marjucha 29.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co do pieca to w poprzednim domu mielismy taki za 900 zl, ogrzewalismy 150 m kw (III poziomy). Byl to piec na wszystko: wegiel, mial, drewno, odpady stolarskie. Trzeba bylo dolozyc tak co 4 godziny jak palilo sie weglem. Prosze o numer konta. Szczerze mówiąc to wydaje mi się rozsądniejsze rozwiązanie, a ewentualną nadwyżkę ze zbiórki przeznaczyć na coś innego, bo potrzeb na pewno maja dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co do pieca to w poprzednim domu mielismy taki za 900 zl, ogrzewalismy 150 m kw (III poziomy). Byl to piec na wszystko: wegiel, mial, drewno, odpady stolarskie. Trzeba bylo dolozyc tak co 4 godziny jak palilo sie weglem. Prosze o numer konta. Pamiętasz co to był za piec - no właśnie - jak ktoś ma doświadczenie to wie :) ? (już wysyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Niestety nie, na allegro jest duzo piecy z Pleszewa - tam co drugi dom to producent kotlow jest, mysle ze tam kupi sie najtaniej, za 1500 zl to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co do pieca to w poprzednim domu mielismy taki za 900 zl, ogrzewalismy 150 m kw (III poziomy). Byl to piec na wszystko: wegiel, mial, drewno, odpady stolarskie. Trzeba bylo dolozyc tak co 4 godziny jak palilo sie weglem. Prosze o numer konta. Pamiętasz co to był za piec - no właśnie - jak ktoś ma doświadczenie to wie :) ? (już wysyłam) Może Mysza coś podpowie, bo zna lokalny rynek. U moich rodziców stoi piec za 700zł, który pasuje do opisu, który podała magpie101, wieć przypuszczam że w tamtych rejonach też się znajdzie jakiś producentów pieców za rozsądną cenę. No, ale kwestia do rozważenia czy warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Niestety nie, na allegro jest duzo piecy z Pleszewa - tam co drugi dom to producent kotlow jest, mysle ze tam kupi sie najtaniej, za 1500 zl to max. Jasne - dzięki- dla mnie to zupełna czarna magia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ooo widzicie mOże damy radę,bo reperacja tego starego to tylko na chwilę,mialam zaspawany kiedyś żeby wytrzymal do wiosny i powiem szczerze że od lutego do kwietnia ledwie dotrzymal, jak trzeba będzie to dorzucęsię jeszcze raz papatki kombinujcie DOBRZY LUDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 29.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja też deklaruję dorzucenie kasiorki na nowy piec... ziarnko do ziarnka... wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 pewnie że się da a może jak już kilka osób mówiło może ktoś wymieniał piec a stary ma jeszcze w całkiem niezłym stanie i chciałby się pozbyć albo odstąpić za parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 jestem jak najbardziej za zbiórką, w przyszłym tygodniu coś wpłacę pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 pewnie że się da a może jak już kilka osób mówiło może ktoś wymieniał piec a stary ma jeszcze w całkiem niezłym stanie i chciałby się pozbyć albo odstąpić za parę groszy wu jesli ktos wymienia piec taki tanszy to przewaznie dlatego, ze sie nagle zepsul, u nas raczej nikt nie zmienia pieca na inny, bo chce miec lepszy model tylko czeka, az sie do konca rozleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Magpi no przeważnie tak sie dzieje ale czasem ktoś wymienia taki węglowy czy miałowy na taki z podajnikiem dla wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 29.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 również mogę dorzucić coś do kwoty na piec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co wy knujecie mi za plecami ?Fotki zamieściłem z walki ze staruszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Staruszek 1Maciej 0,5Niestety zrobiłem co mogłem ale to już za stare jest.Jest lepiej jak było ale popuszcza (już nie sika) grzeje Ania na razie na tym co ma.Wq...ony jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 godz dziś spałem przez drania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wziąłem dziś Ankę na zakupyZakupiłem jej prądu na zapas (prepaid) , trochę środków czystości, żywność itd załatwiam jeszcze parę niezbędnych rzeczy trochę też dałem na osobiste rzeczy kobiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 29.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Boże ten piec jest masakra, trzeba naprawdę się wziąć i go wymienić, chociaż na jakiś używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 29.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza idź odpoczywaj, a potem przemyśl te propozycje co do pieca nowego. Jaki jest tam dokładnie potrzebny żeby to miało ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 29.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefer, Mysza, poproszę numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Będzie git - trzeba kupić nowy, a nie bujać się z trupem. Na wątku o piecach powiedzieli,że ten z linki może być.Czyli da się coś kupić w okolicy 1k.Myślę, że nie ma sie co kopać z koniem. A i na instalację warto spojrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Nefer, Mysza, poproszę numer konta Idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts