mysza223 26.01.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Muszę was przeprosić, ale już padam gębą na klawiaturę od 5 na nogach, a jutro też pobudka, kawa, po kumpla i z polecenia Toli po towar bo nie wszystko udało się dziś zabrać (2 godz kurs) Dziękuję wszystkim i do popisania jutro.Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 26.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Od rana zmagałam się z numerem konta był błąd , ale już OK, moja dola poszła Abromba - będzie Ci w niebie policzone dwa razy :) Obawiam się, że i ja i Mysz mamy strasznie dużo privów do obsłużenia i czasami nam się nie udaje I za niedociągnięcia bardzo przepraszamy . Najważniejsze, że się kręci :) Aż miło :) To prawda, najwazniejsze że potrafimy byc razem A tak na marginesie, jak nie jestem drobiazgowa, ale mój nick to Ambroma Nefer nie jestes pierwsza, która robi ten czeski błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To prawda, najwazniejsze że potrafimy byc razem A tak na marginesie, jak nie jestem drobiazgowa, ale mój nick to Ambroma Nefer nie jestes pierwsza, która robi ten czeski błąd Kurde, ale wiochę zrobiłam Ambroma :) A jaka jest geneza tego nicka ? Może tempakowi będzie łatwiej przyswoić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Muszę was przeprosić, ale już padam gębą na klawiaturę od 5 na nogach, a jutro też pobudka, kawa, po kumpla i z polecenia Toli po towar bo nie wszystko udało się dziś zabrać (2 godz kurs) Dziękuję wszystkim i do popisania jutro. Papatki KOlorowych snów :) Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 26.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie ma o czym mówić, to zabawne, sama często robię podobne błędy (niestety, u mnie wzrok już nie ten ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie ma o czym mówić, to zabawne, sama często robię podobne błędy (niestety, u mnie wzrok już nie ten )To tak jak u mnie , ale za to dobrze gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 26.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To prawda, najwazniejsze że potrafimy byc razem A tak na marginesie, jak nie jestem drobiazgowa, ale mój nick to Ambroma Nefer nie jestes pierwsza, która robi ten czeski błąd Kurde, ale wiochę zrobiłam Ambroma :) A jaka jest geneza tego nicka ? Może tempakowi będzie łatwiej przyswoić :) Geneza poszła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Już się nie będę mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 , ale za to dobrze gotuję Ponoć ja też - znajomi tak mówią Ciężko mi was opuścić ale już ledwo widzę i żona poprawia pisanie bo literki się zjadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 i pozdrówki dla Żony - kładźcie się, bo musicie mieć siły na jutro Też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.01.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dobranoc wszystkim Już naprawdę spadywuję idę lulu Papatki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 26.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja całe szczęście dostałam dobry numer konta i poszło sprawnie, tylko zapomniałam nicka napisać ale to nie jest istotne. pozdrawiam wszystkich i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja całe szczęście dostałam dobry numer konta i poszło sprawnie, tylko zapomniałam nicka napisać ale to nie jest istotne. pozdrawiam wszystkich i oby tak dalej. Tym bardziej serdeczne dzięki Martida :) ---------------------------------------------------------------------- Jutro będę wiedzieć więcej na temat jakiś kilku worków z węglem czy coś :) Mam kontakt od człeka na miejscu , który zna kogo trzeba Zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geminis 26.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nefer super pogoda okropna u mnie temperatury straszne więc u dziewczyn pewnie nie lepiej ( jak nie gorzej) mysza223 jakbyś będziesz się widział z dziewczynami spytaj młodszą czego z ciuchów by potrzebowała ( jeśli da radę wypytać i nie urazisz dziewczyny ) ja też długa i chuda mam 176 więc na pewno znajdę trochę rzeczy szafy sztuk 3 niestety stopę mam mniejszą ale ciuchów od groma a teraz to uciekaj spać czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 26.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 poszlo nef dzięki za numer konta bo mysza przeslal mi z blędem ale to od Ciebie bylo dobre i myślę że mamy już na tonę,może dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 proszę o nr konta na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 poszlo nef dzięki za numer konta bo mysza przeslal mi z blędem ale to od Ciebie bylo dobre i myślę że mamy już na tonę,może dwie? Ja pierdziu :) Myślę,że temat sobie spokojnie ogarniemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 proszę o nr konta na p.w. Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts