mysza223 02.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! ciekawe czy to sama co u mnie... domu po przeciwnej stronie ulicy nie widzę, a słowo ze nic nie piłem :D pozdrawiam m. To ładnie - czyli jutro u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 02.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! ciekawe czy to sama co u mnie... domu po przeciwnej stronie ulicy nie widzę, a słowo ze nic nie piłem :D pozdrawiam m. To ładnie - czyli jutro u nas maksiu, ta sama, jak nic ja się wczoraj pod domem zakopałam po osie w śniegu - sąsiad wyciągał mnie jakieś 20 minut ... mysza - dzięki za priva, poszło na koncicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 02.02.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 UFF udało się maluchy położyć lulkuA teraz biorę się robić tort bo jutro średniego 5 urodziny.Pamiętam jakby wczoraj zmieniałem mu pieluchę - a już 5 lat ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 02.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 UFF udało się maluchy położyć lulku A teraz biorę się robić tort bo jutro średniego 5 urodziny.Pamiętam jakby wczoraj zmieniałem mu pieluchę - a już 5 lat ma. fajnie masz, moja Hania (3,5) włazi mi właśnie na plecy, starsza Julka śpi przytulona do mojego kompa Jakbys miał jakieś kwestie związane z tortem, to wal - mam obok cukiernika to obudzę i zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kurna, dopiero się dokopałam, że trza pomóc nefcia lub myszaty, zapodajcie na priva to konto, coś wygrzebiemy z Jackiem szacun za wielkie staranie, przeczytałam ciurkiem wszystkie strony i normalnie mi się gorąco zrobiło ... buziaki z zadymki śniegowej ! ciekawe czy to sama co u mnie... domu po przeciwnej stronie ulicy nie widzę, a słowo ze nic nie piłem :D pozdrawiam m. Ja pierdziu - to niezła jazda ... a u mnie nic A ja lubię zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 UFF udało się maluchy położyć lulku A teraz biorę się robić tort bo jutro średniego 5 urodziny.Pamiętam jakby wczoraj zmieniałem mu pieluchę - a już 5 lat ma. Proszę o ucałowanie od cioci Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.02.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witanko Czemu ja nie dostaję takich akcji na priv Moja nieobecność na FM, to brak czasu i parę innych powodów. Szacun głęboki dla wszystkich, co pomagają. Ja poproszę o nr konta na priv. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witanko Czemu ja nie dostaję takich akcji na priv Moja nieobecność na FM, to brak czasu i parę innych powodów. Szacun głęboki dla wszystkich, co pomagają. Ja poproszę o nr konta na priv. Pozdrawiam serdecznie Cze Kłulik Juz Ci ślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.02.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pewien plan odnośnie drzwi, którym podzielę się rano... Może coś z tego będzie... Przepraszam za zwłokę... Musiałem wyjechać służbowo i tamto obiecane rano jest dopiero dzisiaj. DRZWI. Mam drzwi takie o jakie chodzi. Nowe, zafoliowane, stalowe, zewnętrzne, ocieplone, lewe, ryglowane w czterech kierunkach dziewięcioma ryglami atestowanymi, z zamkami atestowanymi, z komplementarną futryną, z wizjerem. Kolor brązowy. Nie wiem, czy są chińskie czy japońskie. Moim zdaniem są solidne i dobrze wykonane. I co najważniejsze, SĄ... Oddam je w dobre ręce Myszatego, a On będzie już wiedział gdzie i jak ma je zamontować... Problemem jest jak zwykle transport... Dlatego, żeby nie przeciągać dostawy w czasie, proszę Myszatego na priv o adres dostawy. Wyślę je firmą kurierską. Może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Z Bydgoszczy to rzut beretką - wysyłaj :) Mam nadzieję, że będą pasowały Jesteś Wielki ZetKaStoCzterdzieściTe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.02.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ZetKaStoCzterdzieściTe Domyślasz się może, skąd to zk140t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Unitra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.02.2010 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Unitra ? Bingo!!! Bez obrazy Nefer... Czy po zaznajomieniu się z powierzchownymi cechami interlokutora zawsze potrafisz go "obczaić" na odległość? W moim przypadku trafiłaś w samo sedno. Oto inspiracja dla mojego nic'ka: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/ZK140-2.jpg Zgromadziłem dość spore zbiory nagrań w ówczesnej technologii. Mam całą dyskografię min. The Beatles, The Rolling Stones na starych taśmach magnetofonowych. I choć obecnie w moim domu (tak ja w każdym innym domu) stoi nowoczesny sprzęt „HajFi”, to ja idąc „w poprzek” moim domownikom często „odpalam” starego, poczciwego zk140t z moimi ulubionymi (czytaj: „przypominającymi młodość”) nagraniami nagranymi na taśmach takich „potentatów technologicznych” jak Stilon Gorzów Polska, OrWo NRD. Wtedy odczuwam największy komfort obcowania z muzyką... Mam nadzieję, że do czasu mojej śmierci naukowcy z wszelakich dziedzin medycyny nie zaszeregują mojej pasji do tabel jednostek chorobowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witajcie dobra wiadomość z rana jest taka że udało mi się wydostać ode mnie ze wsi i dojechałem do pracy, a to oznacza że i samochód po piec da radę przejechać teraz czekam tylko na telefon żeby podjechać do domu i zapakować piec na samochód pozdrawiam maksiu ps. własnie dostałem telefon zeby być w pogotowiu bo gość wyjeżdza ze szczecina i jedzie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I to jest bardzo dobra wiadomość na rozpoczęcie dnia.U nas jeszcze spokojnie, nie pada, nie wieje.Pozdrowienia Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 zk140t, ale super wiadomość Jesteś wielki !!!! A stolycy zamieć śnieżna, wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I to jest bardzo dobra wiadomość na rozpoczęcie dnia. U nas jeszcze spokojnie, nie pada, nie wieje. Pozdrowienia Maksiu. dziekuje za pozdrowienia najnowsza wiadomość jest taka ze piec już jedzie, wyjechał ode mnie o 9.30 teraz czekamy aż dotrze do Łukasza pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Teraz piec, to najpilniej śledzona przesyłka w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 03.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dam znać wszystkim, jak już dojedzie. Wyjazd dziś do B. chyba nie ma sensu (pogoda), więc raczej jutro rano. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts