maksiu 07.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 MAKSIU , jakieś kuligi przyklejamy, to może i ten temat by się dało , co ? przykleiłem w tym dziale, tu się kończą tak zwane moje możliwości, które mam zresztą zupełnym przypadkiem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.02.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja już myślę co mógłbym załatwić z pracą dla Anki ale moje znajomości to głównie budowlanka a i znajomi to też przeważnie budowlańcy. W wąskim gronie się kręcę dopiero FM trochę rozbudowało mój notesik ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A tak sobie siedzę i myślę...Są kobiety, które potrzebują pomocy domowej... czasami okazjonalnie, czasami co tydzień, czasami co drugi dzień, a czasami codziennie... Czytałam, na forum i znam z życia, że takie zaufane osoby są poszukiwane...Wiadomo... czyste, pracowite, dyskretne....Może Anka poszukałaby pracy w jakiejś dzielnicy domków jednorodzinnych...A ile lat ma Luiza i czy się jeszcze uczy? Może z mamą by coś razem zrobiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 MAKSIU , jakieś kuligi przyklejamy, to może i ten temat by się dało , co ? przykleiłem w tym dziale, tu się kończą tak zwane moje możliwości, które mam zresztą zupełnym przypadkiem pozdrawiam m. Kłaniam się do stópek Maksiowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 podałam link do tego wątku w grupie podlaskiej. Może znajdzie się ktoś kto potrzebuje kogoś do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 07.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Mysza- ja bardzo przepraszam ale co z twarzą Anki jest nie tak? Przyglądnęłam się zdjęciom- normalna kobita- oczy, nos, usta- może nie jest "zrobiona" ale nic jej nie brakuje!! Co do sprzątania to może pomysł dobry ale to będzie "na czarno" i na starość kobiecina zostanie znowu bez środków do życia- niech spróbuje w sklepach- praca ciężka ale przynajmniej ZUSy płacą - tak sobie głośno myślę tylko. Spróbuj ją przekonać, że naprawdę nadaje się do pracy z ludźmi. Z Krakowa nie wiele mogę pomóc Ewentualną pralkę będę mogła przekazać w maju (ale to się okaże dopiero w kwietniu- no i znowu dochodzi kwestia transportu- ale jak widać da się załatwić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Transport się da Ja swojej starej pralki nie oddam, bo tylko kłopotów narobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.02.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Anka ma 39 lat i minimum sanitarne. Nie raz chodziła na rozmowy do potencjalnych pracodawców ale zawsze kończy się tak samo - oddzwonimy do pani i dupa blada.Luiza uczy się w drugiej klasie w gimnazjum sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Mysza- ja bardzo przepraszam ale co z twarzą Anki jest nie tak? Przyglądnęłam się zdjęciom- normalna kobita- oczy, nos, usta- może nie jest "zrobiona" ale nic jej nie brakuje!! Wiedziałem iż ktoś zle przeczyta lub zrozumie to co piszę. To nie ja tak uważam i twierdzę ale ona sama i potencjalni pracodawcy którzy wolą potulne i ładne kobiety. Anka jest bardzo bezpośrednia i rzeczowa w sprawach pracy i więkrzość ludzi poprostu to przeraża. Bardzo chce pracować i nie boi się żadnej pracy - była praktycznie w każdym większym zakładzie pracy z zapytaniem o pracę - jak jest to przeważnie na miesiąc lub dwa. U prywaciarzy przeważnie nie ma pracy a jak już jest to za marne grosze i bez zusu. Sprzątała u nas na osiedlu klatki i dziewczyna do tej pory kasy nie dostała i nic nie może zrobić bo żadnej umowy nie było (miała 8 bloków i chodniki wokół nich) Nie to że nie chce pracować tylko to że nikt nie chce ztrudniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 08.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 FlashBack kurka pralka!!! Byloby wspaniale! Mysza na pewno wie jak stoimy z pralką ale mysle że nie stoimy. Ta Twoja na pewno się nada... ale fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie wiem jak stoicie w temacie pralki bo, mi w kuchni amica 5kg z frontu ladowana stoi nie uzywana a sprawna. I to jest bardzo dobry pomysł FlashBack Bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 08.02.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Nie wiem jak stoicie w temacie pralki bo, mi w kuchni amica 5kg z frontu ladowana stoi nie uzywana a sprawna. Nie stoimy z pralką - jej chodzi ale ledwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mysza: proszę o informacje jak tam dziś z temperaturą, oczywiście jeśli masz taka informacjepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 08.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 U Anki dziś jak byłem było w 18,5 oC ale w nocy było -13oC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 to już lepiej Jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 08.02.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Będę raportował od ostatniego rozliczenia : Codzienny raporcik - mamy 1024,22 PLN - ogólnie zebranych do tej pory (08.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 & NEFER aaggaa AgnesK Agnieszka&Robert Aka z Ina Alunek Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Arnika asia.malczewska Bajanadjembe Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Efilo Elena 79 Ew-ka Filemon FlashBack fmi Frjo Gawel Gelus Geminis + paczki Gosia Anbudowa Gosiek33 Jea ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co Karolek KatarinaOls Lidszu Lukasz_S (przechowanie pieca w W-wie i nie tylko) Majka112 Maksiu (darowizna pieca + konwój do W-wy) 0 Martida Meggi Nefer Ngel Pani Kasia (i Sławek Z.) Pani Urszula Polanka73 Prezes3677 Rysik Stary Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot (konwój do Białegostoku z narażeniem życia ) Wu Yaro672 zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) agnieszkakusi Frosch i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerzajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony Paczki też się liczą Ps: Doszły dwie kolejne paczki ale nie wiem od kogo bo nie mogłem rozczytać Ps: Informuję iż Bank za przelewy zagraniczne przychodzące pobiera spore opłaty (ostatnio 20pln - złodzieje!!!!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 U Anki dziś jak byłem było w 18,5 oC ale w nocy było -13oC coraz lepiej, jeszcze parę dni i będzie 'normalnie', tak naprawdę to dopiero jak napisałeś wczoraj ile wcześniej stopni miały dziewczyny w domu to do mnie dotarło co zrobiliśmy :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 08.02.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 coraz lepiej, jeszcze parę dni i będzie 'normalnie', tak naprawdę to dopiero jak napisałeś wczoraj ile wcześniej stopni miały dziewczyny w domu to do mnie dotarło co zrobiliśmy :D pozdrawiam m. Trzeba to zobaczyć i przeżyć aby zrozumieć - dlatego poprosiłem was o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 08.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mysza- ja wiem, że to nie Twoja opinia- chodziło mi raczej o to żeby Ankę przekonać, że zbyt surowo się ocenia! Ja tylko tak głośno myślę jakby tu pomóc bo faktycznie bez pracy niewiele zdziałają dziewczyny. Ehhh - szkoda, że nie mam żadnych znajomości w Waszej okolicy Ale może forumowicze z Waszych rejonów pomogą? Trzymam kciuki. A pralka jak tylko ktoś ma do oddania to super pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 08.02.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale może forumowicze z Waszych rejonów pomogą? Trzymam kciuki. może i tak - kto wie ale wątpię - oprócz 4 osób nikt tym się nie zaiteresował, zlewają to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts