lukasz-s 03.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No i szalony Vadiol z małżonką ruszyli właśnie z piecem do B. Wiec jak dobrze pójdzie to piec dotrze na miejsce już dziś. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 03.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hurra, piec w drodze , rozumiem, że jak piec dotrze na miejsce, to taka informacja również ukaże się na forum Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No i szalony Vadiol z małżonką ruszyli właśnie z piecem do B. Wiec jak dobrze pójdzie to piec dotrze na miejsce już dziś. ) Pojechali dzisiaj Słowo "szalony" chyba jest odpowiednie Chociaż może lepiej "facet z ułańską fantazją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 03.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 lukasz super wiadomość . To dziewczyny będą zaskoczone piecem jak dojedzie . FM to magia .Szacun dla Vadiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 lukasz super wiadomość . To dziewczyny będą zaskoczone piecem jak dojedzie . FM to magia .Szacun dla Vadiola podpisuję się pod tym, racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 03.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja z takim pytankiem..Czy Anka ma pracę? może warto by rozejrzeć się za jakąś pracą dla niej, na pewno dziewczynom było by łatwiej.Może ma ktoś jakieś możliwości, aby pomóc w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Magia i wielkie serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 03.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Piec w drodze a do tego jeszcze i drzwi będą. Już lepszych wiadomości nie mogło być Szacun głęboki dla wszystkich, co pomagają i mają wielkie serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 03.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja z takim pytankiem.. Czy Anka ma pracę? może warto by rozejrzeć się za jakąś pracą dla niej, na pewno dziewczynom było by łatwiej. Może ma ktoś jakieś możliwości, aby pomóc w tej kwestii? Właśnie miałem takie pytanko napisać . Nefer nasza sekretarko wróć na Fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 03.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 napisałam to ale nie wiem jak u Was w rejonie z pracą, ale może ktoś z forum słyszał o jakiejś pracy, fajnie by było jeszcze w taki sposób pomóc Ance w końcu FM to magia to może uda się i to załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 PIEC jest w Białymstoku :) Mysza zamęczona na śmierć (nie słyszałam telefonu - ale odsłuchałam zdyszaną wiadomość :)) Vadiol w trasie do Warszawy - szerokiej drogi Vadiolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 PIEC jest w Białymstoku :) Mysza zamęczona na śmierć (nie słyszałam telefonu - ale odsłuchałam zdyszaną wiadomość :)) Vadiol w trasie do Warszawy - szerokiej drogi Vadiolku Super wiadomość!!! I oczywiście wielki szacun dla Vadiola, kawał doskonałej roboty pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Już jestem Sorry Nefer że tak pózno odważyłem się zadzwonić ale nie mogłem się powstrzymać Piec w piwnicy Vadiol w drodze - ślisko strasznie w trasie. Dziękuję dla was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.02.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Synek tylko trochę zawiedziony bo tatko z mamą z urodzin wyszli - ale kiedyś to zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.02.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Sorki ale nie mam sił już dziś raportu - nie pogniewacie się - jutro uzupełnię wraz z jutrzejszym dniem. OK? I tak nie będę dał rady spać bo plan będę obmyślał z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.02.2010 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mysza - jak Ci sie będzie opłacało do mnie przyjechać to mam do zrobienia ogrodzenie i podjazd/dróżki kole kwietnia. Może przy okazji, jakbyć coś robił w okolicy :) Aaaa i śmietniczek bym jakiś ładny kciała :) Przyjmuję każdą pracę. W kwietniu nie ma problemu będę w okolicy napewno i napewno się dogadamy. Co ty na mój pomysł z tym transportem w sobotę?? To może i ja bym skorzystała Też mam do zrobienia front ogrodzenia + podjazd, ścieżki, opaski wokół domu itp. Ale nie wiem czy w kwietniu da radę, bo u mnie wysoki stan wód. Zobaczymy co będzie jak stopnieje śnieg. Tak czy owak - jestem zainteresowana spotkaniem. Jak będziesz robił u Nefer możemy się umówić na oględziny. Nie ma problemu jak co to napewno się spotkamy i pogadamy A ja lubię Warszawę gdybym mógł to bym w niej zamieszkał z rodzinką. Więc każda praca mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mysza odpoczywaj. Przeproś Synka od nas, że Ci d... zawracamy w dniu tak ważnym. Prowadziłam samochód (dalszy ciąg przeprowadzki) dlatego nie słyszałam Późno chadzam spać, więc żaden problem Idę dalej czyścić fugi Dobrze przeprowadzaona akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.02.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Późno chadzam spać, więc żaden problem Idę dalej czyścić fugi Dobrze przeprowadzaona akcja Tak. Akcja z piecem została przeprowadzona na 102! Bardzo mnie to cieszy. Łańcuch dobrych serc jest więcej wart od stu urzędników... Jeśli idzie o drzwi, to kurier jest umówiony na 10tą rano. Mam nadzieję, że przesyłka dotrze do Myszatego najpóźniej w piątek. Zaś Tobie Nefer zalecam długotrwały pobyt na białej sali. Musisz wszak kiedyś się wyspać. Fugi nie zając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ehh ale one tak ładnie bieleją (jak na nienawidzę sprzątać ...co sie ze mną stało ? LOL ) Fakt, że przetachaliśmy z małżem dziś ogromne biurko (które w bibliotece wygląda na małe ) i masę jakiegoś sprzętu inkszego - czuję każdy mięsień - ale na szczęścia impregnuję na leżąco Akcja uważam totalnie mistrzowska. NIech sie jeszcze Vadiol zgłosi i już będę całkiem happy. Kolorowych snów Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.02.2010 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Właśnie wróciłem . Podroż długo trwała , bo pomiędzy Ostr.Maz a Jeżewem ślisko jak diabli .Podziękowania nalezą się dla Łukasza za to ze przechwycił piec i dołożył kopertę dla Anki . Mysza musi wykonać jeszcze kawal roboty , bo instalacja wiekowa , wiec pewnie nie obejdzie się bez sporych przeróbek . Przyznaje ze stary piec będzie wymieniony w ostatniej chwili przed jakąś tragedia . ps Nefer przejeżdżałem kolo Ciebie o 1.45 i nie miałem serca wpraszać się na kawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts