mysza223 04.02.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 chwilę mnie nie będzie jakieś śniadanie muszę zjeść z kolacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 zasłużyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Wu Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia (i Sławek Z.) Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysik asia.malczewska FlashBack Jea Efilo Stary Ngel Pani Urszula Lukasz_S Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot Maksiu i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony :) Paczki też się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Wu Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia (i Sławek Z.) Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysik asia.malczewska FlashBack Jea Efilo Stary Ngel Pani Urszula Lukasz_S Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot Maksiu i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony :) Paczki też się liczą właśnie, właśnie ja czasami nie mogę ogarnąć i jak co to edytujcie i się dopisujcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja uważam, że na tej liście brakuje najważniejszej osoby, domyślcie sie jakiej.... pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja uważam, że na tej liście brakuje najważniejszej osoby, domyślcie sie jakiej.... pozdrawiam m. Za chwilę dopiszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No waśnie i to honorowym 1 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 04.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja uważam, że na tej liście brakuje najważniejszej osoby, domyślcie sie jakiej.... pozdrawiam m. NEFER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja uważam, że na tej liście brakuje najważniejszej osoby, domyślcie sie jakiej.... pozdrawiam m. Za chwilę dopiszemy jesli tak to ekzegwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Wu Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia (i Sławek Z.) Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysik asia.malczewska FlashBack Jea Efilo Stary Ngel Pani Urszula Lukasz_S Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot Maksiu i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony :) Paczki też się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja uważam, że na tej liście brakuje najważniejszej osoby, domyślcie sie jakiej.... pozdrawiam m. NEFER Nefer jest fajną babką więc jestem pewien że się nie obrazi jak powiem, że to jednak nie o nią mi chodziło :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 Neferaaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Wu Prezes3677 Gosiek33 Elena 79 Polanka73 Lidszu Pani Kasia (i Sławek Z.) Agnieszka&Robert Ew-ka Karolek fmi Alunek Filemon zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Bajanadjembe Gelus Rysik asia.malczewska FlashBack Jea Efilo Stary Ngel Pani Urszula Lukasz_S Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot Maksiu Gawel i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 04.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dokładnie Ex aequo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dokładnie Ex aequo Kurde nie wiedziałem jak to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Qrcze a ja Nefer wpisałem na czołówkę kto mi tu namieszał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nefer jest fajną babką więc jestem pewien że się nie obrazi jak powiem, że to jednak nie o nią mi chodziło :D pozdrawiam m. Ewidemą Maksiu - nie ma opcji, żeby się obraziła Ja w ogóle nie umiem sie obrażać, a już na pewnie nie wtedy, jak ktoś ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja tu zaraz zrobię porządek i już :) Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 aaggaa AgnesK Agnieszka&Robert Aka z Ina Alunek Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Arnika asia.malczewska Bajanadjembe Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Efilo Elena 79 Ew-ka Filemon FlashBack fmi Frjo Gawel Gelus Geminis Gosia Anbudowa Gosiek33 Jea Karolek KatarinaOls Lidszu Lukasz_S (przechowanie pieca w W-wie i nie tylko) Majka112 Maksiu (darowizna pieca + konwój do W-wy) Martida Meggi Nefer Ngel Pani Kasia (i Sławek Z.) Pani Urszula Polanka73 Prezes3677 Rysik Stary Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot (konwój do Białegostoku z narażeniem życia ) Wu Yaro672 zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co + darowizna drzwi ) i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerzajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony Paczki też się liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wersja listy Nefer bardzo mi się podoba jestem za tym, aby taka wersje utrzymać i tylko uzupełniać o nowe osoby pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts