Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAMY JAK MOŻEMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uwaga

Tak jak obiecałem wcześniej sprawdziłem konto:

- mamy już 1320 PLN

Dziękujemy bardzo wszystkim którzy okazali serce:

- Barnadetka

- DarioAS

- Daszaa

- Meggi

- Yaro672

- aaggaa

- Tamara1

- AgnesK

- Tabaluga

- Ambroma

- Arnika

- A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co :D )

- Majka112

- KatarinaOls

- Geminis

- Frjo

- i jeszcze parę osób które niestety nie zamieściły swoich nicków

Serdeczne podziękowania

Pozdrawiamy

Maciej i Magda - dla ANKI i LUIZY

Zajebiście :):):)

Za chwilę dopiszę te osoby, ktore się ujawniły na wątku a nie podały nicków w przelewie (tylko się ogarnę, bo musiałam zaliczyć jeszcze dziś szpital, stąd moja nieobecność za którą przepraszam).

Jestem po prostu strasznie .... wzruszona ? To chyba najlepsze słowo :):):)

Jesteście WIELCY :)

Super wieści, to przynajmniej na razie dziewczyny mają zapewniony opał. Co do ciuchów- chyba będę mogła wysłać parę rzeczy po mnie (mam 172 i jestem szczupła) więc może na którąś z dziewczyn będą pasowały. Tylko na jaki adres wysyłać?

Poszło :)

Dobra. Jeszcze pewnie będzie jakaś kasa sie pojawiała z tego co widzę.

Popatrz Mysza co jeszcze trzeba. Pisałeś mi o konieczności naprawy pieca i instalacji. Jak będziesz coś potrzebował - jakieś materiały - kupuj. Może trzeba za jakieś media zapłacić ? Nie mają długów ? Mają w domu leki ? Rozejrzyj się jakie są najważniejsze potrzeby. Opał - mam wrażenie - mamy klepnięty :)

Kuźwa - 2 tony z kawałkiem :):) Nigdy nie myślałam, że węgiel sprawi mi tyle radości :)

Rozejrzę się i dyskretnie popytam ( żonę naślę :D ) jak będę coś wiedział będę pisał.

A tak ogólnie wszystko tak się rozkręciło że już nie wiem jak mam wam dziękować w swoim, żony, ANKI i LUIZY imieniu.

Dla mnie to wielki szok - to co robicie ....................................... , że jeszcze w tym kraju są ludzie którzy potrafią zrozumieć innych i im pomóc.

Rozejrzę się i dyskretnie popytam ( żonę naślę :D ) jak będę coś wiedział będę pisał.

A tak ogólnie wszystko tak się rozkręciło że już nie wiem jak mam wam dziękować w swoim, żony, ANKI i LUIZY imieniu.

Dla mnie to wielki szok - to co robicie ....................................... , że jeszcze w tym kraju są ludzie którzy potrafią zrozumieć innych i im pomóc.

Te słowa to miód na nasze serca :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

To cudowne, że możemy pomóc :p - bo ile razy chciałoby się a nie można :cry:

- mamy już 1320 PLN

(27.01.2009)

Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce:

aaggaa

AgnesK

Aka z Ina

Ambroma

A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co :D )

Arnika

Barnadetka

Cudka

DarioAS

DaszA

Frjo

Geminis

Gosia Anbudowa

KatarinaOls

Majka112

Martida

Meggi

Tabaluga

Tamara1

Tola (błyskawiczna reakcja :))

Yaro672

Dopiszę jeszcze Sławka Z - który coś tam skręcił na miejscu :) ALe to się dopiero okaże :)

i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy :D - będziemy wiedzieli komu dziękować :D ).

Powyżej lista ludzi o Wielkim Sercu.

Jeśli kogoś pominęłam - błagam - dopisz się :):)

Jeśli ktokolwiek potrzebuje adresu do wysyłki jakiejś paczki lub chciałby wspomóc akcję - proszę o sygnał na priv.

A jeśli teraz nie możesz pomóc materialnie - po prostu trzymaj kciuki i wspomagaj dobrą energią - to też jest pomoc :)