daggulka 29.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie przyjechaliśmy na stok zagronie. Baru robi rozeznanie i kupuje karnety a ja wypożyczam deskę w wypożyczalni... o 13 pierwszy zjazd nie wspominaj, bo mnie dół łapie ... buuuuu .... ja chce kuuuuliiiigggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Teraz dopiero powstanie relacja on line Stoimy teraz z Baru w kolejce do wyciągu bo karnety mamy od 13:00 a wcześniej system nas nie wpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No i zaczęło się białe szaleństwo. Od 13:00-17:00 Śmigamy na desce i nartach. W przerwie grzane piwko i dobry obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Słuchajcie, słuchajcie!! Mam pytanko czy ktoś słucha teraz Radia ZET? Bo Coolibeer wysłał smsa na Cytrynkę i nie odebrał komóry - dzwonili z zastrzeżonego. Czy ktoś słyszał, jak dzwonili do wylosowanej osoby i nikt nie odebrał? I zadzwonili do następnej osoby... Komóra Coolibeerowa dzwoniła o 15.23. Jak tak się stało, to ani chybi Michał nam się pochlasta, no i nie wiem czy jest sens mu to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja słucham antyradia .... ale nawet gdyby - to nie odważyłabym się przekazać Mu takich wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja słucham antyradia .... ale nawet gdyby - to nie odważyłabym się przekazać Mu takich wieści No właśnie ja tez mam anty włączone w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja słuchałam...i nie było takiej sytacji....więc cytrynka ostatnia nie miała być twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie przyjechaliśmy na stok zagronie. Baru robi rozeznanie i kupuje karnety a ja wypożyczam deskę w wypożyczalni... o 13 pierwszy zjazd Ale wam zazdroszczę... ja dopiero za tydzień na narty jadę. A z tym radiem, to nie byłabym taka pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cieszka ..... kaj jezd reszta fot , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 29.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cieszka ..... kaj jezd reszta fot , hę? ...i ja się pytam.....grzecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 29.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cieszka ..... kaj jezd reszta fot , hę? ...i ja się pytam.....grzecznie.... ja też się pytam ?? ?? ( i też grzecznie ) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ja słuchałam...i nie było takiej sytacji....więc cytrynka ostatnia nie miała być twoja i tak ci nie wierze AniaHubi może ty powiesz prawdę "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 31.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... będą, będą - może nawet dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Bardzo się z tego cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Chyba miałaś rację, że wieczorem to ustrojstwo nie chce działać. Zaraz po powrocie do domu zasiadłam do Imageshacka, udało mi się zalogować i z ulgą odetcznęłam, bo fotki są widoczne, ale nie mogę zrobić ani albumu, ani pokazu slajdów, bo cały czas mi wyskakuje "405 Geteway .... cośtam" i nici z tego. Spróbuję jutro za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Chyba miałaś rację, że wieczorem to ustrojstwo nie chce działać. Zaraz po powrocie do domu zasiadłam do Imageshacka, udało mi się zalogować i z ulgą odetcznęłam, bo fotki są widoczne, ale nie mogę zrobić ani albumu, ani pokazu slajdów, bo cały czas mi wyskakuje "405 Geteway .... cośtam" i nici z tego. Spróbuję jutro za dnia ściągnij ty se picasse 3 i takiego problemu nie będzie Cieszka idź do przodu a nie wracaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Chyba miałaś rację, że wieczorem to ustrojstwo nie chce działać. Zaraz po powrocie do domu zasiadłam do Imageshacka, udało mi się zalogować i z ulgą odetcznęłam, bo fotki są widoczne, ale nie mogę zrobić ani albumu, ani pokazu slajdów, bo cały czas mi wyskakuje "405 Geteway .... cośtam" i nici z tego. Spróbuję jutro za dnia ściągnij ty se picasse 3 i takiego problemu nie będzie Cieszka idź do przodu a nie wracaj się Wszystko fajnie, ale jak ja się wezmę do ściągania, albo instalowania, to możemy wszystko z dysku stracić Się boję Poproszę kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Chyba miałaś rację, że wieczorem to ustrojstwo nie chce działać. Zaraz po powrocie do domu zasiadłam do Imageshacka, udało mi się zalogować i z ulgą odetcznęłam, bo fotki są widoczne, ale nie mogę zrobić ani albumu, ani pokazu slajdów, bo cały czas mi wyskakuje "405 Geteway .... cośtam" i nici z tego. Spróbuję jutro za dnia ściągnij ty se picasse 3 i takiego problemu nie będzie Cieszka idź do przodu a nie wracaj się Wszystko fajnie, ale jak ja się wezmę do ściągania, albo instalowania, to możemy wszystko z dysku stracić Się boję Poproszę kogoś Spakuj te fotki i wyślij mi na meila ja zrobie w picassie galerie i wrzucę na mój serwer tak jak to zrobiłem parę postów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts