a-nita 03.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale się cieszę, piec jedzie, drzwi są szacun dla wszystkich,papatki a u nas ani platka śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a-nita- nie chciej tyle ile u nas, bo Nas znowu zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mysza - jak Ci sie będzie opłacało do mnie przyjechać to mam do zrobienia ogrodzenie i podjazd/dróżki kole kwietnia. Może przy okazji, jakbyć coś robił w okolicy :) Aaaa i śmietniczek bym jakiś ładny kciała :) Przyjmuję każdą pracę. W kwietniu nie ma problemu będę w okolicy napewno i napewno się dogadamy. Co ty na mój pomysł z tym transportem w sobotę?? To może i ja bym skorzystała Też mam do zrobienia front ogrodzenia + podjazd, ścieżki, opaski wokół domu itp. Ale nie wiem czy w kwietniu da radę, bo u mnie wysoki stan wód. Zobaczymy co będzie jak stopnieje śnieg. Tak czy owak - jestem zainteresowana spotkaniem. Jak będziesz robił u Nefer możemy się umówić na oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ale się cieszę, piec jedzie, drzwi są szacun dla wszystkich,papatki a u nas ani platka śniegu A chcesz trochę sniegu? gratis oddam, bo mam tego na podwórku prawie metr pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 03.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witajcie! Wiadomości rewelacyjne: piec w drodze a do tego jeszcze i drzwi będą. Juz lepszych wiadomości nie mogło być U nas śniegu jest mnóstwo ale jak narazie to nie pada. Aż nie chce mi się wierzyć że takie zamiecie panują kiedy u nas spokój. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 03.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a u mnie pada odkąd rano otworzyłam oczy Jakoś przejechałam do pracy ale aż strach wracać... Mam nadzieję, że sołtys odśnieżył Dobrze, że piec jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Unitra ? Bingo!!! Jesteś niesamowity Mój ZK zaginął gdzieś w czekuściach historii (choć miałą model oczko wyżej - stereo ) włącznie z pierwszym reportażem , który na nim przeprowadziłam. Wywiad był z moją koleżanką, ktora obecnie jest redaktorem w Trójce :) Świr niegroźny - mój mąż ostatnio zakupuje COmmodoty i Atari i je odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witajcie dobra wiadomość z rana jest taka że udało mi się wydostać ode mnie ze wsi i dojechałem do pracy, a to oznacza że i samochód po piec da radę przejechać teraz czekam tylko na telefon żeby podjechać do domu i zapakować piec na samochód pozdrawiam maksiu ps. własnie dostałem telefon zeby być w pogotowiu bo gość wyjeżdza ze szczecina i jedzie do mnie Maksiu, jesteś moim Bohaterem U nas pada juz. Ale delikatnie i jest powyżej zera, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To może i ja bym skorzystała Też mam do zrobienia front ogrodzenia + podjazd, ścieżki, opaski wokół domu itp. Ale nie wiem czy w kwietniu da radę, bo u mnie wysoki stan wód. Zobaczymy co będzie jak stopnieje śnieg. Tak czy owak - jestem zainteresowana spotkaniem. Jak będziesz robił u Nefer możemy się umówić na oględziny. Ja myślę, że jak Mysz tu wjedzie w granice W-wy to może mieć problem z powrotem, bo będzie tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas od samego rana sypie i sypie i świata prawie nie widać. Ulepiłam dzieciakom bałwana- ciekawe, jak zareagują?Super, że piec jedzie, drzwi nowe też będą. Jesteście wielcy. Wczoraj posłałam trochę ciuszków, powinny dojść w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.02.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No tak Niby piecyk niby kawka i już Myszy z tej Warszawy do jesieni nie wypuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 03.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Piec już dotarł do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Piec już dotarł do mnie Łaaaaaaaa ale mają panowie wynik - niezły kierowca fiu, fiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No tak Niby piecyk niby kawka i już Myszy z tej Warszawy do jesieni nie wypuszczą Może się tak zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Piec już dotarł do mnie super wiadomość!!! dzięki Łukasz za smsa pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Już w połowie drogi - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Już w połowie drogi - super ja bym powiedział ze nawet dalej jak w połowie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 03.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hura Tylko teraz na co zbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hura Tylko teraz na co zbieramy Mysza tam ma jeszcze parę rzeczy do zrobienia (okna, dach - tu trzeba zajrzeć) a u dziewczyn sie nie przelewa, więc opał można zmagazynować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Piec już dotarł do mnie ale super wiadomość jak dobrze pójdzie, to jutro będzie już na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts