mysza223 04.02.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja tu zaraz zrobię porządek i już - A nie bo ja Codzienny raporcik Myszy Wielkiej - mamy już 3563,88 PLN - ogólnie zebranych do tej pory - minus wydatki (04.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 & NEFER aaggaa AgnesK Agnieszka&Robert Aka z Ina Alunek Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Arnika asia.malczewska Bajanadjembe Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Efilo Elena 79 Ew-ka Filemon FlashBack fmi Frjo Gawel Gelus Geminis Gosia Anbudowa Gosiek33 Jea Karolek KatarinaOls Lidszu Lukasz_S (przechowanie pieca w W-wie i nie tylko) Majka112 Maksiu (darowizna pieca + konwój do W-wy) Martida Meggi Nefer Ngel Pani Kasia (i Sławek Z.) Pani Urszula Polanka73 Prezes3677 Rysik Stary Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot (konwój do Białegostoku z narażeniem życia ) Wu Yaro672 zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co + darowizna drzwi ) i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerzajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony Paczki też się liczą I tak ma być Nefer nie wypisuj się z listy - be tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 04.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Popieram Maksia Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mysza223: zapewne nie zauważyłeś, ale Nefer sie nie wypisała, ale przesunęła alfabetycznie w miejsce nicków na literkę N, a w Twojej wersji jest na liście dwa razy :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 wersja listy Nefer bardzo mi się podoba jestem za tym, aby taka wersje utrzymać i tylko uzupełniać o nowe osoby pozdrawiam m. Co jakiś czas będę sortować alfabetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mysza223: zapewne nie zauważyłeś, ale Nefer sie nie wypisała, ale przesunęła alfabetycznie w miejsce nicków na literkę N, a w Twojej wersji jest na liście dwa razy :D pozdrawiam m. UUUUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slepnę już ze zmęczenia Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ale się tu zabawiacie, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mysza223: zapewne nie zauważyłeś, ale Nefer sie nie wypisała, ale przesunęła alfabetycznie w miejsce nicków na literkę N, a w Twojej wersji jest na liście dwa razy :D pozdrawiam m. UUUUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slepnę już ze zmęczenia Sorry Się wyluzuj i idź spać - jutro piątek i już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mysza223: zapewne nie zauważyłeś, ale Nefer sie nie wypisała, ale przesunęła alfabetycznie w miejsce nicków na literkę N, a w Twojej wersji jest na liście dwa razy :D pozdrawiam m. UUUUUUUPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slepnę już ze zmęczenia Sorry Się wyluzuj i idź spać - jutro piątek i już z górki TAAAAAAAAAA zostało Ci tylko zamontowanie pieca i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ciiiiiiiiiiiiiicho Aaggaa - kurde no - wszystko musisz wygadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ciiiiiiiiiiiiiicho Aaggaa - kurde no - wszystko musisz wygadać Nooooooo, a potem to już tylko resecik :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Się wyluzuj i idź spać - jutro piątek i już z górki W moim przypadku "piątek tygodnia koniec i początek" Dopuki nie zrobię tego co mam zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 04.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Padłem na kolana i proszę wszystkich o wybaczenie... Kurier dzisiaj nie przyjechał !!!Podobno ma być jutro... (???) Jeśli jutro znowu wyjdzie coś nie tak, to w ramach pokuty sam te drzwi dostarczę Myszatemu w sobotę. Na własnych plecach, a dostarczę... Ponawiam apel o wyjawienie podstawowej profesji Mysztej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czyli w niedzielę będziesz robić tak : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ponawiam apel o wyjawienie podstawowej profesji Mysztej firmy... Koniec świata ......... Tu Myszowe ogłoszenie z tego forum :) http://forum.muratordom.pl/budujemy-domy-podlaskie-mazowieckie-lodzkie-i-cala-polska,t147989.htm Mysza domy buduje i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Padłem na kolana i proszę wszystkich o wybaczenie... Kurier dzisiaj nie przyjechał !!! Podobno ma być jutro... (???) Jeśli jutro znowu wyjdzie coś nie tak, to w ramach pokuty sam te drzwi dostarczę Myszatemu w sobotę. Na własnych plecach, a dostarczę... Ponawiam apel o wyjawienie podstawowej profesji Mysztej firmy... Nie wiem jak inni, ale ja powiem tak: nie łam się, tak czy siak z Twojej wypowiedzi wynika, że drzwi będą w sobotę na miejscu :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 MOże lepiej jakby w poniedziałek przyszły to Mysza zdąży oddech złapać między piecem a drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ponawiam apel o wyjawienie podstawowej profesji Mysztej firmy... Sam się przyznam ( fuj autoreklama - nie umiem) Motto: Od fundamentu pod klucz, a za drobną dopłatą wnosimy meble i pannę młodą. Oprucz : instalacji elektrycznej, gazowej. i co no i nie cierpię tynków tradycyjnych. UFffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 04.02.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czyli w niedzielę będziesz robić tak : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Ale się uśmiałem aż mi łzy poleciały. A co do drzwi spokojnie na poniedziałek czy wtorek to se odpocznę chwilę - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Czyli w niedzielę będziesz robić tak : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg czy to na pewno jest mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nieee to jest chomiczek ALe jak mu dorobimy ogonek to będzie mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts