Gość coolibeer 04.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Znaczy też fajnie ? Jak mi się terminy nie pokryją to będziemy na pewno. ostatecznie jak co to na Pożegnanie Lata się załapiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 powitać! zarejestrowano mnie tu właśnie... więc pozdrawiam! Noooo.... Kaśka, cześć ... wreszcie .... kaj masz awatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 powitać! zarejestrowano mnie tu właśnie... więc pozdrawiam! ło matko bosko częstochowsko... Stało się brrrrrr A Modliłem i nic Strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I żeśta se pogadali. Poszła usypiać dziecię najmłodsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwasowa 04.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 powitać! zarejestrowano mnie tu właśnie... więc pozdrawiam! Noooo.... Kaśka, cześć ... wreszcie .... kaj masz awatar? ano jeszcze się nie wyklarował...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 powitać! zarejestrowano mnie tu właśnie... więc pozdrawiam! Noooo.... Kaśka, cześć ... wreszcie .... kaj masz awatar? ano jeszcze się nie wyklarował...;( to witaj i bez...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Na drugim spotkaniu tak nam się Kasia rozkręciła że strach pomyśleć co będzie na trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no bo tak jest , że na pierwszym spotkaniu każdy się czai ... a na nastepnym już jest luz ... w końcu nie jedziemy już spotkac się z obcymi ludźmi tylko ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A Ja to myślałem że w Ruścu już się wszyscy znają od lat ! Tylko Ja nikogo . Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A Ja to myślałem że w Ruścu już się wszyscy znają od lat ! Tylko Ja nikogo . Serio część ludzi poznała się na zlocie i afterparty pozlotowym ... ale tylko część a poza tym ... ja mam tak, że czułam jakbym wszystkich już znała .... od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A Ja to myślałem że w Ruścu już się wszyscy znają od lat ! Tylko Ja nikogo . Serio Miałem to samo. I się troszkę wystraszyłem, że nam integracja nie wyjdzie. Ale przysiadł się Barbossa, potem sSiwy12 i jakoś tak poszło ... Teraz to już jechaliśmy jak do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Teraz to już jechaliśmy jak do siebie. I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ale z wami Piczmanami, to tak na prawdę dopiero rano sie integrowaliśmy. Po przebudzeniu.... jak mnie się gadacz włączył ... i promile przezeń przemawiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 05.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Niestety musieli My szybko wracać, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Obejrzałem filimik. Który mi Mysz obłapiał??? Taki jakis mały z chudymi łapkami?? mały z chudymi łapkami - to mogłem być tylko ja, chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Tomek podniosłeś poprzeczkę doborem muzyki Więc nie mam co już wymyślać Połączę to nagranie z Piczmanowskim i może coś wyskrobię gdzie te "wyskrobiny" się pytam ja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Obejrzałem filimik. Który mi Mysz obłapiał??? Taki jakis mały z chudymi łapkami?? mały z chudymi łapkami - to mogłem być tylko ja, chyba.... tyż mi sie cuś tak zdo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ty Daga nie mądruj - tylko poduszkę wkładaj w damskie gać i ćwicz, ćwicz...... Upadki na stoku - ćwicz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tego sie nie da wyćwiczyć .... trudno - bede miała siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie martw się - jak mawiał ŚP Boguś Kobiela w "Wojnie domowej" "JAk sie nie wywrócis - to sie nie naucys" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts