rafał_kamel 22.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam Szanownych Forumowiczów i Forumowiczki, Dotychczas odwiedzałem forum jako "podglądacz" czerpiąc z niego ogrom przydatnych informacji przy budowie własnego domu. Mam nadzieję, że może teraz ja komuś się przydam. Od 10 lat prowadzę firmę usługową zajmującą się pracami wykończeniowymi zarówno w mieszkaniach i domach prywatnych, jak i lokalach komercyjnych. Wykonujemy również remonty pomieszczeń i adaptacje. Dla zainteresowanych istnieje możliwość wykonania projetu wnętrz. Zapraszam serdecznie do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał_kamel 29.01.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts