mysza223 06.02.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dziś usnę jak dzidziuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 06.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Czy coś jeszcze jej potrzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 06.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jesteś złotą rączką . Gratulacje Nie przesadzajmy - robię to co lubię i umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ludzie ona jest w szoku!!!!!!!!!!!!! Szkoda że nie mogliście tego zobaczyć Uśmiech Anki - bezcenne, za całą resztę zapłacisz master card :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Takiego szczęścia dawno nie widziałem no wiesz... w końcu nie będą marznąć, więc szczęście uzasadnione :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jak już pisałem nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć i razem z Nefer prosiliśmy o dopisywanie się - nie gniewaj się ale czasem mogę kogoś przeoczyć niechcący Mysza ja nie w tym sensie,myślałam ,że coś pochrzaniłam z przelewem Podziwiam Was,że jesteście takimi ludzmi,którzy nie przechodzą obojętnie a Wasz zapał udziela się innym Wielkie dzięki za wielką pracę i serce Gorące pozdrowienia dla Was i dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 06.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 maksiu- jeszcze raz wielkie dzięki za super piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Maksiu i Vadiol -radość Anki to także Wasza wielka zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 06.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Gorące pozdrowienia dla dziewczyn i jeszcze raz wielkie dzięki dla maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 maksiu- jeszcze raz wielkie dzięki za super piec stał u mnie od dwóch lat i kurz zbierał, a teraz przynajmniej dobrze służy potrzebującym :D to największa radość pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 06.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Maksiu i Vadiol -radość Anki to także Wasza wielka zasługa To mało powiedziane ale tak szczerze brakuje już mi słów i nie wiem co mam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Maksiu i Vadiol -radość Anki to także Wasza wielka zasługa To mało powiedziane ale tak szczerze brakuje już mi słów i nie wiem co mam pisać może już starczy tego słodzenia każdy zrobić co miał zrobić, ja dałem piec i załatwiłem transport do w-wy, Variol transport do Białegostoku, mysza223 montaż, w sumie = uśmiech Anki teraz pomyślmy co jeszcze można dla nich zrobić tak po prawdzie to wg mnie najlepiej by było gdyby udało się znaleźć Ance prace, bo najpilniejsze zostało zrobione, już nie marznie - głodny zjadł rybe, teraz czas załatwić wędkę... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 06.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Aż łza się w oku zakręciła z tych wiadomości. Ale się cieszę ze już nie będzie dziewczynom zimno.Jak na zbawienie czekałam na te wiadomości.Super Mysza masz Ogromne to Serducho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 06.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 maksiu- jeszcze raz wielkie dzięki za super piec stał u mnie od dwóch lat i kurz zbierał, a teraz przynajmniej dobrze służy potrzebującym :D to największa radość pozdrawiam m.hmmmm niby tak ale ile różnych rzeczy mamy w domu i żal wydać bo przyda się ,bo jakieś pieniądze daliśmy itp. Ty dałeś i dlatego mój podziw i szacunek Oczywiście dla panaktóry przewiózł piec na miejsce też .Trzeba poswiecić swój czas ,pieniądze i mieć ochotę pomóc komuś kogo praktycznie nie znamy aaaa i pogoda byla taka że pokłony bić mi przyszło .Jeszcze raz serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 To magiczne miejsce - nie mogło się nie udać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mysza, super wieści Jestem pełna uznania dla Twojego zaangażowania w sprawę. I pozostałych forumów również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 06.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wielki, wielki szacun, chylę głowę i ja się dopiszę JESTEŚ WIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cieszę się, ze już jest cieplutko Dzięki wszystkim... Myszy, Max i inni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Mysza - jak już odpoczniesz - rozejrzyj się po chałupie dziewczyn i napisz co jest potrzebne.Może pralka albo czajnik albo maszynka do mielenia albo co ... pogadaj z nimi, co dla nich jest największym problemem teraz. Trzeba się zastanowić co jest najbardziej potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts