Nefer 04.02.2010 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja czekałam na dobre wieści :) Teraz już mogę spokojnie iść spać :) Ogromne dzięki Kochani (Vadiol and R.) za ten konwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nefer śpi, a ja rano takie super wieści czytam Szacun dla Wszystkich z tego łańcuszka pomocy forumowej muratora serce się raduje gdy się czyta o takich akcjach... jednak Polak potrafi niech raz nabierze to pozytywnego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 W sumie to jeszcze nie mogę uwierzyć że się udało tak sprawnie z tym piecem, zważywszy ile po drodze było tak zwanych schodów Teraz wszystko w rękach myszy, a że to dobre ręce to jestem już spokojny vadiol: szacun ogromny za całą akcje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 04.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I ja nie mogę się powstrzymać, by nie dołożyć cegiełki podziękowań. Maksiu, skromny z Ciebie człowiek, z sercem wielgachnym. Wiem, ile stresu, nerwów wczorajsza akcja Cię kosztowała, by ten łańcuch dobrych uczynków nie został przerwany. Zrobiłeś wszystko, by te schody pokonać, a było ich nie mało. Wielkie dzięki, wielki szacun...za wszystko. Vadiol, krajowa ósemka dała się Wam we znaki, mam nadzieję, że to Was nie zniechęci i na szarlotkę do mnie jeszcze przyjedziecie. Buziaki dla Pani R. Łukaszu, dziękuję. A Mysza dziś już od pieca nie odejdzie, ale że to Złota Rączka, wiadomości z pewnością będę optymistyczne. Białystok pozdrawia cieplutko Wszystkich Życzliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja tylko łzy ocieram- ludziki jesteście wspaniałe!! ja tylko się dorzucem grosikiem- szkoda, że nie moge więcej Poproszę nr konta na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja tylko łzy ocieram- ludziki jesteście wspaniałe!! ja tylko się dorzucem grosikiem- szkoda, że nie moge więcej Poproszę nr konta na priva Eeeee nie ma co płakać- cieszyć się trzeba Numer idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cieszę się z wszystkich i wszystkiego Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 04.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ze mnie też płaczek i jak czytam dzień po dniu jak się pięknie dzieje to też mi się oczka pocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Serce rośnie! Tu jest taka.. Magiczna Forumowa Orkiestra Nieustającej Pomocy Mysza, Nefer, Maksiu, Vadiol, Tola..jesteście wspaniali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ooooooooo jak Franuś ma na nas oko to wszystko musi się udać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 04.02.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Byłam pewna, że nie pójdziecie spać, dopóki ta wspaniała wiadomość, że "cenny ładunek" jest na miejscu i w dobrych rękach, nie ukaże się na FM . Z samego rana sprawdziłam, że OPERACJA PIEC zakończona z baaardzo pozytywnym skutkiem. Rozumiem, że teraz Mysza działa przy piecu i życie dziewczyn ociepli. Dziękuję Wam wszystkim Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 cieszę się, że piec już dotarł na miejsce !!! baaardzo duuuużeee podziękowania dla vadiola za nocną jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 codzienny raporcik - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysikasia.malczewskaFlashBackJeaEfiloStaryNgel Dopiszę jeszcze Sławka Z - który coś tam skręcił na miejscu ALe to się dopiero okaże i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Do raportu należy dopisać lukasz-s bo przekazaliśmy na ręce Anki kopertę od niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kupiłem dziś dla Anki piłę łańcuchową elektryczną taką trochę lepszą (aby wytrzymała trochę) aby w razie czego samodzielnie mogła drewno piłować. Myślałem że mnie zadusi ze szczęścia Ustawialiśmy dziś wstępnie piec aby pomierzyć wszystko co potrzeba dokupić. Będziemy jescze podest spawać aby go trochę do góry podnieść - końcowy montaż w sobotę i odpalenie. Jeśli drzwi dojadą jutro to i w sobotę też wstawimy. W sobotę dokładnie jeszcze rozejrzę się co potrzeba dla niej i będę wiedział na co przeznaczyć kasę-jak nie będę wiedział to poprostu przekarzę dla niej wszystko. Będzie fotorelacja z montażu i pierwszego rozpalenia jak i z montażu drzwi. Bardzo ale to bardzo wam dziękujemy Maksiu i szalony Vadiol (uparciuch) oraz Pani R (przesympatyczna kobieta) jestem wam bardzo wdzięczny za szaloną akcję transportu pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A-nita i Pani Urszula - paczki doszły i już przekazane. Dziewczyny dziękują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no i cudnie!!! Czekam na relację z soboty Ale zima tak czy tak mogłaby odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 04.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mysza, wszystko co piszesz na forum, to jak podjęcie zobowiązania, rozumiem, że wieczorem w sobotę jak odpalę kompa, to zdjęcia z montażu pieca i drzwi już będą . Myślę, że Anka miała wielkie szczęście, że to właśnie Ty jesteś Jej znajomym Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie zamieszczę jak nie zrobię - ale zrobię bez nerwów Napewno póznym wieczorem wrucę i jak co do kompa i w druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts