kala67 28.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich i BARDZO dziękuje Wam za świetną imprezke!!!!!! kiedy zapisy na następną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich i BARDZO dziękuje Wam za świetną imprezke!!!!!! kiedy zapisy na następną???? 20-21.02.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich i BARDZO dziękuje Wam za świetną imprezke!!!!!! kiedy zapisy na następną???? 20-21.02.2010 .....a jakis bardziej wiosenny termin jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich i BARDZO dziękuje Wam za świetną imprezke!!!!!! kiedy zapisy na następną???? 20-21.02.2010 na nartki jadymy do Szczawnicy .... już mam kilku chętnych do nauczenia mnie jazdy na tym diiabelskim sprzęcie ... któremuś musi się cholibka udać a kolejna oficjalna impreza to pewnie bedzie maj/czerwiec - zlot forumowy w okolichach Warszawy który mamy wszyscy nadzieje Redakcja nam zorganizuje w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 na maja to możecie mnie już zapisać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 najpierw to trza termin od Redakcji wyszarpać .... ale to tak kole kwietnia dopiero zawsze się dowiadujemy mam nadzieje, ze będzie officjal przez Redakcję zrobiony .... a potem tradycyjnie se zrobimy afterparty gdzieś z imprezą do białego jeśli Redakcja się nie podejmie to bedzie ino afterparty bez party official Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 najpierw to trza termin od Redakcji wyszarpać .... ale to tak kole kwietnia dopiero zawsze się dowiadujemy mam nadzieje, ze będzie officjal przez Redakcję zrobiony .... a potem tradycyjnie se zrobimy afterparty gdzieś z imprezą do białego jeśli Redakcja się nie podejmie to bedzie ino afterparty bez party official daga........mój mąż nawet powiedział, że się zaloguje na FM bo na następnej imprezie chce miec swoją plakietke bo teraz każdy do Niego mówił...: "mąż kali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale bardzo przyjazny i miły mąż kali ale pewnie , niech się loguje - może złapie bakcyla i zostanie z nami juz tutaj na ament ...tak jak ja na ten przykład korzenie zapuściłam - a kudowe skończyłam półtorej roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 daga........mój mąż nawet powiedział, że się zaloguje na FM bo na następnej imprezie chce miec swoją plakietke bo teraz każdy do Niego mówił...: "mąż kali" Teraz to już "STRAŻAK ROKU" będzie. Gratulacje od tomkwasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Teraz to już "STRAŻAK ROKU" będzie. Gratulacje od tomkwasów. czy mnie zaś coś kuźwa ominęło? bo ja nie kumać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.01.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Zerk se do Kaniorków w dziennik. Na 54 (54 !!!) stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 byłam, pogratulowałam .... to naprawdę jest osiągnięcie ... jest czego gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co No cóż Ci mam powiedzieć... Pozostaje tylko: WSZYSTKIEGO NAAAAAAAJJJJJJJJJJ PS. Nie martw się, niektórych to dopadnie już niedłuuugooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co No cóż Ci mam powiedzieć... Pozostaje tylko: WSZYSTKIEGO NAAAAAAAJJJJJJJJJJ PS. Nie martw się, niektórych to dopadnie już niedłuuugooo zapomniałaś o żółwiku ... z takiej okazji koniecznie trza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 byłam, pogratulowałam .... to naprawdę jest osiągnięcie ... jest czego gratulować dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co No cóż Ci mam powiedzieć... Pozostaje tylko: WSZYSTKIEGO NAAAAAAAJJJJJJJJJJ PS. Nie martw się, niektórych to dopadnie już niedłuuugooo zapomniałaś o żółwiku ... z takiej okazji koniecznie trza .... No faakt!!! Jak mogłam?!?! Barbossa!! ŻÓŁWIK!!!! Żywy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 28.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co Witamy w klubie Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co Witamy w klubie Wszystkiego najlepszego. nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi?????? przecież to najpiekniejszy wiek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co Ach Ty "ziolu" z gilem pod nosem........ Bym takie świętować chciał bardzo. Żeby nie było bez prezentu od Prezesa - masz i nie mów że Ci żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ech qr...... Ale mi się przypomniało Chodzi pastuszek za gąseczkami, a ma ich razem siedem Chodzi pastuszek za gąseczkami - ja tam za Tobą nie będę! MARIOLLO !! MA-RIOLLO!! MOJA DOLLO IIIIIII NIEEEEEE DOLLO!!! Goni pastuszek gąski do domu, bo już mu w nosku skrzepło Goni pastuszek gąski do domu, a mnie tam zawsze jest ciepło Mariollo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts