mysza223 02.02.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 W takim razie pozostaje czwartek . Moze uda sie przepakować od razu do mnie i natychmiast ruszam . Vadiol po co na biegu masz się denerwować lepiej na te miejsce kawę przygotujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Co nie zmienia faktu, że możesz w sobotę ruszyć pupę do W-wy w celach zapoznawczych Jedno drugiego nie wyklucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Co nie zmienia faktu, że możesz w sobotę ruszyć pupę do W-wy w celach zapoznawczych Jedno drugiego nie wyklucza Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Maksiu nie wiem jak ci się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Maksiu nie wiem jak ci się odwdzięczę Najpierw niech piec do ciebie dotrze, potem go podłącz i sprawdź jak działa z wdzięcznością zawsze się zdąży :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Gdybym była w czymś potrzebna, piszcie, dzwońcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Co myślicie o sobocie - jeśli się sprawdzi pogoda jaką zapowiadają to może Vadiol nie dostać na czas i nerwy niepotrzebne i czas stracony i powrotn ajazda nocna może być nieciekawa - a tak na spokojnie wszystko się załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Daj pomóc Vadiolowi - nie bądź żyła A jak chcesz powód przyjazdu to wpadnij mi wycenę zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurna szkoda że jadę na deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurna szkoda że jadę na deski Na wiosnę Mysza będzie tak miły, że mi ogrodzenie postawi to będzie czas na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurna szkoda że jadę na deski Na wiosnę Mysza będzie tak miły, że mi ogrodzenie postawi to będzie czas na pogaduchy ale ja bym i pomógł troszeczkę bo wiesz że kawy nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Daj pomóc Vadiolowi - nie bądź żyła A jak chcesz powód przyjazdu to wpadnij mi wycenę zrobić :) Nie jestem żyła tylko i tak już sporo zrobiliście i chciałbym trochę ludzi z FM poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Daj pomóc Vadiolowi - nie bądź żyła A jak chcesz powód przyjazdu to wpadnij mi wycenę zrobić :) Nie jestem żyła tylko i tak już sporo zrobiliście i chciałbym trochę ludzi z FM poznać różnie to siem może skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kurna szkoda że jadę na deski Na wiosnę Mysza będzie tak miły, że mi ogrodzenie postawi to będzie czas na pogaduchy ale ja bym i pomógł troszeczkę bo wiesz że kawy nie piję Dostaniesz łopatę, pół litra i masz sie trzymać z dala od mojego ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Co myślicie o sobocie - jeśli się sprawdzi pogoda jaką zapowiadają to może Vadiol nie dostać na czas i nerwy niepotrzebne i czas stracony i powrotn ajazda nocna może być nieciekawa - a tak na spokojnie wszystko się załatwi. To chyba zapałkę przyjdzie ciągnąć . A na serio , to skoro sie zobowiązałem to słowa chce dotrzymać . Możemy sie umówić , ze jakby nas zasypało , albo piec okazał by się zbyt ciężki czy cos w tym stylu , to odbierzesz go w sobotę od Łukasza . To będzie plan B . W czwartek jestem do dyspozycji , sobotę mam zajętą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 02.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dostaniesz łopatę, pół litra i masz sie trzymać z dala od mojego ogrodzenia pierwsze nie bo mogę sobie krzywdę zrobić drugie zawsze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! Na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Co myślicie o sobocie - jeśli się sprawdzi pogoda jaką zapowiadają to może Vadiol nie dostać na czas i nerwy niepotrzebne i czas stracony i powrotn ajazda nocna może być nieciekawa - a tak na spokojnie wszystko się załatwi. To chyba zapałkę przyjdzie ciągnąć . A na serio , to skoro sie zobowiązałem to słowa chce dotrzymać . Możemy sie umówić , ze jakby nas zasypało , albo piec okazał by się zbyt ciężki czy cos w tym stylu , to odbierzesz go w sobotę od Łukasza . To będzie plan B . W czwartek jestem do dyspozycji , sobotę mam zajętą . Niech i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! ciekawe czy to sama co u mnie... domu po przeciwnej stronie ulicy nie widzę, a słowo ze nic nie piłem :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts