mysza223 29.01.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Będzie git - trzeba kupić nowy, a nie bujać się z trupem. Na wątku o piecach powiedzieli,że ten z linki może być. Czyli da się coś kupić w okolicy 1k. Myślę, że nie ma sie co kopać z koniem. A i na instalację warto spojrzeć... Instalacja taka z tamtych czasów. Jak dać coś z pompą należy trochę popracować ( dać odpowietrzniki na grzejniki, wypłukać instalację, zamknąć obwód - zlikwidować baniak na strychu, zredukować średnicę rur do tych jakie będą w piecu) Jak bez pompy to prostsza robota bo tylko redukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wieczorem jak zwykle raport - jak nie padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysz - wybierz opcję, ktora jest najrosądniejsza (z racji ciężaru prac też - nie chcemy Cię zajechać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysz - wybierz opcję, ktora jest najrosądniejsza (z racji ciężaru prac też - nie chcemy Cię zajechać). Ja dam radę mam paru pomocników Ja nie mogę wybierać opcji - dobrze wiecie iż nie ja tu decyduję ja tylko co mogłem to zrobiłem aby im pomóc. I wiecie co? Będę robił ile dam radę a jak nie to wezmę wolne na 2 godz i dam radę dalej. Pracuję od 15 roku życia i dam radę. Gadałem z chłopakami też pomogą - aby zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ty tu rządzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza, doby nie rozciągniesz i tak już prawie nie sypiasz.Jeśli mogę w czymś pomóc, pisz na priv.Jeśli trzeba, umówię się z Luizą i zabiorę ją na większe zakupy do Auchan.Oczywiście pomogę w ich sfinansowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 29.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać tylko dalej działać właśnie dorzuciłam grosik na piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ty tu rządzisz :) Nefer skarbie nie ja tu żądzę - to wy forumowicze jesteście bogami. My z chłopakami staniemy na łbie aby zrobić co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Na razie zbieramy kasę, Zobaczymy na ile styknie i na co tyknie. Wybierzesz coś co się dobrym rozwiązaniem dla Dziewczyn i dla Ciebie. Należy zawsze zachowywać zdrowy rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mysza, doby nie rozciągniesz i tak już prawie nie sypiasz. Jeśli mogę w czymś pomóc, pisz na priv. Jeśli trzeba, umówię się z Luizą i zabiorę ją na większe zakupy do Auchan. Oczywiście pomogę w ich sfinansowaniu. Toluś kochanie dzięki za wielkie serce ale mi było ciężko dziś wyciągnąć na zakupy Ankę - a co mówiąc o Luizie. Wątpię aby i Anka chciała - wstydzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać tylko dalej działać właśnie dorzuciłam grosik na piec Dzięki Tamara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a ja myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać tylko dalej działać właśnie dorzuciłam grosik na piec Jesteście niesamowici - ale mam prośbę - jeśli podsyłacie coś na piec to w tytule piszcie że na piec - please bo się pogubię. Sorry że tak bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 PIec, nie piec - wszystko się zagospodaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 PIec, nie piec - wszystko się zagospodaruje Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.01.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kurcze, koniecznie trzeba ten piec wymienić, bo widać, że ledwo dycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie rozmawiałem z ojcem i doszliśmy do wniosku - piec musi być bez pompy. Już tłumaczę dlaczego:- instalacja ma ponad 40 lat (nie ruszana) wątpię abym dał radę wyczyścić nie mówiąc o rozkręceniu grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Reanimacja trupa to zazwyczaj nie najlepszy pomysł. Choć czasem się udaje Ale chyba nie ma się tu co szarpać. Widomo, że to będzie rozwiązanie tymczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 29.01.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Co do powierzchni domu - około 80-85 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 29.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja też myślę że lepiej by było zostawić tam grawitację.... ale kociołek oczywiście nowy + remont instalacji.. Ja tradycjonalista jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Toluś kochanie dzięki za wielkie serce ale mi było ciężko dziś wyciągnąć na zakupy Ankę - a co mówiąc o Luizie. Wątpię aby i Anka chciała - wstydzą się. rozumiem, to może inaczej. Mam bony pieniężne do zrealizowania w Auchan ważne do 10 marca. Bon nie będzie tak krępujący, dosłowny jak pieniądz. Ja te bony przekazałabym Tobie, a Ty dziewczynom, może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts