mysza223 02.02.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witajcie dobrzy ludzie Poczytałem i mnie zaparło.Mam taką propozycję - jakby do soboty nie miał kto tego pieca przywieść to ja osobiście mogę go odebrać.Po co problem - w sobotę mam czas ijak co to wpadnę po niego.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 potrzebuje jeszcze nr konta, bo jest pewna osoba z poza forum która też chce się dołożyć,prosze na privapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 zaraz prześlę I dziękuję jesteś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 potrzebuje jeszcze nr konta, bo jest pewna osoba z poza forum która też chce się dołożyć, prosze na priva pozdrawiam m. Już na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 codzienny raporcik - mamy już 2913,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (02.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysik Dopiszę jeszcze Sławka Z - który coś tam skręcił na miejscu ALe to się dopiero okaże i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować )._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Doszła paczka od Gelus-a - przekazana dziewczynom. Dziękujemy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 potrzebuje jeszcze nr konta, bo jest pewna osoba z poza forum która też chce się dołożyć, prosze na priva pozdrawiam m. Już na priv dzięki, już przekazane pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mysza - jak Ci sie będzie opłacało do mnie przyjechać to mam do zrobienia ogrodzenie i podjazd/dróżki kole kwietnia. Może przy okazji, jakbyć coś robił w okolicy :) Aaaa i śmietniczek bym jakiś ładny kciała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mysza - jak Ci sie będzie opłacało do mnie przyjechać to mam do zrobienia ogrodzenie i podjazd/dróżki kole kwietnia. Może przy okazji, jakbyć coś robił w okolicy :) Aaaa i śmietniczek bym jakiś ładny kciała :) Przyjmuję każdą pracę. W kwietniu nie ma problemu będę w okolicy napewno i napewno się dogadamy. Co ty na mój pomysł z tym transportem w sobotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 02.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki Mysza za info Mysza,Nefer...RESPECT..chylę czoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przyjmuję każdą pracę. W kwietniu nie ma problemu będę w okolicy napewno i napewno się dogadamy. Co ty na mój pomysł z tym transportem w sobotę?? To ja się bardzo cieszę, że mam wykonawcę do płotu, bo mi się taaaaaaaaaaaak nie chciało szukać A TAKI wykonawca fiu fiu...to zaszczyt mieć taki płot Mysza - jak Ci się chce bryknąć - to dlaczego nie ? Ale może damy szansę Vadiolowi, bo się człowiek zaangażował :) Jakby mu się nie udało zorganizować to brykaj do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jak widzieliście mam przyczepę i czołga więc nie byłoby problemu. Po co Vadiol będzie swoje auto katował. Jakby co to i jakby jakieś paczki ktoś miał po drodze to byśmy zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 JAKBY BYŁY PACZKI z W-wy to zapraszam - i tak Mysza musi koło mnie przejechać na białostocką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A i małą kawkę gdzieś w okolicy można by było zorganizować - poznać się, podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 piec ma jutro wyjechać ode mnie i w Warszawie odbierze go Łukasz, potem przyjdzie kolej na transport do Białegostoku, zawsze to już dużo bliżej niz ode mnie. Jak piec dojedzie jutro niezbyt pozno , to zawioze go natychmiast . Moze nawet uda sie przepakowac od razu do mego samochodu . A jak dotrze do nas wieczorem , to w czwartek z rana rusze na Bialystok . Na wszelki wypadek ustawilem moje sprawy zawodowe pod katem czwartku . Mysza . Daj namiary na siebie i podaj adres gdzie zawieźć piec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kawkę - tak. Poznać się - tak. Podziękować Tobie - zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 piec ma jutro wyjechać ode mnie i w Warszawie odbierze go Łukasz, potem przyjdzie kolej na transport do Białegostoku, zawsze to już dużo bliżej niz ode mnie. Jak piec dojedzie jutro niezbyt pozno , to zawioze go natychmiast . Moze nawet uda sie przepakowac od razu do mego samochodu . A jak dotrze do nas wieczorem , to w czwartek z rana rusze na Bialystok . Na wszelki wypadek ustawilem moje sprawy zawodowe pod katem czwartku . Mysza . Daj namiary na siebie i podaj adres gdzie zawieźć piec . Ostudzę lekko ten zapał... piec jeśli wyjedzie jutro odemnie (cholerna pogoda) to nie wcześniej jak koło 11 rano i dotrze do W-wy jak podejrzewam późno wieczorem, więc nie wiem czy nie będzie dostarczony do Łukasza dopiero w czwartek przed południem, wiem, że chciało by się już, ale trzeba być realistą pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 W takim razie pozostaje czwartek . Moze uda sie przepakować od razu do mnie i natychmiast ruszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 piec ma jutro wyjechać ode mnie i w Warszawie odbierze go Łukasz, potem przyjdzie kolej na transport do Białegostoku, zawsze to już dużo bliżej niz ode mnie. Jak piec dojedzie jutro niezbyt pozno , to zawioze go natychmiast . Moze nawet uda sie przepakowac od razu do mego samochodu . A jak dotrze do nas wieczorem , to w czwartek z rana rusze na Bialystok . Na wszelki wypadek ustawilem moje sprawy zawodowe pod katem czwartku . Mysza . Daj namiary na siebie i podaj adres gdzie zawieźć piec . Ostudzę lekko ten zapał... piec jeśli wyjedzie jutro odemnie (cholerna pogoda) to nie wcześniej jak koło 11 rano i dotrze do W-wy jak podejrzewam późno wieczorem, więc nie wiem czy nie będzie dostarczony do Łukasza dopiero w czwartek przed południem, wiem, że chciało by się już, ale trzeba być realistą pozdrawiam maksiu Dlatego myślę iż sobota najleprza by była i okazja do spotkania się i wypicia kawki też by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts