cieszynianka 31.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka ..... i co z tymi fotami? wiem, wiem ... zabiegana z Ciebie baba .... jeśli mogę Ci w czymś pomóc - powiedz słowo ... Chyba miałaś rację, że wieczorem to ustrojstwo nie chce działać. Zaraz po powrocie do domu zasiadłam do Imageshacka, udało mi się zalogować i z ulgą odetcznęłam, bo fotki są widoczne, ale nie mogę zrobić ani albumu, ani pokazu slajdów, bo cały czas mi wyskakuje "405 Geteway .... cośtam" i nici z tego. Spróbuję jutro za dnia ściągnij ty se picasse 3 i takiego problemu nie będzie Cieszka idź do przodu a nie wracaj się Wszystko fajnie, ale jak ja się wezmę do ściągania, albo instalowania, to możemy wszystko z dysku stracić Się boję Poproszę kogoś Spakuj te fotki i wyślij mi na meila ja zrobie w picassie galerie i wrzucę na mój serwer tak jak to zrobiłem parę postów powyżej Dzięki, jesteś wielki, ale ........ jak się to pakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 31.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieszka do Was kochani leci już z fotosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 31.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Kochani, są fotki Ale zanim zapodam link, najpierw informacja: Nie byłoby tych fotek, gdyby nie uczynność, ogromna cierpliwość Coolibeerka oraz cały poświęcony przez niego wieczór, który zmarnował na instruowanie mnie co i jak mam zrobić http://www.coolibeer.pl/koniakow/cieszka/index.html Cooliberku jesteś wielki i niesamowicie cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.01.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dzięki Cieszynianko i Coolibeerku! Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.02.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kochani, są fotki Ale zanim zapodam link, najpierw informacja: Nie byłoby tych fotek, gdyby nie uczynność, ogromna cierpliwość Coolibeerka oraz cały poświęcony przez niego wieczór, który zmarnował na instruowanie mnie co i jak mam zrobić http://www.coolibeer.pl/koniakow/cieszka/index.html Cooliberku jesteś wielki i niesamowicie cierpliwy Nie chciałaś instalować picassy a okazało się że ją miałaś Nie ma sprawy polecam się na zaś jak tylko będzie trzeba pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 01.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Kochani, są fotki Ale zanim zapodam link, najpierw informacja: Nie byłoby tych fotek, gdyby nie uczynność, ogromna cierpliwość Coolibeerka oraz cały poświęcony przez niego wieczór, który zmarnował na instruowanie mnie co i jak mam zrobić http://www.coolibeer.pl/koniakow/cieszka/index.html Cooliberku jesteś wielki i niesamowicie cierpliwy Dzięki....i jeszcze raz dzięki za tyle zdjęć! Aleście mi poprawili humor na początek dnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie wszystkie fotki mi się otwierają ... też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie wszystkie fotki mi się otwierają ... też tak macie? te na końcu się nie otwierają... ja naliczyłem około 6 sztuk. Możliwe że podczas wysyłania sie uszkodziły. Zerknę na to jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mnie się kilka miniaturek nie wyświetla, ale fotki już idą. Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 01.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Fotki rewelacyjne. Nawet sękacz mojej teściowej się załapał (a ona mocno przezywała czy aby napewno będzie samkował) Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę. Jak wyjechaliście to pusto, cicho i smutno sie bez was zrobiło.. ale wspomnienia niezapomniane. Oby więcej takich imprez. Pozdrowienia dla wszyskich kuligowiczów- żona yaco181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 01.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No pokaż swoją twarz. Diabełka na avatar chcemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Pani Dobre Ciastko!!! Witam, to ja z "sąsidniej gminy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 01.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Diabel jest moj Udaje niewiniatko ,to niech aniolka wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Fotki rewelacyjne. Nawet sękacz mojej teściowej się załapał (a ona mocno przezywała czy aby napewno będzie samkował) Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę. Jak wyjechaliście to pusto, cicho i smutno sie bez was zrobiło.. ale wspomnienia niezapomniane. Oby więcej takich imprez. Pozdrowienia dla wszyskich kuligowiczów- żona yaco181 Bardzo fajnie było Was poznać, super że się zalogowałaś, no a sękacz był oczywiście rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Fotki rewelacyjne. Nawet sękacz mojej teściowej się załapał (a ona mocno przezywała czy aby napewno będzie samkował) Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę. Jak wyjechaliście to pusto, cicho i smutno sie bez was zrobiło.. ale wspomnienia niezapomniane. Oby więcej takich imprez. Pozdrowienia dla wszyskich kuligowiczów- żona yaco181 Witamy nową Forumowiczkę Ps. Pozdrowienia i podziękowania dla Pani Teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sękacz - duża klasa. A krojenie go pod wpływem ... ekstrema . Zapamiętam do końca życia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sękacz - duża klasa. A krojenie go pod wpływem ... ekstrema . Zapamiętam do końca życia. Pozdrawiam Znowu mnie coś ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sękacz - duża klasa. A krojenie go pod wpływem ... ekstrema . Zapamiętam do końca życia. Pozdrawiam Znowu mnie coś ominęło Nic się nie przejmuj ... ja też niewiele pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Sękacz - duża klasa. A krojenie go pod wpływem ... ekstrema . Zapamiętam do końca życia. Pozdrawiam Znowu mnie coś ominęło Nic się nie przejmuj ... ja tez niewiele pamiętam ... A wszystko to przez obchodzenie jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie spać, nie spać ludziska.... Resztę prześlę do coolibeer'a. Obiecał coś ładnego zmontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts