LeoAureus 24.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 nic straconego przygotuję najlepsze odsłony sobotniej nocy jak skończę rodzinną imprezę bo po 4 toastach odpadam Bardzo będę Ci wdzięczna! Uwielbiam oglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 24.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 My już w domku, droga powrotna rewelka.Serdeczne podziękowania dla organizatorów za kawał dobrej roboty.Ciekawe fotki i te na których pojawiam się z małżonkom poproszę na :[email protected] do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Też dowlokłem swoje zwłoki do domu.Podziękowania Wszystkim za Wszystko, było extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie jest dobrze! Ledwie wróciłem i już się doigrałem! Tu: http://forum.muratordom.pl/remont-stulatka-i-niespodzianki,t177360-60.htm Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Też dowlokłem swoje zwłoki do domu. Podziękowania Wszystkim za Wszystko, było extra. Co do twojej propozycji wypadu na narty do Szczawnicy to odpowiem do końca tygodnia. Dzięki za zaproszenie A i jak się czujesz głowa cała? Przeszło? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie wszyscy wyrazili zgodę na publikację zdjęć. Więc uszanowaliśmy ich decyzję jest na to sposób .... żeby nie ciąć fotek i nie kombinować -można "zamglić" twarze osób które sobie nie życzyły ..... jeśli komuś się chce - niech sie pobawi .... jeśli nie - niech wybiera fotki "bezpieczne" ..... w każdym razie - nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wkleić fotki ku uciesze wspominających uczestników i zazdrości i mobilizacji na przyszłość osób które nie były .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Też dowlokłem swoje zwłoki do domu. Podziękowania Wszystkim za Wszystko, było extra. Co do twojej propozycji wypadu na narty do Szczawnicy to odpowiem do końca tygodnia. Dzięki za zaproszenie A i jak się czujesz głowa cała? Przeszło? Pozdro Głowa cała, promili brak Nie chcę Cię denerwować, ale jutro będę rozdziewiczał Palenicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Siemano, widział ktoś, gdzieś APARAT SONY W SKÓRZANYM ETUI? COOLiBEER tak poganiał że chyba w tym drugim pensjonacie zostawiliśmy na szafce z butami(albo nawet na stoliku w pokoju) z góry dzięki jak by ktoś znalazł.... nawet nie mamy sie jak w domu fotkami pochwalić Oczywiście szerokości dla tych którzy będą niedługo wracać. żebyście nie zapomnieli kto go znalazł i przyniósł Ja też 2 godziny w domu. Tinek daj znać jak dojechałeś i czy bezpiecznie. Dzięki wszystkim za wpólnie spędzony czas. Bylo naprawdę fajowo. Cieszce Dadze i Piotrowi podziękowalem przed wyjazdem. szacunek za trud organizacyjny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jest na to sposób .... żeby nie ciąć fotek i nie kombinować -można "zamglić" twarze o.... moja była tak zamglona że nie potrzebuje żadnych dodatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A baru z Piczmanem okupują KFC. Szerokiej drogi i odmeldowywać się jak tylko dojedziecie. Michale! Zapomniałeś o Retro! Przeca go nie zostawilim w samochodzie - był razem z nami A poza tym, jakbyś mnie zawiózł do tego KFC jak jechaliśmy w tamtą stronę - byłoby ok, a tak - Piczman się musiał poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 moja była tak zamglona że nie potrzebuje żadnych dodatkowych Bobiczek! Weź nie świruj! Nie było tak źle przeca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie chcę Cię denerwować, ale jutro będę rozdziewiczał Palenicę Dziś mnie dziewczyny dobiły smsami a teraz ty na dobranoc jeszcze No to powodzenia i połamania nart życzę żebyście nie zapomnieli kto go znalazł i przyniósł Dobry chłopak z ciebie Podziękujemy przy najbliższej okazji. Dzięki za poprawienie nastroju w sobotę i muszę przyznać że niezły śpiewak z ciebie Karaoke Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 moja była tak zamglona że nie potrzebuje żadnych dodatkowych Bobiczek! Weź nie świruj! Nie było tak źle przeca . czerwone oczy w tym przypadku to nie wada oświetlenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 moja była tak zamglona że nie potrzebuje żadnych dodatkowych Bobiczek! Weź nie świruj! Nie było tak źle przeca . czerwone oczy w tym przypadku to nie wada oświetlenia .... http://futurismic.com/wp-content/uploads/2007/10/626px-hamster.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A baru z Piczmanem okupują KFC. Szerokiej drogi i odmeldowywać się jak tylko dojedziecie. Michale! Zapomniałeś o Retro! Przeca go nie zostawilim w samochodzie - był razem z nami A poza tym, jakbyś mnie zawiózł do tego KFC jak jechaliśmy w tamtą stronę - byłoby ok, a tak - Piczman się musiał poświęcić ... że młodziaki w KFC to mnie specjalnie nie dziwi ... ale Retro pozdrówka ps - żołądków Wam nie powywracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 moja była tak zamglona że nie potrzebuje żadnych dodatkowych Bobiczek! Weź nie świruj! Nie było tak źle przeca . czerwone oczy w tym przypadku to nie wada oświetlenia .... ... tylko od tego żrącego dymu z piekącej się kiełbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A baru z Piczmanem okupują KFC. Szerokiej drogi i odmeldowywać się jak tylko dojedziecie. Michale! Zapomniałeś o Retro! Przeca go nie zostawilim w samochodzie - był razem z nami A poza tym, jakbyś mnie zawiózł do tego KFC jak jechaliśmy w tamtą stronę - byłoby ok, a tak - Piczman się musiał poświęcić ... że młodziaki w KFC to mnie specjalnie nie dziwi ... ale Retro pozdrówka ps - żołądków Wam nie powywracało A co, miał może na mrozie zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ps - żołądków Wam nie powywracało Dzięki za tych młodziaków I nie, nie poprzewracało, natomiast śmierdziało... Śmierdziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ps - żołądków Wam nie powywracało nie, bo wczoraj przeszły ostry trening ale obiecuję, że nigdy więcej, zjadłem bez apetytu, wiedząc, że Piczman juz się nigdzie nie zatrzyma a protein dzisiaj mało bylo... PS. Żem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tinek daj znać jak dojechałeś i czy bezpiecznie. Droga spokojna i bezpieczna, tylko w jednym miejscu się miśki przyczaili pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts