izusiam 22.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam!!!! Poszukuje, kogoś kto zaczął budować ten dom, lub już w nim mieszka. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabny5/images/m-zgrabny5.jpghttp://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabny5/images/m-zgrabny5-w2.jpgMam nadzieję, że się ktoś znajdzie........Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 23.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wiosną ruszam z budową domu ,podobnego do przedstawionego na fotce (plan robiony na jego podstawie). Znajdziesz posty ludzi budujących ZGRABNY III . On jest prawie identyczny co V . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izusiam 23.01.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam!!! Dzieki za podpowiedź. Tzn. , ze masz projekt indywidualny tak ?? A gdzie te wątki ?? Jakoś nie moge odnaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 23.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 23.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Tak mam projekt indywidualny .Szukaj w dziale projekty i architektura - "zgrabny z mgprojekt i zgrabny III" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanta001 07.03.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jesteśmy z żona po 6 miesiącach szukania projektu i w końcu chyba już ostatecznie wybór padł na projekt Zgrabny V. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabny5/index.php W zasadzie znaleźliśmy w nim wszystko czego szukaliśmy przez te pól roku. Na początku wybór padł na Opałek 2g ale niestety nasz plan zagospodarowania nie pozwoli nam na wybudowanie tego domu (mamy zapis: główna kalenica równoległa do drogi, Opałek nie ma kalenicy głównej) W związku z tym mam pytanie. Czy ktoś buduje Zgrabny V? My jesteśmy przed zakupem projektu i niestety musimy wprowadzić kilka zmian aby zmieścił się nam na działkę:- wyrzucamy wykusz- skracamy garaż o 80cm- wyrzucamy okna z boku domu od strony garażu. Zmiany w środku dopiero planujemy ale raczej nie będzie ich za dużo, bo wewnątrz jest wszystko tak jak chcemy.Jeżeli ktoś buduje to mam jedno pytanie, czy istnieje jakaś sensowna możliwość na piwniczkę malutką? Najlepiej aby wejście było gdzieś w domu, bo to co mi do głowy przyszło to od strony pomieszczenia gospodarczego za garażem. Mam nadzieję że ktoś buduje ten domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanta001 13.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Naprawdę nikt nie buduje tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 14.03.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, widzę, że masz problem ze znalezieniem osób, które budują domek według projektu, który ci się podoba. Ja też go niestety nie buduje, ale wysylam ci link do strony http://www.extradom.pl/projekt-domu-zgrabny-v-wah1199.aspxNa dole pod projektem zanjdziesz wpisy na blogach osób, które budują lub budowały taki domek. Na tej stronie jest też forum, więc można podyskutować. Mam nadzieję, że to ci w czymś choć trochę pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makusia 18.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Naprawdę nikt nie buduje tego projektu? Ja buduję, ale na dobrą sprawę jeszcze łopaty nie wbiliśmy... Mamy wytyczony budynek i czekamy na pogodę, żeby ruszyć z fundamentami. Podaję mail, jeśli sa jakieś pytania: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcik25 17.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 My też budujemy Obecnie stan surowy zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 31.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Hej - a gdzie budujesz- powodzenia i pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts