a-nita 26.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 damy radę i mam nadzieję że jutro pierwsza tonka podjedzie i dziewczynom będzie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Fajnie się czyta ten wątek, wszystko idzie w dobrym kierunku.Wprawdzie umorduję Mysza tym transportem, ale dzielny jest niezwykle i da radę.Dobrej nocy wszystkim życzę i bardziej optymistycznych prognoz na najbliższe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Fajnie się czyta ten wątek, wszystko idzie w dobrym kierunku. Wprawdzie umorduję Mysza tym transportem, ale dzielny jest niezwykle i da radę. Dobrej nocy wszystkim życzę i bardziej optymistycznych prognoz na najbliższe dni. Mysza da radę - tak to jest z Myszami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A co do nicka Ambromy, to przypomniało mi się II Spotkanie Forumowiczów w piwnicach Muratora z roku 2005 i późniejsze opisywanie zdjęć. Też popełniano ten sam błąd Ambroma, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już wiem, że sie odbywa jakieś drobne poruszenie na miejscu :) Węgla nie da się zorganizować, ale drewno jakieś powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już wiem, że sie odbywa jakieś drobne poruszenie na miejscu :) Węgla nie da się zorganizować, ale drewno jakieś powinno być Jak to węgla tam nie ma? Nie ma żadnego składu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Już wiem, że sie odbywa jakieś drobne poruszenie na miejscu :) Węgla nie da się zorganizować, ale drewno jakieś powinno być Jak to węgla tam nie ma? Nie ma żadnego składu? Nie da się załatwić za darmo w tej wersji. Na razie idzie pomoc bezkasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 po Waszych postach z powodu błedu w numerze konta sprawdziłam .... Nefercia dobre konto wysłała... moja kaska (ja to jedna z tych co bez nicka) wczoraj wyszła z banku, wiec jestem szczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 27.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ale powinno być już ok700zeta więc na tonke starczy a drewno to na rozpalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 po Waszych postach z powodu błedu w numerze konta sprawdziłam .... Nefercia dobre konto wysłała... moja kaska (ja to jedna z tych co bez nicka) wczoraj wyszła z banku, wiec jestem szczęsliwa Dzięki Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ale powinno być już ok700zeta więc na tonke starczy a drewno to na rozpalkę No to superancko Tego nigdy dość Dziś Mysz wieczorem sprawdzi konto i jechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A co do nicka Ambromy, to przypomniało mi się II Spotkanie Forumowiczów w piwnicach Muratora z roku 2005 i późniejsze opisywanie zdjęć. Też popełniano ten sam błąd Ambroma, pozdrawiam Tolu, dziekuję za pozdrowienia, ale obawiam się, że kojarzysz mnie z inną osobą Nie byłam na zlocie 2005 Na forum jest osoba o nicku Abromba i chyba nas mylicie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A co do nicka Ambromy, to przypomniało mi się II Spotkanie Forumowiczów w piwnicach Muratora z roku 2005 i późniejsze opisywanie zdjęć. Też popełniano ten sam błąd Ambroma, pozdrawiam Tolu, dziekuję za pozdrowienia, ale obawiam się, że kojarzysz mnie z inną osobą Nie byłam na zlocie 2005 Na forum jest osoba o nicku Abromba i chyba nas mylicie Pozdrawiam serdecznie Tak czy inaczej - masz przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 27.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 poszło Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Na forum jest osoba o nicku Abromba i chyba nas mylicie aaa, to jednak jest Was dwie...to ja pamiętam tę pierwszą i jej dziecię z tego właśnie spotkania i przyznam szczerze, że Twój nick przebiegając wzrokiem też odczytywałam błędnie kojarząc z Abrombą. Pozdrawiam Was obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witajcie kochani - już jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nefer kochana zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Uwaga Tak jak obiecałem wcześniej sprawdziłem konto: - mamy już 1320 PLN Dziękujemy bardzo wszystkim którzy okazali serce: - Barnadetka - DarioAS - Daszaa - Meggi - Yaro672 - aaggaa - Tamara1 - AgnesK - Tabaluga - Ambroma - Arnika - A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) - Majka112 - KatarinaOls - Geminis - Frjo - i jeszcze parę osób które niestety nie zamieściły swoich nicków Serdeczne podziękowania Pozdrawiamy Maciej i Magda - dla ANKI i LUIZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jutro walę po węgiel - relacja będziePoza tym jak wyrobimy to relacja z pomocy przy drewnie (cięcie i wrzuta do piwnicy ) jak nie jutro to pojutrze z ochotnikami (dziewczyny nie wyrabiają same) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts