie chodziło o fałszowanie, pytanie było głebsze i dotyczyło całej ludzkości.... Po co spiewa....dlaczego spiewa... dla kogo spiewa... o czym śpiewa... Qrka, ominęły mnie dyskusje egzystencjalne Co ja wtedy robiłam nie wiem .... ale wiem co ja robiłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Na zdrowie (jakoś ostatnio ten zwrot mnie się najbardziej podoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tu Kasia Tomkwasowa: nieee nic z górnej półki będę Tomkwasowa tak mi pasuje... pozdr:)) A Dzieci bedą Tomkwasówki??? Mam nadzieję że dzieci to akurat normalne będą. Ale po takich rodzicach, to chyba, mogę se mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już poleciała dziecię usypiać najmłodsze .... Awatarek się wymyśli, jak przepchniemy się przez sesję. A ktoś studiuje? Ano. Ale nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Na zdrowie (jakoś ostatnio ten zwrot mnie się najbardziej podoba ) A mnie ten o posuwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 27.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Na zdrowie (jakoś ostatnio ten zwrot mnie się najbardziej podoba ) A mnie ten o posuwaniu a mnie oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Na zdrowie (jakoś ostatnio ten zwrot mnie się najbardziej podoba ) A mnie ten o posuwaniu posunąć, zawsze mogę a potem za zdrowie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts