Arnika 27.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mysza super wiadomość To jest już na dwie tony węgla... tak myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jadę jutro załatwiać węgiel na 2 tony styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Kurcze i 500 postów przekroczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Super wieści, to przynajmniej na razie dziewczyny mają zapewniony opał. Co do ciuchów- chyba będę mogła wysłać parę rzeczy po mnie (mam 172 i jestem szczupła) więc może na którąś z dziewczyn będą pasowały. Tylko na jaki adres wysyłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Uwaga Tak jak obiecałem wcześniej sprawdziłem konto: - mamy już 1320 PLN Dziękujemy bardzo wszystkim którzy okazali serce: - Barnadetka - DarioAS - Daszaa - Meggi - Yaro672 - aaggaa - Tamara1 - AgnesK - Tabaluga - Ambroma - Arnika - A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) - Majka112 - KatarinaOls - Geminis - Frjo - i jeszcze parę osób które niestety nie zamieściły swoich nicków Serdeczne podziękowania Pozdrawiamy Maciej i Magda - dla ANKI i LUIZY Zajebiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Poproszę numer konta na priva.Jesteście WIELCY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Za chwilę dopiszę te osoby, ktore się ujawniły na wątku a nie podały nicków w przelewie (tylko się ogarnę, bo musiałam zaliczyć jeszcze dziś szpital, stąd moja nieobecność za którą przepraszam). Jestem po prostu strasznie .... wzruszona ? To chyba najlepsze słowo :) Jesteście WIELCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Poproszę numer konta na priva. Jesteście WIELCY. Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Super wieści, to przynajmniej na razie dziewczyny mają zapewniony opał. Co do ciuchów- chyba będę mogła wysłać parę rzeczy po mnie (mam 172 i jestem szczupła) więc może na którąś z dziewczyn będą pasowały. Tylko na jaki adres wysyłać? Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jesteście WIELCY JESTEŚCIE BARDZO KOCHANI I WIELCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dobra. Jeszcze pewnie będzie jakaś kasa sie pojawiała z tego co widzę. Popatrz Mysza co jeszcze trzeba. Pisałeś mi o konieczności naprawy pieca i instalacji. Jak będziesz coś potrzebował - jakieś materiały - kupuj. Może trzeba za jakieś media zapłacić ? Nie mają długów ? Mają w domu leki ? Rozejrzyj się jakie są najważniejsze potrzeby. Opał - mam wrażenie - mamy klepnięty Kuźwa - 2 tony z kawałkiem :) Nigdy nie myślałam, że węgiel sprawi mi tyle radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 27.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Rozejrzę się i dyskretnie popytam ( żonę naślę ) jak będę coś wiedział będę pisał. A tak ogólnie wszystko tak się rozkręciło że już nie wiem jak mam wam dziękować w swoim, żony, ANKI i LUIZY imieniu. Dla mnie to wielki szok - to co robicie ....................................... , że jeszcze w tym kraju są ludzie którzy potrafią zrozumieć innych i im pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nefer, dostałam, dzięki, ode mnie też poszło Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Rozejrzę się i dyskretnie popytam ( żonę naślę ) jak będę coś wiedział będę pisał. A tak ogólnie wszystko tak się rozkręciło że już nie wiem jak mam wam dziękować w swoim, żony, ANKI i LUIZY imieniu. Dla mnie to wielki szok - to co robicie ....................................... , że jeszcze w tym kraju są ludzie którzy potrafią zrozumieć innych i im pomóc. Te słowa to miód na nasze serca To cudowne, że możemy pomóc - bo ile razy chciałoby się a nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martida 27.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Niesamowita wiadomość!!! Tyle pieniążków uzbieranych!!! To jednak jeszcze są ludzie Ciekawe jaka będzie reakcja jak to wszystko zostanie tej Pani dostarczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 27.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 pomaganie to radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jesuuuuuu na pewno będą się cieszyć.... A one wiedzą, że taką akcje im zorganizowałeś? Uściskaj je mocno, i niech dziewczyną ciepełko będzie Jak ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Człowiek to dziwne zwierzę Wszyscy mamy buziaki od Starego (okiennego) - właśnie wyszedł Na kawkę wpadł A ja wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 - mamy już 1320 PLN (27.01.2009) Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo wszystkim którzy okazali serce: aaggaa AgnesK Aka z Ina Ambroma A-nita !!!!!!!! (wykrzykniki wiesz za co ) Arnika Barnadetka Cudka DarioAS DaszA Frjo Geminis Gosia Anbudowa KatarinaOls Majka112 Martida Meggi Tabaluga Tamara1 Tola (błyskawiczna reakcja ) Yaro672 Dopiszę jeszcze Sławka Z - który coś tam skręcił na miejscu ALe to się dopiero okaże i jeszcze wszyscy, którzy nie podali nicka ( i chcą pozostać anonimowi lub dopiszą się do listy - zapraszamy - będziemy wiedzieli komu dziękować ). Powyżej lista ludzi o Wielkim Sercu. Jeśli kogoś pominęłam - błagam - dopisz się :) Jeśli ktokolwiek potrzebuje adresu do wysyłki jakiejś paczki lub chciałby wspomóc akcję - proszę o sygnał na priv. A jeśli teraz nie możesz pomóc materialnie - po prostu trzymaj kciuki i wspomagaj dobrą energią - to też jest pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nefcia przecież wiesz jak jest lista to jedno a co kto ma w sercu to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts