rysik 26.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rzeczywiście, i stół i krzesła - klasa. A czy ceny mają "znośne"? Mnie ciągnie w stronę Belbazaara ale niestety - nie mają rozkładanych stołów:( a u mnie brak miejsca na wielki stół na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.02.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 (edytowane) Zdjęcia nie wchodzą Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W pokojach będzie wykładzina dywanowa. W korytarzu myslałam panele lub parkiet, ale zastanawiam się nad ich stukaniem podczas wędrówek do łazienki zwłaszcza z naszej sypialni. Zalezy mi na komforcie, przytulności, ciszy, nie zakłócaniu snu niczyjego - a tam same sypialnie! Ja z tego właśnie powodu stawiam na wykładziny i sama chcę je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 03.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 I nie wiem, co położyc na podlodze w korytarzu... W pokojach będzie wykładzina dywanowa. W korytarzu myslałam panele lub parkiet, ale zastanawiam się nad ich stukaniem podczas wędrówek do łazienki zwłaszcza z naszej sypialni. Zalezy mi na komforcie, przytulności, ciszy, nie zakłócaniu snu niczyjego - a tam same sypialnie! Z drugiej strony - parkiet łatwiej utrzymac w czystości.... Z trzeciej... co wybrać?? Nie martw się stukaniem - przecież w szpilkach z sypialni do łazienki raczej nie będziesz chodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik 03.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 oddaje glos na parkiet.w drugiej kolejnosci na wykladzine. Mialam w ostatnim mieszkaniu w czesci "sypialnej" - i pod wzgledem cichosci super ale latwo wyrabiaja sie "ciagi komunikacyjne" i czyszczenie wymaga duzo wiecej wysilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 03.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 i zabudowa prysznica w tejże:http://www.studiokreska.com/anita/foty/2602/lazienka_oliwka.jpgRozumiem że tam pod skosem będzie prysznic? kurcze nie będzie problemu ze skosem i wodą, bo ja mam takie dylematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.03.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ściany będą pokryte folią w płynie, nie powinno być problemu - zobaczymy w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.03.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 (edytowane) OGŁOSZENIE: jeśli ktoś w necie natknałby się na turkusowe uchwyty meblowe, proszę o info będę dozgonnie wdzięczna Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.03.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 (edytowane) i znów kilka inspiracji: Brett Beldock: David Hicks Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.03.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 moje gałki http://www.thefind.com/hardware/info-turquoise-knob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 17.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 świetne inspiracje i projekty wlasnych wnętrz, nie mogę się doczekac zdjęć z realizacji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 17.03.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 marta dziękuję ja tez czekam na tę chwilę chciałabym Wam już coś pokazac, ale prace tocza się mało fotogenicznie: a to przygotówka pod płytki, a to równanie schodów ale juz tuz tuż i zacznie się wyłaniac COŚ noi czas o wiosnie pomyślec, tj. o uporządkowaniu "obejścia" i ucywilizowaniu ugoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 18.03.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 hmm a moze moje wpisy powinny być raczej w dziennikach budowy, niz tu? bo raczej na razie niewiele fot z domu...Chetnie tez poznam zaglądające tu duszyska!W każdym razie pozdrawiam Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 19.03.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 (edytowane) Jestem zadowolona z efektów doboru koloru schodów. Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 19.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 (edytowane) kolorystyka pokoju dziennego - waham się.... Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 19.03.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 (edytowane) sporo dziś tego wklejania, zatem jedziemy dalejutrzymując się w stylu inspiracji powyższychpodoba mi się ta sofa i ten fotel.... ale w kolorystyce ciemniejszeji materiał z widoczną fakturą płóciennego splotu: Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 20.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Trzymam kciuki i życze powodzenia. Wiem, że ten końcowy etap to ciężka praca, ale napewno dacie radę. Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 20.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jeśli chodzi o wybór kolorów do dziennego to jak dla mnie zestaw pierwszy z szarościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 20.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ten z szarościami też mi jest bliższy...i tak trzeba będzie zrobić próby i poprzymierzać.te szarości fajnie podreślałyby brąz i współgrały z turkusemewentualnie zimny, bardzo rozjaśniony żółty, a właściwie szarość wpadajaca w zółty odcien, ale bardzo jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Mnie też bardziej leży ten z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts