Gość coolibeer 04.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Może jeszcze ktoś się skusi i założymy Fanklub Maine Coon na Muratorze I na każdym zjeździe będziemy się licytować kto ma większego Koło Maja możesz już zakładać bo wtedy pojedziemy po mojego Pomożesz coś wybrać Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jak obiecałem to obiecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ok jak coś zakładaj temat na forum klub maine coon opisz swojego i będziemy śmiecić w tamtym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Obejrzałem filimik. Który mi Mysz obłapiał??? Taki jakis mały z chudymi łapkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Obejrzałem filimik. Który mi Mysz obłapiał??? Taki jakis mały z chudymi łapkami?? trza było pilnować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piczmanki nie było a apetyt rósł od kilku miesięcy ! Tego nie dało się uniknąć, padło na Mysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mały z chudymi łapkami powiadasz ..... no to nie Tinek....Ha! Już wiem, to musiała być cieszynianka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piczmanki nie było a apetyt rósł od kilku miesięcy ! tego to Ci coolibeer i tomkwas nie zapomną do końca .... Tego nie dało się uniknąć, padło na Mysz. bo Mysz to fajna kobita jest ... ino faktycznie strasznie delikatna ... szkoda Jej do odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piczmanki nie było a apetyt rósł od kilku miesięcy ! tego to Ci coolibeer i tomkwas nie zapomną do końca .... ano nie zapomnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Toż Ja specjalnie Jej w domu nie zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Akurat ja, to już zapomniałem. Szkoda mi jej było.... i dzidzia chora ... U mnie rozgrzeszenie Piczmany mają. Ale na drugi raz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Toż Ja specjalnie Jej w domu nie zostawiłem jaaaaasssssssne .... a ja jezdem Królowa Elzbieta ... dobra , dobra ... już się nie narażam ... wierzę i współczuje , że nie mogła być ... taka fajna impreza Piczmanke ominęła ... Ale do nadrobienia na zlocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Na zlot to dowlokę nas oboje. Trza się pokazać publicznie A co tam będzie na tym zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A co tam będzie na tym zlocie? No jak co .... impreza W zeszłym roku była oficjalna część ... a potem afterparty do białego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Znaczy też fajnie ? Jak mi się terminy nie pokryją to będziemy na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 będziemy na pewno. Samo powyżej zacytowane podoba mi się znacznie bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mały z chudymi łapkami powiadasz ..... no to nie Tinek.... Ha! Już wiem, to musiała być cieszynianka !!! To teraz na zlocie nie będę mogła się pokazać, bo mi coulignon w trąbę przyłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O trąbie nie wspominał .... to w takim razie nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O trąbie nie wspominał .... to w takim razie nie Ty. Jaka ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwasowa 04.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 powitać! zarejestrowano mnie tu właśnie... więc pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts