amalfi 23.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Może nie.... Ale pewnie nieźle się grzeją przy tym ognisku i zewnętrznie i wewnętrznie..... Oby im nie przyszło do głowy, aby pospacerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Może nie.... Ale pewnie nieźle się grzeją przy tym ognisku i zewnętrznie i wewnętrznie..... Oby im nie przyszło do głowy, aby pospacerować Co nie którym podobno śniegowce przed wyjazdem nie dotarły A i zmarznąć mogą, bo i to cepry są nieprzyzwyczajone do takich temperatur..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ps. coś sie nie odzywacie Czy aby konie sie nie znarowiły? Brak środków na koncie play... narty... Impreza... Zakaz publikacji fotek więc dużo nie będziemy pisać. Już po kuligu wszyscy żyją... Impreza trwa... nic się wielkiego nie dzieje.. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ja też Wszystkich pozdrawiam A tak swoja drogą, to szkoda, że ,,nic się wielkiego nie dzieje.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No to sie bawcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 wczoraj sie działo i to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No to ci, którzy dojechali dzisiaj muszą nadrobić, bo do końca życia będą mieli traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No i impreza gra... Aktualnie odbywa się zapowiedziane wcześniej karaoke oraz tańce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.01.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 To zdradź, kto teraz śpiewa (i co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Adam Czwa - maryla rdowicz Bobiczek - Dżem jestes szalona - dagulka ( przez sen) jak się masz kochanie itp Tinek król parkietu. Ageski franiówka schodzi jak ciepłe bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tinek "kocie ruchy" adam_cz-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.01.2010 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Przerwa techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Wiem że super się bawicie i bardzo się z tego ciesze ale co z tym online? Jak już ktoś wstanie z martwych to może jakieś skromne foto plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOLDi 24.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Siemano, widział ktoś, gdzieś APARAT SONY W SKÓRZANYM ETUI? COOLiBEER tak poganiał że chyba w tym drugim pensjonacie zostawiliśmy na szafce z butami(albo nawet na stoliku w pokoju) z góry dzięki jak by ktoś znalazł.... nawet nie mamy sie jak w domu fotkami pochwalić Oczywiście szerokości dla tych którzy będą niedługo wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Przerwa techniczna ... trwa Wiem że super się bawicie i bardzo się z tego ciesze ale co z tym online? ... ... "online" ? ... toż to tylko reklama taka ... fotki nie przeszły "przez cenzurę" ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć. Więc uszanowaliśmy ich decyzję Dziękuję za wspaniałe 2 dni Cieszka i Petrues... kawał dobrej roboty wszystko na + Teraz tylko trzeba ustalić kolejną imprezę cobyśmy mogli już odliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.01.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć. I oni są na wszystkich fotkach????? Trza było ich umiejętnie omijać w cykaniu Tak fajnie oglądało się Wasze fotki z ostatniego zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć. I oni są na wszystkich fotkach????? Trza było ich umiejętnie omijać w cykaniu Tak fajnie oglądało się Wasze fotki z ostatniego zjazdu nic straconego przygotuję najlepsze odsłony sobotniej nocy jak skończę rodzinną imprezę bo po 4 toastach odpadam Z informacji które otrzymałem to coulington ( chyba jesli dobrze zrozumiałem) za godzinkę będzie w Częstochowie. Kordzina obżera się z Siwym w karczmie Żarłoki jedne. A baru z Piczmanem okupują KFC. Szerokiej drogi i odmeldowywać się jak tylko dojedziecie. Poproszę o fotki na których jestem jeśli jest taka możliwość na [email protected] nie wiem czy ktoś coś robił ale jak coś proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dowlokło mnie do domu... W autku na noc zostało jakieś jedno piwo... No, to postanowiłem je sobie oćwiczyć. I DUPA BLADA! Zamarzło!!! Już z godzinę czekam - i dalej klocek w puszcze! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts