Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kulig Koniaków 2010 Relacja Online

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 651
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może nie....

Ale pewnie nieźle się grzeją przy tym ognisku i zewnętrznie i wewnętrznie..... :wink:

Oby im nie przyszło do głowy, aby pospacerować :o :wink:

Co nie którym podobno śniegowce przed wyjazdem nie dotarły :roll:

A i zmarznąć mogą, bo i to cepry są nieprzyzwyczajone do takich temperatur..... :wink:

Gość coolibeer

ps. coś sie nie odzywacie :roll: Czy aby konie sie nie znarowiły?

Brak środków na koncie play...

narty...

Impreza...

Zakaz publikacji fotek więc dużo nie będziemy pisać.

Już po kuligu wszyscy żyją...

Impreza trwa...

nic się wielkiego nie dzieje..

Pozdrawiamy

Siemano, widział ktoś, gdzieś APARAT SONY W SKÓRZANYM ETUI? COOLiBEER tak poganiał że chyba w tym drugim pensjonacie zostawiliśmy na szafce z butami(albo nawet na stoliku w pokoju) z góry dzięki jak by ktoś znalazł.... nawet nie mamy sie jak w domu fotkami pochwalić :cry:

Oczywiście szerokości dla tych którzy będą niedługo wracać.

Gość coolibeer

Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć. Więc uszanowaliśmy ich decyzję :)

Dziękuję za wspaniałe 2 dni Cieszka i Petrues... kawał dobrej roboty wszystko na +

Teraz tylko trzeba ustalić kolejną imprezę cobyśmy mogli już odliczać :)

Gość coolibeer
Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć.

I oni są na wszystkich fotkach????? :cry: Trza było ich umiejętnie omijać w cykaniu :lol: :lol: :lol: Tak fajnie oglądało się Wasze fotki z ostatniego zjazdu :cry:

nic straconego przygotuję najlepsze odsłony sobotniej nocy jak skończę rodzinną imprezę bo po 4 toastach odpadam ;)

Z informacji które otrzymałem to coulington ( chyba jesli dobrze zrozumiałem) za godzinkę będzie w Częstochowie. Kordzina obżera się z Siwym w karczmie :p Żarłoki jedne. A baru z Piczmanem okupują KFC. Szerokiej drogi i odmeldowywać się jak tylko dojedziecie.

Poproszę o fotki na których jestem jeśli jest taka możliwość na [email protected] nie wiem czy ktoś coś robił ale jak coś proszę o info ;)