agnieszkakusi 10.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 no to w takim wypadku sprzedaż domu nie ma sensu. A nie ma możliwości wynajęcia komuś jakiejś części? A może by tak tu na forum zrobić jakąś zbiórkę materiałów budowlanych, farb, paneli, wyremontować jakąś część i wynająć? Nie wiem, może to głupi pomysł, ale szukam jakegoś rozwiązania i głośno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 remont dobry pomysł, ale czy to udźwigniemy, logistyczne łatwiej zebrać kasę i kupować materiały na miejscu wydatki będą rosły a ilość pomagających nie koniecznie nawet jak Anka znajdzie pracę to raczej kokosów nie zarobi i udźwignięcie kosztów remontów nawet z naszą pomocą będzie trudne. z wynajmem to mysza by się mógł zastanowić, prawie 7 stówek za 39mkw nie wiem czy jest możliwość żeby dziewczyny mogły zająć się jakimś warzywnictwem wtedy może okoliczni forumowicze kupią plony tak sobie myślę głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 z wynajmem to mysza by się mógł zastanowić, prawie 7 stówek za 39mkw Tyle płacę czynszu a nie za wynajem. Remontów tak ogólnie to nie trzeba robić parę lat temu były robione i nie jest to zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no to może naprawdę warto pomysśeć nad wynajęciem części domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Będę raportował od ostatniego rozliczenia : Codzienny raporcik - mamy 1204,22 PLN - ogólnie zebranych do tej pory (11.02.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: MYSZA 223 & NEFER aaggaa AgnesK Agnieszka&Robert Aka z Ina Alunek Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Apacz84 Arnika asia.malczewska Bajanadjembe Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Efilo Elena 79 Ew-ka Filemon FlashBack fmi Frjo Gawel Gelus Geminis + paczki Gosia Anbudowa Gosiek33 jamles Jea ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co Karolek KatarinaOls Lidszu Lukasz_S (przechowanie pieca w W-wie i nie tylko) Majka112 Maksiu (darowizna pieca + konwój do W-wy) 0 Martida Meggi Nefer Ngel Pani Kasia (i Sławek Z.) Pani Urszula Polanka73 Prezes3677 Rysik Stary Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Vadiol Kamikadze i małżonka Pilot (konwój do Białegostoku z narażeniem życia ) Wu Yaro672 zk140t (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wykrzykniki wiesz za co ) agnieszkakusi Frosch i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ) Rozszerzajcie listę - dopisujcie się jeśli ktoś nie został wymieniony Paczki też się liczą Ps: Informuję iż Bank za przelewy zagraniczne przychodzące pobiera spore opłaty (ostatnio 20pln - złodzieje!!!!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no to może naprawdę warto pomysśeć nad wynajęciem części domu? Jak do wynajęcia to są dwa pomieszczenia z oddzielnym wejściem i własnymi sanitariatami i kuchnią w podpiwniczeniu nawet z oknami i dość widne. Trochę odremontować i można się wprowadzać. I jak co to chyba nawet znajdzie się chętny - tylko z Anką pogadam co ona na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mysza: a jak dziewczyny radzą sobie z paleniem? juz się przyzwyczaiły do nowego i pieca? jak z temperatura?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mysza: a jak dziewczyny radzą sobie z paleniem? juz się przyzwyczaiły do nowego i pieca? jak z temperatura? pozdrawiam m. Już piec poznany w 100% i jest dobrze. W domu utrzymują 22-24oC więcej nie chcą bo mówią że i tak za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Bardzo się cieszę, że im za gorąco - taki był cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Już piec poznany w 100% i jest dobrze. W domu utrzymują 22-24oC więcej nie chcą bo mówią że i tak za gorąco. no 22-24 to całkiem niezła temperatura ja u siebie rzadko dobijam do 23C a jak ze zużyciem wegla i drewna? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no 22-24 to całkiem niezła temperatura ja u siebie rzadko dobijam do 23C a jak ze zużyciem wegla i drewna? pozdrawiam m. W porównaniu z poprzednim idzie 1/3 tego co szło - na dobę około 50 kg węgla idzie. Drewno na rozpałkę i trochę grubszego malutko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No to dziewczyny mają ciepło u nas temperatura nie przekracza 22, zwykle mamy 21.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.02.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No to dziewczyny mają ciepło u nas temperatura nie przekracza 22, zwykle mamy 21.5 Na początek musi tak grzać aby pozbyć się wilgoci a potem mniejsza temperatura będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Mysza, dziewczyny tak długo czekały na ciepło w domu, że niech się nim nacieszą, nawet wtedy, gdy ściany przeschną. Należy się im to ciepełko tej zimy, tak trudnej jeszcze do niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 12.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a ja powrócę do tematu pralki... Ktoś oferował kilka dni temu. I na czym stoimy obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 12.02.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witajcie jakoś cicho tu ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a ja powrócę do tematu pralki... Ktoś oferował kilka dni temu. I na czym stoimy obecnie? zapytam pomysłodawcę bo aktualnie pracuje u mnie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wpadłam sie tylko przywitać i pozdrowić ciepło Ankę z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 12.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wpadłam sie tylko przywitać i pozdrowić ciepło Ankę z córką Przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wpadłam sie tylko przywitać i pozdrowić ciepło Ankę z córką Przekażę ode mnie też :D maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts