retrofood 28.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mogłoby być "Zamala-sikawa" ale to jest japoński archeolog...nie, kurna, archeolog to Mamuta Szukala...coś mię czyma jeszcze letko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przesyłka doszła.. Podziękować kciałam.. No to mnie siostry urządziłyście.. Agnes....to kiedy będzie pokaz koleżanka smoczyca ma czarne więc może w duecie będzie Wam rażniej się zaprezentować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przesyłka doszła.. Podziękować kciałam.. No to mnie siostry urządziłyście.. Agnes....to kiedy będzie pokaz koleżanka smoczyca ma czarne więc może w duecie będzie Wam rażniej się zaprezentować.... już przymierzałam .... są rewelacyjne ale prezentować publicznie nie bede ... wystarczy Wam mój wodok wychodzącej po prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wczoraj zgrałem sobie film z kuligu. Może jakość bez rewelacji ale i tak kupa śmiechu była. Myślę że zgram to na DVD bez montowania bo będzie tak jak ostatnio Ale spoko, profesjonalnie nakręcone, a przynajmniej tak się starałem to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kurde ... już bym chciała obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale bardzo przyjazny i miły mąż kali ale pewnie , niech się loguje - może złapie bakcyla i zostanie z nami juz tutaj na ament ...tak jak ja na ten przykład korzenie zapuściłam - a kudowe skończyłam półtorej roku temu Jak by nie patrzeć "Śikafka Roku" Kala Potwierdzasz? ....hmmmmm....mysle, że chciałby inny nick na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 28.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kurde ... już bym chciała obejrzeć mię też się ciekawość udziela bo będę chyba ze wszystkimi szczegółami ....ta trawka w zębach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeglądałem zdjęcia od Colibera a tam Kordzina z takim dekoltem! Na żywca przegapiłem. Kuźwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 28.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co Dopiero teraz dojrzałem Barbossa witaj w klubie, wszystkiego najlepszego (i powiem Ci, że jest tak samo po, jak i przed) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dziś mnie dopadło się pytam : za co Dopiero teraz dojrzałem Barbossa witaj w klubie, wszystkiego najlepszego (i powiem Ci, że jest tak samo po, jak i przed) an-budy witaja w klubie WSZYSTKIEGO NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 http://picasaweb.google.pl/anbudki/KULIGKONIAKOW?feat=directlink nie mam pojęcia kto robił te zdjęcia Daga "kciałaś" to masz zdjęcia z najmłodszym forumkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeglądałem zdjęcia od Colibera a tam Kordzina z takim dekoltem! Na żywca przegapiłem. Kuźwa. ty mnie nie przerażaj...nie widziałam tych zdjęć...boższeeeeeeeee...czy już mam się chwać pod ziemię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeglądałem zdjęcia od Colibera a tam Kordzina z takim dekoltem! Na żywca przegapiłem. Kuźwa. ty mnie nie przerażaj...nie widziałam tych zdjęć...boższeeeeeeeee...czy już mam się chwać pod ziemię..... NO CO TY KORDZINA taki dekolt to skarb ale chować pod ziemią to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeglądałem zdjęcia od Colibera a tam Kordzina z takim dekoltem! Na żywca przegapiłem. Kuźwa. ty mnie nie przerażaj...nie widziałam tych zdjęć...boższeeeeeeeee...czy już mam się chwać pod ziemię..... NO CO TY KORDZINA taki dekolt to skarb ale chować pod ziemią to grzech Kordzina......laska z Ciebie i śliczna kobietka!!! dekoldem to tylko chwalić sie trzeba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 28.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kordzina......laska z Ciebie i śliczna kobietka!!! dekoldem to tylko chwalić sie trzeba ! OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 NO CO TY KORDZINA taki dekolt to skarb ale chować pod ziemią to grzech takie zacne 85C.. (chyba). Zgadza się - to byłby grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 NO CO TY KORDZINA taki dekolt to skarb ale chować pod ziemią to grzech takie zacne 85C.. (chyba). Zgadza się - to byłby grzech Tylko czemu mnie tak ciągle opie...alała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przeglądałem zdjęcia od Colibera a tam Kordzina z takim dekoltem! Na żywca przegapiłem. Kuźwa. Kurcze Pieczone Też teraz dopiero zauważyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie wiem co się stało, ale wszystkie okienka ze zdjęciami na Imageshachu zrobiły się puste Imageshack ma to do siebie , że często wieczorami serwer jest przeładowany i dzieją się tam cuda .... tak jak ostatnio, Bożenko ...pamietasz?Tak, że trza robić swoje - a imageshack załapie ... kolejne zdjęcia zrób w album i linki zapodaj Pamiętam, wtedy wszystko za mnie robiłaś , a tym razem już mi się coś udało sklecić, czyli jest postęp Dzisiaj jeszcze spróbuję resztę przeflancować, jak tylko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie przyjechaliśmy na stok zagronie. Baru robi rozeznanie i kupuje karnety a ja wypożyczam deskę w wypożyczalni... o 13 pierwszy zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts