tola 31.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 może tu będzie warto zajrzeć ? http://www.awruk.bialystok.pl/oferta,drzwi.php Nie warto, opinie o tej firmie, o traktowaniu klienta bardzo niedobre. Dwoje moich znajomych ma z nimi sprawy sądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 może tu będzie warto zajrzeć ? http://www.awruk.bialystok.pl/oferta,drzwi.php Nie warto, opinie o tej firmie, o traktowaniu klienta bardzo niedobre. Dwoje moich znajomych ma z nimi sprawy sądowe. Aaaaaaaaaaaa to w takim razie sobie podarujemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 NIe wiedziałam, że Stary jest przedstaiwcielem Adamsa na podlaskie :) Już ma przerąbane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 31.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Przestańcie się pastwić nademną :) Myszy się zbiegły to i kot się pokazał Filemonie - idzie na priv Dlaczego dopiero teraz trafiłem na tę wspaniałą akcję dobrych serc? Nefer, dziewczyno z sercem na dłoni. Poproszę o dane do przelewu, a Myszę proszę o wymiary drzwi i informację o tym, czy mają być prawe czy też lewe. Mam pewien plan odnośnie drzwi, którym podzielę się rano... Może coś z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 WItaj Zetka To nie ja - to Myszaty namieszał Już idzie na priv CIekawam Twego planu bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 31.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Co sądzicie o zmianie tytułu dla Nefer na "Dziewczyna z sercem na dłoni" - moim zdaniem baaaaardzo do niej pasuje? Meggi Forum to magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Meggi - Ty zaraz zarobi na tytuł "dziewczyna z wyrwanym sercem" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Meggi Nefci to się kilka tytułów nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 31.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 WItaj Zetka To nie ja - to Myszaty namieszał Już idzie na priv CIekawam Twego planu bardzo Oczywiście, że Myszaty. Ciebie tu wogóle nie było (jak pułkownika Kwiatkowskiego "mnie tu wogóle nie było"). Przeczytałem cały ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu. Dla Ciebie, Myszatego i wszystkich pozostałych (a nie wymienionych po nazwisku) ludzi dobrej woli, którzy tu piszą, deklarują pomoc i pomagają... Tak zwyczajnie po ludzku pomagają słabszym. Nie przepytują, nie lustrują, nie szukają drugiego dna w tej akcji (tak jak to się odbywa na forach krytykujących np. Jurka Owsiaka), tylko pomagają. Bez przymusu, bez nakazu, bez orderów - pomagają. To jest wielce budujące... Nefer. Nie chcę, ale muszę to napisać... Wielkość człowieka jest funkcją jego skromności. Zaś szlachetność człowieka jest między innymi uwarunkowana jego zdolnością i umiejętnością pomagania słabszym. Ty i Myszaty (oraz wielu innych ludzi dobrej woli w tym wątku) macie wszystkie te cechy naraz. Swietna akcja. Bez kamer i orderów, a za to często ze łzami w oku... Serdeczne pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jeeeeeee chyba się napiję. Dajta spokój :) Jest mnóstwo ludzi, którzy się tu pojawiają - są cały czas, wspierają, ślą kasę i paczki i są też tacy, ktozy się tu nie ujawnili, nie podali nicków w przelewie - tylko ślą kasę, paczki, pytają na priv jak mogą pomóc. To jest power. Ja tylko leczę się w tym wątku Wstyd przyznać, ale potrzebuję tej akcji :) Więc to u mnie po prostu czysty egoizm Zamiast sie zastanawiać patrzę na absolutnie cudownych ludzi Ja nie znam drugiego takiego miejsca. Zresztą jak wiele osób wie to nie pierwsza taka akcja - zbiórka dla Stefka czy Baciki , czy na rehabilitację Tomka czy na Ognisko Marymont - to forum to magia. Ja tylko pocztę obsługuję A Mysza - Mysza zasuwa na wietrze, zimnie, angażując rodzinę, znajomych - to jest gość ! I ludzie, ktorzy często nie mają za dużo - a jednak wysyłają tyle ile mogą, zgaduję, że czasem odejmując sobie od ust. To jest WIELKA rzecz. Proszę nie zwracać na mnie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 31.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 (...)Ja tylko pocztę obsługuję A Mysza - Mysza zasuwa na wietrze, zimnie, angażując rodzinę, znajomych - to jest gość !(...) Wystarczy iskra i może być płomień... Masz rację. Mysza zasługuje na szczególne uznanie! Swoim tekstem zapaliłaś iskrę, dzięki której zaświtała mi pewna myśl... Gdzieś tu wcześniej Mysza napomknął, że zima, że roboty stoją... Jaki jest dominujący fach Mysiej firmy? Nie to, żebym był z IPNu... Tak pytam, ponieważ może warto poszukać zleceń dla podstawowej działalności jego firmy? Chłop na to zasługuje. Sam mam do wykonania pewne roboty w zamkniętym (i dość ciepłym) budynku letniskowym na Pałukach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jestem zdecydowanie za :) U mnie tylko podjazd i ogrodzenie do zrobienia ale może komuś sie gdzieś przyda kontakt na porządnego człowieka (szczególnie, że ktoś taki musi dobrze domy budować :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 31.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Już idzie na priv Dziękuję. Przelew wyszedł. Jutro pomówimy o pozostałych sprawach (drzwi, robota dla Mysiej firmy i pewnie ogólnie o ludziach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cool - serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 01.02.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witajcie . Jak trzeba grosza dorzucić to piszcie . Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 01.02.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wpadłem na chwilę i choć jestem facet - to popłakałem się jak dziecko. Ludzie jesteście wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mysza nie płacze tylko ten co ma kamień zamiast serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 nie było mnie kilka dni a tu tak ewoluowała sprawa że szok. kocham Was ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja sama jestem w szoku...tu piec..tu moze drzwi..tu talony Jesteście wspaniali!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 01.02.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem Trochę info Drzwi 90 lewe W futrynie 87 x 204 cm Naprawdę już nie wiem jak mam wam wszystkim dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts