jacek_placek 22.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wita Wszystkich,Mam problem.Moja "kochana Gmina" w koncu po prawie 10 latach (!!) uchwalila w koncu plan zagospodarowania przestrzennego. W planie tym moja dzialka zostala przekwalifikowana z rolnej na budowlana. Lezy ona na bardzo duzym terenie "dziewiczym" ,ktory w calosci jest przeznaczony pod zabudowe mieszkaniowa. Problemem jest droga dojazdowa do ww dzialki.Otoz w nowo uchwalonym planie jest zaprojektowana droga gminna,jako droga dojazdowa do mojej dzialki,ale do tej pory droga ta byla lesna i na etapie tworzenia planu gmina zalozyla ze ja przejmie od Lasow Panstwowych. W tym momencie na mapie zasadniczej nie mam drogi dojazdowej,a na planie zagospodarowania przestrzennego niby mam.Czy w takim ukladzie dostane pozwolenie na budowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 05.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 wypis i wyrys z MPZT będzie załącznikiem do wniosku o BP. Moim zdaniem dostaniesz BP - czy dojedziesz do swojej działki to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts