iza mama gabora 24.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Też se pozwoliłam obejrzeć Tak jak myślałam:zimno jak cholera ale atmosfera jednak ciepła i rodzinna.Zazdraszczam jednak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 24.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 dzięki...dzięki...wielkie dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ustaw sobie dłuższy czas wyświetlania... takim małym plusikiem u dołu ekranu. Działa, już nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Uprawialiśmy sport ekstremalny! (teraz to już wiem, że mogę WSZYSTKO, zmarzłem jak glizda w trawie - ale przeżyłem!) Satysfakcja! BEZCENNE! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No to wy sobie oglądajcie, a tomkwasy idą spać.branoc państwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Uprawialiśmy sport ekstremalny! (teraz to już wiem, że mogę WSZYSTKO, zmarzłem jak glizda w trawie - ale przeżyłem!) Satysfakcja! BEZCENNE! Adam M. Nie jestem pewna który masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Normalne kuligowanie w takie mrozy.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Normalne kuligowanie w takie mrozy. Adam M. Z uwagi na "styk sań z podłożem" to on nie był taki całkiem normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOLDi 24.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A w doopie z z rozsyłaniem po skrzynkach. A co ja, poczta jestem? http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# Skąd się tam glonojady wzięły jak to skąd, z Częstochowy.... Kochani jako "niezrzeszeni" do tej pory (tak nas nazwano) pragniemy Wam wszystkim ślicznie podziękować za całą imprezę, a w szczególności osobom, które zajmowały się organizacją. Jedyne co mogę dodać to to, że nie możemy doczekać się następnej imprezy. aaaaaa i zaaje.biście dziękuję osobom, które przyczyniły się do tego by nasz aparat dotarł spowrotem do Częstochowy. Pozdrowienia ze "Świętego Miasta" !! hmmm może jeszcze coś tak ekhhhmm... Kulig w górach piękna sprawa Dobre jadło i zabawa Piwo, wódka, kwas chlebowy Dziś nie czuję swojej głowy Fakt! EKIPA przeurocza Piękna, mądra i ochocza Czasem Retro coś "powiedział" Później Łabas z nim zaśpiewał Ktoś zapodał dzikie dźwięki Gazda wysłuchiwał "jęki" Przed Kuligiem był Mikołaj Piotrek wtedy gdzieś się schował Zaraz potem w full ubranie Bo szybciutko były sanie Z konikami w swym zaprzęgu Z pochodniami każdy w ręku Ale kulig był za krótki Lub za dużo jednak wódki Lecz wiem jedno, powiem prosto Było GIT bo BYŁO OSTRO!!! hehe coś tam jednak wyskrobałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A w doopie z z rozsyłaniem po skrzynkach. A co ja, poczta jestem? http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# No i wszystko w temacie Polać Tomkwasowi , zmarzłem jak glizda w trawie Ja myślałem że jak żaba w śniegu Piotrek uważaj jak rymujesz bo retro nie lubi konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.01.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Piotrek uważaj jak rymujesz bo retro nie lubi konkurencji e tam, zmarzłem tutaj tak, ze nie zareaguję. Płynu rozgrzewającego zażyć nie pozwalają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A w doopie z z rozsyłaniem po skrzynkach. A co ja, poczta jestem? http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# Oczy napasłam, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 http://picasaweb.google.pl/tomkwas/KuligKoniakow2010?authkey=Gv1sRgCO3QvOGD1bj7xwE# Oczy napasłam, bardzo dziękuję To jeszcze nie koniec http://coolibeer.pl/koniakow/kulig2010/index.html Proszę Więcej fotek nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A te kapcie w panterkę to moje Nogi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 I niech mi ktoś łaskawie sprawdzi czy powyższe działa. same fajne chłopakom z KSG spodoba się promocja klubu w gminie Istebna. Może karnecik jakiś gratisowo dostanę?! Dzięki za zdjęcia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękować to nie ma za co .... Zdjęć w albumie jest 80 z małym okładem, a na imprezie pierdyknąłem ponad 220. Reszta się nie ukaże w necie z różnych przyczyn. Głównie słabej jakości .... No i qrrrr.... nie mam zdjęć Mikołaja, bo mi aparat wtedy zamarzł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 To jeszcze nie koniec http://coolibeer.pl/koniakow/kulig2010/index.html Proszę Więcej fotek nie posiadam No i ponownie uczta Tak, jakbym tam była Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 No i ponownie uczta Tak, jakbym tam była Dzięki! Pozwolisz, że sie nie zgodzę? Nooo, chyba, że stoisz z laptopem na zewnątrz to TAK! Wtedy możesz się czuć jak na kuligu, albo jak na cygarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dziękować to nie ma za co .... Zdjęć w albumie jest 80 z małym okładem, a na imprezie pierdyknąłem ponad 220. Reszta się nie ukaże w necie z różnych przyczyn. Głównie słabej jakości .... No i qrrrr.... nie mam zdjęć Mikołaja, bo mi aparat wtedy zamarzł ... Ktoś tam robił zdjęcia Mikołajowi i może wrzuci, szczególnie te z grzecznymi dziećmi na kolanach Może te fotki "słabej jakości" uczestnikom na pocztę prześlesz Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszka o 16 będę miał zdjęcia od Piotrka a wiem że jest ich kilka więc wieczorem je umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts