cieszynianka 25.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cieszka o 16 będę miał zdjęcia od Piotrka a wiem że jest ich kilka więc wieczorem je umieszczę Faaaaaaaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pozwolisz, że sie nie zgodzę? Ależ oczywiście że się zgodzę! Ja ugodowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pozwolisz, że sie nie zgodzę? Ależ oczywiście że się zgodzę! Ja ugodowa jestem Baaardzo mnię to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Pozwolisz, że sie nie zgodzę? Ależ oczywiście że się zgodzę! Ja ugodowa jestem Baaardzo mnię to cieszy Wy się cieszcie, a ja się pójdę trochę zdrzemnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wy się cieszcie, a ja się pójdę trochę zdrzemnąć Cieszka!Spać O tej porze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Co się dziwisz. Przecież kiedyś spać musi. Jeśli całe noce siedzi na FM, a rano pracuje, to zostaje tylko teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wy się cieszcie, a ja się pójdę trochę zdrzemnąć Dlaczego nie chcesz pocieszyć się z nami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jak będziecie grzeczni to o 21:00 pojawi się kolejna porcyjka foteczek bo teraz muszę uzupełnić brak % w organizmie aby normalnie funkcjonował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jak będziecie grzeczni to o 21:00 pojawi się kolejna porcyjka foteczek bo teraz muszę uzupełnić brak % w organizmie aby normalnie funkcjonował nożesz ja Cie prosze ..... to procenty ważniejsze niż my??? a ja w szoku jestem ..... patrze w aparat .... a tutaj mnóstwo fotek ktoś posłuchał mojej prośby żeby się nie krępować i korzystać bo ja jak zwykle zapomnę ..... to komu mam podziękować, bo nie pamiętam zaraz wkleję jak imageshack nie odmówi .... i dam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czekamy Dagga na fotki a mi się chce spac.... niestety coś mamy zepsute, chyba woda od pralki zamarzła ja to mozliwe nie wiem... ale w związku z tym mam kataklizm z praniem...i jeden obowiązek mniej..pytanie co zrobie potem...gdziej a to wszystko porozwieszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Widać że grzecznie się bawiliście. Gratuluję świetnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 czekamy Dagga na fotki to se kuźwa poczekamy .... mój przesył (radiówka) dziś zabija .... mam tego sporo , nie przebierałam i nie wybierałam ino wrzucam jak leci ... nie gwarantuję, czy dam radę ..... na razie się zrzuca ..... zobaczymy jak długo i czy w ogóle Zbigniew100 - nie ma co gratulować ino na kolejne trza się wybrać .... cztery w roku muszą być - nie ma że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znaczy - proponujesz CZTERY PORY ROKU?! Jestem za! Chętnie znajdę czas cztery razy do roku! (ile będzie trzeba!) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znaczy - proponujesz CZTERY PORY ROKU?! Jestem za! Chętnie znajdę czas cztery razy do roku! (ile będzie trzeba!) Adam M. no przecież juz przy pożegnaniu lata było mówione , że cztery razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam dziewczęta i chłopców Jak samopoczucie po imprezie? moje dobre (tylko do roboty wstać się nie chciało) i czekam na następna imprezę acha, trochę mnie gnaty bolą, a na nartach nie jeździłem, nie wiem po czym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 25.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znaczy - proponujesz CZTERY PORY ROKU?! Jestem za! Chętnie znajdę czas cztery razy do roku! (ile będzie trzeba!) Adam M. no przecież juz przy pożegnaniu lata było mówione , że cztery razy w roku zima, wiosna i lato już można mówić, że są zaplanowane, teraz trzeba przedsięwziąć coś na jesień - może grzyby, ryby, ................. ? Tinek, my Cię też pozdrawiamy z bardzo dobrym samopoczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ta kamera ........ to szatański wynalazek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam dziewczęta i chłopców Jak samopoczucie po imprezie? moje dobre (tylko do roboty wstać się nie chciało) i czekam na następna imprezę acha, trochę mnie gnaty bolą, a na nartach nie jeździłem, nie wiem po czym pozdrawiam A ja wiem, a ja wiem A moje zdjęcia chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A moje zdjęcia chcecie? No ba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts