cieszynianka 24.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tinek daj znać jak dojechałeś i czy bezpiecznie. Droga spokojna i bezpieczna, tylko w jednym miejscu się miśki przyczaili pozdrawiam Mam nadzieję, że Cię nie nękali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tinek daj znać jak dojechałeś i czy bezpiecznie. Droga spokojna i bezpieczna, tylko w jednym miejscu się miśki przyczaili pozdrawiam Mam nadzieję, że Cię nie nękali nie, wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tinek daj znać jak dojechałeś i czy bezpiecznie. Droga spokojna i bezpieczna, tylko w jednym miejscu się miśki przyczaili pozdrawiam Mam nadzieję, że Cię nie nękali nie, wszystko dobrze No, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 aparat dostarczony do właściciela!!A my w domu. Kuba śpi (dzielny był) Mysz sie krząta... Ja rozpaliłem w kominku bo za oknem - 21 stC. Wa mać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ps - żołądków Wam nie powywracało Dzięki za tych młodziaków I nie, nie poprzewracało, natomiast śmierdziało... Śmierdziało... ... śmierdziało jak zwykle w KFC ... za "młodziaków" nie dziękować ... liczę kiedyś na wzajemność ps - żołądków Wam nie powywracało nie, bo wczoraj przeszły ostry trening ale obiecuję, że nigdy więcej, zjadłem bez apetytu, wiedząc, że Piczman juz się nigdzie nie zatrzyma a protein dzisiaj mało bylo... ... Macie trochę szczęscia, że mieliście żołądki "odkażone" ... dmuchając jednak na zimne, proponuję przepłukać jakimś dezynfekującym płynem raz jeszcze pozdróweczka dla Wszystkich "kuligowiczów" ... tych "zamglonych" tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jest na to sposób .... żeby nie ciąć fotek i nie kombinować -można "zamglić" twarze osób które sobie nie życzyły ..... Bardziej podabała mi się propozacja jedego z naszych Kolegów. Kto nie chce być na zdjęciach musi założyć kominiarkę i gogle narciarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A w doopie z z rozsyłaniem po skrzynkach. A co ja, poczta jestem?http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. ... działa ... ładnie się prezentują "pyrki ze skrzyczkami" smakowite pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A w doopie z z rozsyłaniem po skrzynkach. A co ja, poczta jestem? http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# Skąd się tam glonojady wzięły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. ... działa ... ładnie się prezentują "pyrki ze skrzyczkami" smakowite pozdrówka Prezencja jest niczym przy ich smaku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 24.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. Działa Dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. Działa No to wysyłam sukcesywnie następne. Jeśli komuś przyjdzie do głowy mieć zastrzeżenia do konkretnych zdjęć, to dawać znać na priw. Się będzie usuwać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. Działa No to wysyłam sukcesywnie następne. Jeśli komuś przyjdzie do głowy mieć zastrzeżenia do konkretnych zdjęć, to dawać znać na priw. Się będzie usuwać ... No, bo przez moment byłam trochę zawiedziona, że tylko tyle Chyba Cię nie doceniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tylko czemu te slajdy tak prędko popierniczają, że nie nadążam z oglądaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ustaw sobie dłuższy czas wyświetlania... takim małym plusikiem u dołu ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ustaw sobie dłuższy czas wyświetlania... takim małym plusikiem u dołu ekranu. Dzięki, zaraz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts