TINEK 02.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Od dziś mówcie mi BESTIO ... wrrr wrrr ... Na "oko" zwyczajny facet, a tu popatrzcie jaki zdolny i jeszcze BESTIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Od dziś mówcie mi BESTIO ... wrrr wrrr ... Na "oko" zwyczajny facet, a tu popatrzcie jaki zdolny i jeszcze BESTIA dla mnie to On od początku nie był zwyczajny .... wzroku bazyliszka chyba nie zapomnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Od dziś mówcie mi BESTIO ... wrrr wrrr ... Na "oko" zwyczajny facet, a tu popatrzcie jaki zdolny i jeszcze BESTIA dla mnie to On od początku nie był zwyczajny .... wzroku bazyliszka chyba nie zapomnę .... Nie no, Ciebie Mariol... , wróć Daga to rozumiem, (ja nie gustuję w chłopcach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie no, Ciebie Mariol... , wróć Daga to rozumiem, (ja nie gustuję w chłopcach ) Boszsszszzz.... nie o to mi chodzi .... tomkwas wie , że mnie chodzi o to , że jak mnie poznał na zlocie , to sie gapił jak na kosmitke dopóki mu języka nie pokazałam coby się odczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie no, Ciebie Mariol... , wróć Daga to rozumiem, (ja nie gustuję w chłopcach ) Boszsszszzz.... nie o to mi chodzi .... tomkwas wie , że mnie chodzi o to , że jak mnie poznał na zlocie , to sie gapił jak na kosmitke dopóki mu języka nie pokazałam coby się odczepił yyyhhyyy sie winny tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 to się już nie tłumacze .... foch .... a serio .... kurde ... fajny filmik , fajnie się zaczyna, fajnie się rozkręca ... ino zakończenie do zadka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Taktycznie najrozsądniejszym będzie, jak teraz przytnę Niemca ... No to przycinam: A o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Taktycznie najrozsądniejszym będzie, jak teraz przytnę Niemca ... No to przycinam: A o so chodzi? a o nic ..... TINEK wysnuwa jakieś dziwne teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 to się już nie tłumacze .... foch .... a serio .... kurde ... fajny filmik , fajnie się zaczyna, fajnie się rozkręca ... ino zakończenie do zadka .... A coolibeer napisał, że się męczył przez trzy minuty i dziewiętnaście sekund, żeby na koniec mieć osiem sekund przyjemności .... A CO W TYM DZIWNEGO?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A coliveer napisał że się męczył przez trzy minuty i dziewiętnaście sekund, zeby na koniec mieć osiem sekund przyjemności .... jezusmaria .... zaś mnie coś ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Najlepsza jest sama końcówka jakieś 8 sekund końcówki He He He Normalnie ..... jak w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 boszszsszzz... ale nie powiedział, ze męczył się te ileśtam minut i ileśtam sekund .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No. Jeszcze by tego brakowało .... To było takie ... niedomówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A myślisz , że się bał BESTII i dlatego niedopowiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Filmik rewelacyjny. Spisaliście się na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A myślisz , że się bał BESTII i dlatego niedopowiedział ? Powtórzę za Kobuszewskim -" jak jest niedomówienie, to jest więcej inteligientnie" I pewnie o to szło. Ale nie zagłębiajmy się, bo powoli wątek tracę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie kochani Kuligowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.02.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie kochani Kuligowicze Witajcie, witajcie właśnie się miałem wylogować, a tu Cieszka przybywa (jak zwykle po nocy i zaraz foruma popsuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.02.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie kochani Kuligowicze Witajcie, witajcie właśnie się miałem wylogować, a tu Cieszka przybywa (jak zwykle po nocy i zaraz foruma popsuje) Dopiero teraz tu wlazłam i pewnie nie zdążę poczytać wszystkiego, co bym chciała zanim zepsuję to Forum Najgorsze, że jutro też pewnie w ostatniej chwili zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 03.02.2010 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts