tomkwas 27.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ech qr...... Ale mi się przypomniało Chodzi pastuszek za gąseczkami, a ma ich razem siedem Chodzi pastuszek za gąseczkami - ja tam za Tobą nie będę! MARIOLLO !! MA-RIOLLO!! MOJA DOLLO IIIIIII NIEEEEEE DOLLO!!! Alem se pośpiewaaał ...... Hej! I dobre to, że prezes nam się wyśpiewany taki trafił. Bo jakby kiedy do śpiewania hymnu przyszło i by odpieprzył taką żenadę jak jeden Kaczyński ..... Się dopiero rozkręcałem - ale palce czuję jeszcze dzisiaj boleśnie - bom odwykł od instrumentu straszliwie- Mocium Panie I nadmieniam że Whisky w kuchni - było zrobione naprawdę na poziomie podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Chyba nawet nie zauważył, że został posunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek jeszcze raz dzięki za wytyczne co do ulic w Łodzi i mapki dojazdu Na zdrowie (jakoś ostatnio ten zwrot mnie się najbardziej podoba ) A mnie ten o posuwaniu posunąć, zawsze mogę a potem za zdrowie wypić Tinuś, wiedziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 27.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Chyba nawet nie zauważył, że został posunięty a co, nie było go przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Chyba nawet nie zauważył, że został posunięty a co, nie było go przy tym Albo go nie było, albo się wtedy zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Chyba nawet nie zauważył, że został posunięty a co, nie było go przy tym Phi.... takie posunięcie, co się daje nie zauważyć.... Toście się nie wysiliły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ech qr...... Ale mi się przypomniało Chodzi pastuszek za gąseczkami, a ma ich razem siedem Chodzi pastuszek za gąseczkami - ja tam za Tobą nie będę! MARIOLLO !! MA-RIOLLO!! MOJA DOLLO IIIIIII NIEEEEEE DOLLO!!! Alem se pośpiewaaał ...... Hej! I dobre to, że prezes nam się wyśpiewany taki trafił. Bo jakby kiedy do śpiewania hymnu przyszło i by odpieprzył taką żenadę jak jeden Kaczyński ..... Się dopiero rozkręcałem - ale palce czuję jeszcze dzisiaj boleśnie - bom odwykł od instrumentu straszliwie- Mocium Panie I nadmieniam że Whisky w kuchni - było zrobione naprawdę na poziomie podobało mi się Dobra dobra. Znam swe miejsce w szeregu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinuś, wiedziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć Zawsze, wszędzie i o każdej porze (tylko nie wiem, czy w każdym stanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I nadmieniam że Whisky w kuchni - było zrobione naprawdę na poziomie podobało mi się Dobra dobra. Znam swe miejsce w szeregu ... Skromność bywa cnotą - ale skoro Prezes mówi - to mówi - i wie co mówi, jak mówi Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinuś, wiedziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć Zawsze, wszędzie i o każdej porze (tylko nie wiem, czy w każdym stanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek! Obejrzałem więcej zdjęć od Nelli - i się uspokoiłem w temacie tych robionych wklejonych wcześniej przez Tomkwasa - nie może nam nikt i niczego zarzucać jednak Bardzo się ucieszyłem....................... jest jednak sprawiedliwość na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? że też człowiek się rozdwoić nie może, znów mnie coś ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I nadmieniam że Whisky w kuchni - było zrobione naprawdę na poziomie podobało mi się Dobra dobra. Znam swe miejsce w szeregu ... Skromność bywa cnotą - ale skoro Prezes mówi - to mówi - i wie co mówi, jak mówi Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? A następną razą trza śpiewniki przygotować, żeby nie było trzeba la, la, la śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? że też człowiek się rozdwoić nie może, znów mnie coś ominęło a ja jak patrzę na zdjęcia i czytam o "posuwaniu" to dopiero uważam że mnie ominęło........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tinek! Obejrzałem więcej zdjęć od Nelli - i się uspokoiłem w temacie tych robionych wklejonych wcześniej przez Tomkwasa - nie może nam nikt i niczego zarzucać jednak Bardzo się ucieszyłem....................... jest jednak sprawiedliwość na tym świecie Też sie cieszę Ja mogę z facetem, zawsze... wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A następną razą trza śpiewniki przygotować, żeby nie było trzeba la, la, la śpiewać nawet momenty z la la la - były improwizowane nieźle jak na spożyty kwas Retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Też sie cieszę Ja mogę z facetem, zawsze... wypić eeeeeeeeeeeee.to ja jednak mogę więcej. Wciąż nie czuję odrazy do ściskania się i trzymania za ramię ( szczególnie potrzebne po kwasie Retro jest - trzymanie za ramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? że też człowiek się rozdwoić nie może, znów mnie coś ominęło a ja jak patrzę na zdjęcia i czytam o "posuwaniu" to dopiero uważam że mnie ominęło........... Może nie zauważyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts