bobiczek 27.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? że też człowiek się rozdwoić nie może, znów mnie coś ominęło a ja jak patrzę na zdjęcia i czytam o "posuwaniu" to dopiero uważam że mnie ominęło........... Może nie zauważyłeś no gupi zostałem w tym temacie jakos............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? że też człowiek się rozdwoić nie może, znów mnie coś ominęło a ja jak patrzę na zdjęcia i czytam o "posuwaniu" to dopiero uważam że mnie ominęło........... Może nie zauważyłeś no gupi zostałem w tym temacie jakos............. Nic się nie martw, następnym razem posuniemy Cię tak, żebyś zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nic się nie martw, następnym razem posuniemy Cię tak, żebyś zauważył właśnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nic się nie martw, następnym razem posuniemy Cię tak, żebyś zauważył Chyba zrezygnuję z abonamentu. Dla bezpieczeństwa. Boję się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nic się nie martw, następnym razem posuniemy Cię tak, żebyś zauważył Chyba zrezygnuję z abonamentu. Dla bezpieczeństwa. Boję się....... Prezes nie może być strachliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nic się nie martw, następnym razem posuniemy Cię tak, żebyś zauważył Chyba zrezygnuję z abonamentu. Dla bezpieczeństwa. Boję się....... czego się boisz głuuuuupiiii...... czemu nie chcesz iść na caaaaałooooość ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czego się boisz głuuuuupiiii...... czemu nie chcesz iść na caaaaałooooość ..... Jeden znany Prezes poszedł na całość i się nie bał. Dzisiaj Aneta K. sprawiła że jeden Stasio Ł siedzi - a Endriu L się gimnastykuje. A ja dziękuję - nie dotyczy wciąż i na razie, prokurator nie dręczy, policja nie szuka, ZUS i US alimentów nie ściąga ..............se bede partie zasrawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam tylko jeden wewnętrzny żal do siebie organizacyjny.Lojalek nie przygotowałem na zlot.By po 2.00 w nocy podpisywali wszyscy - bez jąkania - prawda?Kurde.Ale zafajdałem sprawę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam tylko jeden wewnętrzny żal do siebie organizacyjny. Lojalek nie przygotowałem na zlot. By po 2.00 w nocy podpisywali wszyscy - bez jąkania - prawda? Kurde. Ale zafajdałem sprawę........... Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam tylko jeden wewnętrzny żal do siebie organizacyjny. Lojalek nie przygotowałem na zlot. By po 2.00 w nocy podpisywali wszyscy - bez jąkania - prawda? Kurde. Ale zafajdałem sprawę........... miałam na pen drive ... trza było gadać że potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 kto nie jest do końca przekonany - niech poczeka na biuletynkto ma ochotę - i ufa - zapisywać się http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobra dobra. Znam swe miejsce w szeregu ... Skromność bywa cnotą - ale skoro Prezes mówi - to mówi - i wie co mówi, jak mówi Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? No jak Prezes mówi .... Ja tam słabowaty w tańcach, a "śpiewać" lubię. No to naturalnie, że bawiłem się dobrze w kuchni. I słowem się nie zająknę, że chodziło mi głównie o krokiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobra dobra. Znam swe miejsce w szeregu ... Skromność bywa cnotą - ale skoro Prezes mówi - to mówi - i wie co mówi, jak mówi Ja mam tylko nadzieję że w kuchni bawiliśmy się nie gorzej niż na sali taneczno - konsumpcyjnej - prawda? No jak Prezes mówi .... Ja tam słabowaty w tańcach, a "śpiewać" lubię. No to naturalnie, że bawiłem się dobrze w kuchni. I słowem się nie zająknę, że chodziło mi głównie o krokiety... A ja myślałam, że o nasze miłe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 "śpiewać" lubię. No to naturalnie, że bawiłem się dobrze w kuchni. I słowem się nie zająknę, że chodziło mi głównie o krokiety... o krokiety ? - 5 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To tez, ale sama rozumiesz .... KROKIETY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To tez, ale sama rozumiesz .... KROKIETY. Rozumiem, rozumiem, ale się Prezesowi naraziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bo prezes krokiety chciał na wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A ja myślałam, że o nasze miłe towarzystwo Cieszka nie martw się. Zapisany w notesie, zgłoszony na policji i w każdym możliwym rejestrze Sie bój!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bo prezes krokiety chciał na wyłączność. Bez podzielenia się z członkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Bo prezes krokiety chciał na wyłączność. Bez podzielenia się z członkami pewnie wyszedł z założenia, że członki nie potrzebują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts