TINEK 22.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no i po kolacji... to ząbki umyć i spać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A spiewaliście już przy gitarze forumowy hymn dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 http://coolibeer.pl/koniakow/tomkwas.jpg W Kóniakowie. Mówiłek przecie. Długo jechalim, ale we wsi Moskal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witajcie kuligowicze!!!!!!!! Proszę wypić moje zdrowie.............tylko tak , aby się wasze nie pogorszyło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witajcie kuligowicze!!!!!!!! Proszę wypić moje zdrowie.............tylko tak , aby się wasze nie pogorszyło...... Stuku! Nie mam dobrych wiadomości... Kazali mi napisać, że nie ma czasu na pierdoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 22.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 więc pijamy za rych co poszli na dno za tych co zabrałlo morze nam.....wypilismy za tych co trzeba...właśnie idą na papierosa...trudno co zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 22.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 właśnie idą na papierosa...trudno co zrobić.... ojć kordzinko widzę, że się tam beze mnie nudzicie oj nudzicie ale zaczęłam się pakować - jest nadzieja, że do jutra zdąrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 właśnie idą na papierosa...trudno co zrobić.... ojć kordzinko widzę, że się tam beze mnie nudzicie oj nudzicie ale zaczęłam się pakować - jest nadzieja, że do jutra zdąrzę wpadaj... czekamy (kordzina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aktualizacja listy obecności: An-bud Gosia Anbudowa Adam cz-wa + Jego Lepsza Połowa coolibeer + 2 osoby towarzyszące labas1 Xavieer Barbossa sSiwy12 daggulka kordzina Baru kala + mąż + dziecię colignnon + osoba towarzysząca + dziecię Petrus_es cieszynianka aktualizacja: Yaco + żona + sękacz teściowej... Zdrowie hej... Adam_MK zalogowany w kuchni Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nic nie piszą, znaczy sie śpią ja juz spakowany, fura zatankowana po korek, rano wstać i jechać do zobaczyska jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nic nie piszą, znaczy sie śpią ja juz spakowany, fura zatankowana po korek, rano wstać i jechać do zobaczyska jutro Tinek czekamy... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Tinek czekamy... Pozdrawiamy Dziękuje i również pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.01.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kończę w robocie. Wróć. Skończyłem właściwie na 97%. Rano wpadnę jeszcze na pół godziny i jadę Was poznać - DOGŁĘBNIE (zaznaczam - żeby nie było). A spróbujcie spać i marsza powitalnego nie odśpiewać. Tonacja nie ważna - oddech również. Liczy sie zaangażowanie. Do zobaczenia - dzisiaj Prezes najbardziej normalnej partii. Ps: hymn ćwiczyć mi tam brzmi dla nas tak: Piękna reklama oczy kusi, Kto ją ujrzy wnet się skusi. Tanio i szybko na niej pisze, To też każdy info spisze. A to... tanie dranie mają branie, naiwniaków robią w banie. Zanim każdy się połapie, dranie kasę mają w łapie. Im robota w świszczy w dłoni, szef z robotą wciąż ich goni. Ledwo dotkną... już zrobione, Takie cuda są robione. A to... tanie dranie mają branie, naiwniaków robią w banie. Zanim każdy się połapie, dranie kasę mają w łapie. Budowlańcy zawodowa to elita, Źle czy dobrze… niezawodni są i kwita. Czasy już minęły Gierka, A wciąż w budowlance lipa wielka. Bo to... tanie dranie mają branie, naiwniaków robią w banie. Zanim każdy się połapie, dranie kasę mają w łapie. Stąd też morał i nauczka, nie zaskoczy cię już sztuczka, inna czy też budowlana, bo to profilaktyka murowana. Zanim wezwiesz budowlańców, sprawdź czy bierzesz samozwańców-przebierańców. Bo bywają… tanie dranie, którzy często mają branie, naiwniaków robią w banie, jednak są recepty na nie. Ale zanim każdy się połapie, dranie kasę mają w łapie. A ty chcąc uniknąć szkody, idź po rozum do swej głowy. Na razie - forumowe bractwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.01.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No to pojechali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 23.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Aktualizacja listy obecności: An-bud Gosia Anbudowa Adam cz-wa + Jego Lepsza Połowa coolibeer + 2 osoby towarzyszące labas1 Xavieer Barbossa sSiwy12 daggulka kordzina Baru kala + mąż + dziecię colignnon + osoba towarzysząca + dziecię Petrus_es cieszynianka aktualizacja: Yaco + żona + sękacz teściowej... Zdrowie hej... Adam_MK zalogowany w kuchni Pozdrawiamy Znaczy,tomkwasy się wyindywidualizowali z rozentuzjazmowanego tłumu, jak ich tu nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witajcie kuligowicze!!!!!!!! Proszę wypić moje zdrowie.............tylko tak , aby się wasze nie pogorszyło...... Stuku! Nie mam dobrych wiadomości... Kazali mi napisać, że nie ma czasu na pierdoły... Ciekawę kto............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.01.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 PRZERWA TECHNICZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 23.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wsyćkich pozdrawiam i dobrej zabawy życzę zdjęć czekając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No i jak tam? Popierdujeta z zimna? Pozdrowionka. Ja tu własnie czytam w "Muratorze" jak daggulka dom budowała ps. coś sie nie odzywacie Czy aby konie sie nie znarowiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Może nie.... Ale pewnie nieźle się grzeją przy tym ognisku i zewnętrznie i wewnętrznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts