Magdala 30.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 nie wiem, jk pomalowac ściany w tej łazience białej - na klasyczny biały czy taki ecru, jak kafelki...jak dam ecru, zleje się z kafelkamijak dam biały, dostanie świezości i nawiążę do ceramikico wybrać? co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 30.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) Witaj... Chwilę mnie tu nie było a łazienki już gotowe ślicznie wyglądają... Najlepiej na większym formacie kartonu zrobić próbki jednej farby i drugiej przykładając do ściany zobaczysz która lepiej pasuje... Pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2010 przez szafran77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.12.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Magdala, jest cudownie. Jestem zakochana w Twoim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 01.12.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 01.12.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Bardzo, bardzo Wam kibicuję i oby te podłogi szybko poszły. Piękne są Twoje wnętrza, ale nie miałam wątpliwości żadnych , że tak będzie. Trzymam aby wszystko sie ładnie poukładało terminowo i przeprowadzkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.12.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 (edytowane) ^%$$$*& Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.12.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Magdalo!Jaki model krzesła z paged planujesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 06.12.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 te:http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/malachitb-018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.12.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ciekawe te krzesełka..............Ja planuję kupić z paged meble krzesła z owalnym oparciem-ludwiczki. I jak znajdziesz siły wrzuć nam zdjęcia :)Plis życzę Ci dużo siły i cierpliwośći na tym etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 10.12.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 koncówka to porażka chyba będę reklamowac podłogę przeczekała kilka miesięcy w paczkach a po ułożeniu okazało się, że ma - moim zdaniem - zbyt wielkie różnice kolorystyczne względm siebie sa deski prawie czarne i prawie żółte noo troche przesadzam,a le tak byc nie powinno moze uda mi sie jutro jakieś foto zrobić, poproszę was o ocenę, czy rzeczywiście tak źle, czy ja się czepiam przyszły lampy, 1 sztuki brak, mają dosłać brak czasu, brak czasu! na wszystko za mało czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Magdala tak to jest na koncowce...czasu brakuje i nerwy w strzepach...:yes:czekamy na zdjecia podlogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.12.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Magda,nie załamuj się, będzie dobrze!!Czekamy na zdjęcia!!! Chyba pisałaś o deskach dębowych, prawda? Olejowane czy lakierowane, i o co chodzi z tymi kolorami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 11.12.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 (edytowane) kiedys tam otwarłam jedna paczke i wyjęłam jedną deske: była okjakbym trafiła na taką żółtą, chyba od razu cały zakup jechałby do sklepu... a tak? mleko sie rozlało Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 12.12.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) zakurzona sprawczyni mojego stresu: Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Piękności wy moje..znaczy się Twoje...przecudnej urody te dechy...ach, ach................... Naturalne drewno ma to do sieie, że dopiero po super przebraniu odrzuca się inną kolorystykę...jak dla mnie widać prawdziwą naturalność, a nie identyczne panele dajmy na to.... Edytowane 13 Grudnia 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 13.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mój parkiet przyszedł za bardzo czerwony z porównaniem co było na wystawce i montażysta tłumaczył że to naturalne drewno i jak będzie padać światło to parkiet w tych miejscach będzie się rozjaśniał. Ale Ty byś chyba chciałaś ciemniejszą podłogę bez tych żółtych wstawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Moim zdaniem podłoga wygląda super, ale nie wiem co zamawiałaś... Czy rzeczywiście nie będzie pasować do wystroju reszty pomieszczeń?Teraz wygląda bardzo naturalnie- widać, że to drewno. A te jasne wstawki bardzo rozjaśniają. PIĘKNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 13.12.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 no tak, pasowac bedzie, jest idealnie pasujące do kuchni i drzwi i schodów, no ale drażnią mnie te żóławe wstawkijedyny plus taki, ze będą pod stołem i pod kanapą....mówicie, że nie wygląda to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.12.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wygląda super. Bez ściemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 13.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witaj Magdala. Moim zdaniem wygląda bardzo super. Teraz widzisz całą podłogę i dlatego cię to denerwuje, potem co najmniej połowę podłogi zakryjesz i będzie zupełnie inaczej. Mówię ci nie przejmuj się tym, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts