mysza223 31.01.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 (szczecin) rowniez prosze o nr konta. na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 31.01.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieplej mi na serduchu w te zimowe dni Mysza, zasłużyłeś na ten tytuł pod nickiem. Niech Ci Najwyższy wynagrodzi za to wszystko co robisz dla innych. Tola dzięki bardzo za przesyłeczkę została dobrze zainwestowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Byłam o to całkowicie spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dziękuję ci Nefer za dyżurowanie pod moją nieobecność i pomoc w całej tej akcji. Wielkie ukłony w twoim kierunku. Cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cieplej mi na serduchu w te zimowe dni Mysza, zasłużyłeś na ten tytuł pod nickiem. Niech Ci Najwyższy wynagrodzi za to wszystko co robisz dla innych. Tola dzięki bardzo za przesyłeczkę została dobrze zainwestowana. Gratuluję Tytułu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dziękuję ci Nefer za dyżurowanie pod moją nieobecność i pomoc w całej tej akcji. Wielkie ukłony w twoim kierunku. Cała przyjemność po mojej stronie i po naszej też Neferko, wielka buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dziękuję ci Nefer za dyżurowanie pod moją nieobecność i pomoc w całej tej akcji. Wielkie ukłony w twoim kierunku. Cała przyjemność po mojej stronie i po naszej też Neferko, wielka buźka Tobie też tą miskę pora zamienić na coś kostruktywnego - bo, że niezła z Ciebie Laska to już wszyscy wiedzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 31.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mysza zastanawiałeś się co można zrobić z drzwiami, jakoś nie daje mi spokoju ich widok Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 31.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mysza zastanawiałeś się co można zrobić z drzwiami, jakoś nie daje mi spokoju ich widok Pozdrawiam Meggi Moim zdaniem do wymiany ale nie wiem jak będzie - zobaczymy. Byłem dziś w Leroyu i widziałem fajne metalowe zewnętrzne za 649pln bodajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 GRATULUJĘ TYTUŁU MYSZA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 31.01.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 GRATULUJĘ TYTUŁU MYSZA :) Dziękuję ale nie wiem tak naprawdę czy zasłużyłem. Już myślę o jakimś małym grillu dla wszystkich na wiosnę - zlocie aby wam wszystkim podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mysza zastanawiałeś się co można zrobić z drzwiami, jakoś nie daje mi spokoju ich widok Pozdrawiam Meggi Moim zdaniem do wymiany ale nie wiem jak będzie - zobaczymy. Byłem dziś w Leroyu i widziałem fajne metalowe zewnętrzne za 649pln bodajrze Czy te drzwi były Polskie? Jak chińskie, to ostatnie po trzysta ileś były w biedronce... Myślę, że to to samo, ale znacznie taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 GRATULUJĘ TYTUŁU MYSZA :) Dziękuję ale nie wiem tak naprawdę czy zasłużyłem. Już myślę o jakimś małym grillu dla wszystkich na wiosnę - zlocie aby wam wszystkim podziękować A ja myślałam, że go nie zauważyłeś :) Należy się, należy nie gadaj. A grill - niegłupia rzecz swoją drogą Daleko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 trochę spóźniona, ale też chce o ten magiczny numer konta prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eco.pierre 31.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 W biedronce tez się tanie drzwi pojawiają, ostatnio były antywłamaniowe. Nie pamiętam dokładnie ale najbardziej prawdopodobne ze za 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 31.01.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mysza zastanawiałeś się co można zrobić z drzwiami, jakoś nie daje mi spokoju ich widok Pozdrawiam Meggi Moim zdaniem do wymiany ale nie wiem jak będzie - zobaczymy. Byłem dziś w Leroyu i widziałem fajne metalowe zewnętrzne za 649pln bodajrze Czy te drzwi były Polskie? Jak chińskie, to ostatnie po trzysta ileś były w biedronce... Myślę, że to to samo, ale znacznie taniej.... Powiem ci szczerze że nie wiem. A może na forum jest ktoś kto doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Spotkały sie dwie Myszy :) POszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mysza zastanawiałeś się co można zrobić z drzwiami, jakoś nie daje mi spokoju ich widok Pozdrawiam Meggi Moim zdaniem do wymiany ale nie wiem jak będzie - zobaczymy. Byłem dziś w Leroyu i widziałem fajne metalowe zewnętrzne za 649pln bodajrze Czy te drzwi były Polskie? Jak chińskie, to ostatnie po trzysta ileś były w biedronce... Myślę, że to to samo, ale znacznie taniej.... Powiem ci szczerze że nie wiem. A może na forum jest ktoś kto doradzi? Stary. Jutro do niego zadzwonię i przedstawię sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eco.pierre 31.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Albo rzeczywiście po 400 czyli 399 jak to w biedronce, ale nie wiem czy one chińskie bo biedronka szczyci się że ma dużo polskich artykułów a nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts