retrofood 28.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Posunąć?! Nie rozumiem. pamiętam - było posuwanie grupowe ... a co? czujesz się pominięty? Chyba nawet nie zauważył, że został posunięty a co, nie było go przy tym Phi.... takie posunięcie, co się daje nie zauważyć.... Toście się nie wysiliły ... Oprócz posuwania było przecież dmuchanie!!! I nie pamietam, czy ktoś został wydmuchany, czy jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 tak, Retro ...dobrze pamietasz ... było i posuwanie i dmuchanie a wydmuchany został i owszem ... materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oprócz posuwania było przecież dmuchanie!!! I nie pamietam, czy ktoś został wydmuchany, czy jednak nie. Z tego co ja pamiętam to wy/na/dmuchany został matejrac Daggulki . O innych dmuchaniach nic nie wiem i tej wersji będę się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oooo zdania się nam zgadzają - znaczy, że tak źle z nami nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 28.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oprócz posuwania było przecież dmuchanie!!! I nie pamietam, czy ktoś został wydmuchany, czy jednak nie. Z tego co ja pamiętam to wy/na/dmuchany został matejrac Daggulki . O innych dmuchaniach nic nie wiem i tej wersji będę się trzymać. Wydmuchany został przyrząd Siwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 I to przez wszystkich, przez kobity też ,,, Po kolei dla ścisłości a nie wszyscy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oprócz posuwania było przecież dmuchanie!!! I nie pamietam, czy ktoś został wydmuchany, czy jednak nie. Z tego co ja pamiętam to wy/na/dmuchany został matejrac Daggulki . O innych dmuchaniach nic nie wiem i tej wersji będę się trzymać. Wydmuchany został przyrząd Siwego mnie sie tez tak wydaje... a kobity jak zwykle, myślą o (na) materacu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 I to przez wszystkich, przez kobity też ,,, Po kolei dla ścisłości a nie wszyscy na raz no i po kilka razy co niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 według przyrządu Siwego.....moja córka miala najwięcej promili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no i po kilka razy co niektórzy Tak, byli i tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 według przyrządu Siwego.....moja córka miala najwięcej promili Widzisz jak to jest, choć byś nie wiem jak pilnowała to nie upilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 według przyrządu Siwego.....moja córka miala najwięcej promili Widzisz jak to jest, choć byś nie wiem jak pilnowała to nie upilnujesz do dziś sie nie przyznała cwaniara jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 według przyrządu Siwego.....moja córka miala najwięcej promili Widzisz jak to jest, choć byś nie wiem jak pilnowała to nie upilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przesyłka doszła.. Podziękować kciałam.. No to mnie siostry urządziłyście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przesyłka doszła.. Podziękować kciałam.. No to mnie siostry urządziłyście.. kochana ..... na zime jak znalazł ... ciepłe, wełniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 według przyrządu Siwego.....moja córka miala najwięcej promili spierałbym się......... Ja na pierwszym "dmuchanku o 9.00 - luzik Na drugim za pół godziny - masakra Pojechałem do domu po 15.00 - trzymając się wersji z godz 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Pojechałem do domu po 15.00 - trzymając się wersji z godz 9.00 Kamikadze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no i po kilka razy co niektórzy i za każdym następnym wychodziło gorzej..... Nie ma jednak jak pierwsze- dziewicze dmuchanie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Pojechałem do domu po 15.00 - trzymając się wersji z godz 9.00 Kamikadze!! pewnie, miałem u Bluszczów abonament tygodniowy wykupić, nie? A jeść moja droga - niestety - trzeba!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale bardzo przyjazny i miły mąż kali ale pewnie , niech się loguje - może złapie bakcyla i zostanie z nami juz tutaj na ament ...tak jak ja na ten przykład korzenie zapuściłam - a kudowe skończyłam półtorej roku temu Jak by nie patrzeć "Śikafka Roku" Kala Potwierdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts