gawel 01.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie spać, nie spać ludziska.... Resztę prześlę do coolibeer'a. Obiecał coś ładnego zmontować. Z A J E B I S T E ! . Super byliście ( no i jesteście oczywiście ). Tomek ty masz wzrok nie tylko prokuratorski, filmik jak zawsze kwintesencja esencji . No ale cały materiał można powiedzieć jest mojego autorstwa Tomek jest tylko właścicielem kamery Nie będę się już chwalił Do póki daga tego nie obejrzy to będziemy żyli Michał bo Ty to w ogóle jesteś wszechstronnie uzdolniony nieoceniony i niedoceniony , tak że nie wspomniałem ale mogłem się domyśleć . Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 01.02.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Tak sobie myślę że minąłem się z powołaniem Zamiast tego co teraz robię mógłbym pracować w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wszystko przed Tobą kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.02.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie spać, nie spać ludziska.... Resztę prześlę do coolibeer'a. Obiecał coś ładnego zmontować. Ty to potrafisz muzę dobrać tak niesamowicie - że nawet ciemność zabajeruje. Ocenkę i komenta przykleiłem na You Tubie. Superancko i superowo zrobione. Ukłon ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.02.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Za Ruśca - dokładam też 5 gwiazdek.......... - I to świadomie. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tak po prawdzie, to mam na piśmie pozwolenie od ... ... Mariolli ... Dokładnie .... warunek postawiłam .... wszystko byle nie nago Tomek ..... rewelacja ..... Ty nasza zdolna bestio forumowa Pytanie techniczne ..... jak się zgrywa filmik z Youtube na dysk? p.s. A w ogóle to ja w ogóle żadnej Mariolli nie znam i do niczego się nie przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Od dziś mówcie mi BESTIO ... wrrr wrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 02.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Weszłam do pracy, włączyłam czajniczek, zaparzyłam kawkę, włączyłam komputerek i wchodzę na forum. Oglądam filmik i nie mogę powstrzymać sie od śmiechu. Uczniowie wchodza do sekrtetariatu a ja nadal nie mogę sie opanować Dobrze, że koleżanka mnie wyręczyła i załatwiła sprawę Filmik rewelacja. Szacuneczek dla Twórców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ty to potrafisz muzę dobrać tak niesamowicie - że nawet ciemność zabajeruje. Ocenkę i komenta przykleiłem na You Tubie. Superancko i superowo zrobione. Ukłon ode mnie Muzę to sami dobraliście ... może poza ... cyckiem cyckiem ... Za gwiazdki dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Tomek podniosłeś poprzeczkę doborem muzyki Więc nie mam co już wymyślać Połączę to nagranie z Piczmanowskim i może coś wyskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xavieer 02.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Od dziś mówcie mi BESTIO ... wrrr wrrr ... Oj! Ma się to parcie na szkło Jak dobrze jest zacząć dzień miłym akcentem... Dzięki ...BESTIO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 02.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Myślałem że to komedia, a tu Daga wychodzi z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no dokładnie ... toż to horror w biały dzień ... powinni puszczać dopiero po 23 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Labas znów śmiga dziś po Palenicy a my musimy pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jestem... Filmik debeściarski!! Tomkwasie i Coolibeerku - duuuże brawa i podzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jestem... Filmik debeściarski!! Tomkwasie i Coolibeerku - duuuże brawa i podzięki siem podpisujem wszystkimi kopytami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Myślałem że to komedia, a tu Daga wychodzi z łazienki a w ogóle to jaka Daga? ... to Mariolla była.... A powie mi ktos jak mam sobie zgrać na kompa ten filmik z Youtube? kurrrrde ... nigdy tego nie robiłam, to i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 02.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Daga już ci mówię Klikasz na stronkę http://downtube.eu/ Jak już wleziesz na nią to kopiujesz link po niżej do filmu tomkwasa i wklejasz go do pustego pola na stronce którą ci wyżej napisałem potem POBIERZ a potem pod tym linkiem który wklejałas będziesz miała POBIERZ FILM i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dzięki, Michaś ... sie pobawię z tym ... wieczorkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Daga już ci mówię Klikasz na stronkę http://downtube.eu/ Jak już wleziesz na nią to kopiujesz link po niżej do filmu tomkwasa i wklejasz go do pustego pola na stronce którą ci wyżej napisałem potem POBIERZ a potem pod tym linkiem który wklejałas będziesz miała POBIERZ FILM i wszystko Ja FleshGet"em zassysam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts