daggulka 25.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nelcia , kochana .... dawaj ... ja zdzierżę wszystko tomkwas .... płytę plisssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nelli!Jeszcze się pytasz?? Dawaj!Tomkwas!A z tej kamery to kiedy co zobaczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Teraz to się na mnie pogniewacie Właśnie przetrzepałam dom w poszukiwaniu aparatu i okazało się, że wczoraj zostawiłam go u siostry (bo wieczorem byliśmy jeszcze na poprawinach 18 mojego siostrzeńca) Przepraszam! Sama jestem ciekawa tych zdjęć, ale jutro jak tylko wrócę z pracy to je odbiorę i zapodam. Wytrzymajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wytrzymajcie! Nelcia , słonko .... nie mamy innego wyjścia , damy radę patrze co się zgrywa ..... mam mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 25.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Serdeczne podziękowania dla pomysłodawców i organizatorów z mroźnego (co ja komu zrobiłam, że jest -20 ?) Opola przesyła Shellka z mężem. Szczególne wyrazy wdzięczności dla: Retro, który dbał o odpowiedni poziom spotkania niestrudzenie zapewniając nam kontakt z kulturą, że o innych atrakcjach, których nam dostarczał nie wspomnę Tinka niebywale szarmanckiego mistrza parkietu - nie rzuca partnerki na ziemię częściej niż jeden raz podczas całego wieczoru, ale ze względu na imię wybaczyłabym więcej;-)) Cieszki za świetną reklamę chlebka ze smalcem Xavieera, który w akcie desperacji chyba, wykrzykiwał coś na kształ: "precz z integracją!!!" Baru za doping i motywację Baru jak trochę się dotleniłam i przemyślałam sprawę to nie wiem czy jednak sobie nie daruję tych zlotów dla matek bliźniaków Piczmanowi za to, że pozwolił nam nie śpieszyć się z budową i za świetne identyfikatory Gosi anbudowej bo Jej się moje buty podobały An-budowi, za to, że ma żonę, która wie co piękne Kali67, która pozwoliła mi uwierzyć, że dzieci bywają grzeczne - wystarczy tylko poczekać aż skończą 15 lat Adasiowi i Kordzinie za mistrzowski pokaz żonglerki tortexem AniHubi za to, że ma rewelacyjnego gps-a, dzięki któremu podróż minęła nam całkiem bezproblemowo Daggulce, która, nawet, a może zwłaszcza, o trzeciej nad ranem potrafiła zrobić się na bóstwo Barbossie za milczenie Adamowi mk, któremu impreza zupełnie nie przeszkadzała w smacznej drzemce, za to że zapomniał komórki Petrusowi za poświęcenie i trud włożony w upieczenie niezliczonej ilości przepysznych kiełbasek Coulignonowi i Myszy, za to iż tylko dzięki posuwaniu, które wykonywali z wielkim wdziękiem i coraz większą wprawą, udało mi się od czasu do czasu trafić widelcem do talerza TomkowiKwasowi, który się nie posuwał, ale za to zrozumiał-dzięki Coolibrowi, który ze stoickim spokojem znosił popisy wokalne mniej lub bardziej utalentowanych imprezowiczów KasiTomkaK, co jak powie: co JA barszczu nie doniosę to...nie doniesie NelliSza za rewelacyjną koszulkę, za dużego ducha w małym ciele i pociąg do imprez dla jak największej czeredy dzieci Yaco181 bo przejechał chyba największą ilość kilometrów, żeby się z nami spotkać Bobiczkowi za poczucie humoru, twardy sen i troskę o Cieszkę wyrażonej słowami "pojedz se dziołcha pojedz", swoją drogą Cieszka czy Ty se aby pojadłaś? sSiwemu12 za wyrozumiałość dla obecnych, których znajomość każdego granego utworu kończyła się z reguły na pierwszej zwrotce labasowi1 który z ogromnym zaangażowaniem uczył wszystkich pić po góralsku Aaaaa i najważniejsze...kuniom chciałam podziękować za to, że były bardziej trzeźwe od woźniców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Daggulce, która, nawet, a może zwłaszcza, o trzeciej nad ranem potrafiła zrobić się na bóstwo ło jessso ... w zasadzie jaka sie kładłam taka wstałam (oczywiście jeno z wyglądu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 moje dobre (tylko do roboty wstać się nie chciało) i czekam na następna imprezę acha, trochę mnie gnaty bolą, a na nartach nie jeździłem, nie wiem po czym pozdrawiam Tinek! Ja wiem. Te tapczany w pokoju mieliśmy obaj mało wygodne. Tylko Retro miał jeden jedyny wygodny - wiem bo słyszałem. I tej wersji - jakby co - będziemy się trzymać - proszę Wysokiego Sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aaaaa i najważniejsze...kuniom chciałam podziękować za to, że były bardziej trzeźwe od woźniców. zgadza się, ale słyszałem jak woźnica temu jednemu po imprezie obiecywał browca i jakoś tak głaskał go trochę perwersyjnie pod brzuchem Tak że chyba stratne nie były kunie - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wy się cieszcie, a ja się pójdę trochę zdrzemnąć Dlaczego nie chcesz pocieszyć się z nami??? Właśnie powróciłaam do świata żywych, żeby się cieszyć razem z Wami Tomkwas, czy Ty musisz wszystko wypaplać Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki przebierając z niecierpliwości wszystkimi odnóżami Shell, pięknie to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam foty ..... takie zrobiono moim aparatem .....czy ktoś się przyzna? http://img31.imageshack.us/g/sdc11406h.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bobiczkowi za poczucie humoru, twardy sen i troskę o Cieszkę wyrażonej słowami "pojedz se dziołcha pojedz", swoją drogą Cieszka czy Ty se aby pojadłaś? z tego tu miejsca chciałem Cieszce powiedzieć - że mówiłem to ze strachu o jej kondycję - bo latała, latała i nawet w nocy naczynia zmywała nie czekając na wolną zmywarkę - która stała obok w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Shell, pięknie to ujęłaś zgadzam się - jest nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam foty ..... takie zrobiono moim aparatem .....czy ktoś się przyzna? http://img31.imageshack.us/g/sdc11406h.jpg/ Już pędzę oglądać A do czego się trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 moje dobre (tylko do roboty wstać się nie chciało) i czekam na następna imprezę acha, trochę mnie gnaty bolą, a na nartach nie jeździłem, nie wiem po czym pozdrawiam Tinek! Ja wiem. Te tapczany w pokoju mieliśmy obaj mało wygodne. Tylko Retro miał jeden jedyny wygodny - wiem bo słyszałem. I tej wersji - jakby co - będziemy się trzymać - proszę Wysokiego Sądu No oplułem monitor ale, jakby co to "umowa była" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bobiczkowi za poczucie humoru, twardy sen i troskę o Cieszkę wyrażonej słowami "pojedz se dziołcha pojedz", swoją drogą Cieszka czy Ty se aby pojadłaś? z tego tu miejsca chciałem Cieszce powiedzieć - że mówiłem to ze strachu o jej kondycję - bo latała, latała i nawet w nocy naczynia zmywała nie czekając na wolną zmywarkę - która stała obok w pomieszczeniu I to był zonk Nie mogłeś wcześniej zauważyć tej zmywary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mam foty ..... takie zrobiono moim aparatem .....czy ktoś się przyzna? http://img31.imageshack.us/g/sdc11406h.jpg/ Już pędzę oglądać A do czego się trzeba przyznać przyznać , a ja podziękuję .... bo jak zwykle nie miałam czasu cykać fot , a ktoś mnie wyręczył ... jeno nie wiem komu podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Shell super podsumowanie (naprawdę Cię rzuciłem, tak całkiem na podłogę? kurde nie pamiętam, jeśli tak to to wybacz, następnym razem jakiś materac choć podłożę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Teraz to się na mnie pogniewacie wątpię i mi sie od razu przypomniało jak goście w 3-ke gadaja o rybach 1 mówi - złapałem wczoraj metrowego karasia 2 mówi - a ja wątpię 3 mówi - a ja taaaaaaaaaaaaaaaaką 2 metrową wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wątpię i mi sie od razu przypomniało jak goście w 3-ke gadaja o rybach 1 mówi - złapałem wczoraj metrowego karasia 2 mówi - a ja wątpię 3 mówi - a ja taaaaaaaaaaaaaaaaką 2 metrową wątpię wątpie to mój dziadek w piwnicy hodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 wątpię i mi sie od razu przypomniało jak goście w 3-ke gadaja o rybach 1 mówi - złapałem wczoraj metrowego karasia 2 mówi - a ja wątpię 3 mówi - a ja taaaaaaaaaaaaaaaaką 2 metrową wątpię wątpie to mój dziadek w piwnicy hodował A fiordy mi z ręki jadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts