kicikici 25.03.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Magdala "Budowlanie" to jesteśmy na tym samym etapie, więc dokładnie wiem co czujesz chociażby po każdym położonym kaflu, jak wszystko w oczach "rośnie" I w dodatkach turkusowych też nam blisko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 sporo dziś tego wklejania, zatem jedziemy dalej utrzymując się w stylu inspiracji powyższych podoba mi się ta sofa i ten fotel.... http://www.studiokreska.com/anita/foty/sofy/fotel1.jpg http://www.studiokreska.com/anita/foty/sofy/sofa1.jpg ... ale w kolorystyce ciemniejszej i materiał z widoczną fakturą płóciennego splotu: http://www.studiokreska.com/anita/foty/sofy/fotel1a.jpg http://www.studiokreska.com/anita/foty/sofy/sofa1a.jpg Ale miodzio. Piękniaste te mebelki. Wszystko zapowiada się super. Będę tu zaglądać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 29.03.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 a tak w ogóle, to chce 2 kanapy: jedną inną a drugą inną jakoś mi nie po drodze z "kompletami" z nowości: kuchnia zamówiona, składać się będzie około 20 kwietnia... jutro muszę zwizytować budowę, bo dziś czasu zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.04.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 mąż mi się zbuntował przeciwko "wysokim, białym listwom przypodłogowym"no i dlaczego?że skracają optycznie pomieszczenieże białe się będą bardziej brudzić (hmmm brudzić się będą tak samo, białe czy ciemne...brud to brud i już)taaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.04.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) drzwi w trakcie tworzenia:i efekt finalny (prawie...) Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Magda Twoje inspiracje mnie zabiją któregoś dnia! Walcz o białe listwy bo sa piękne!!!Nam kilka razy próbowano wybić je z głowy ale bezskutecznie - to nasza wielka miłość! drzwi robia sie charakterne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 28.04.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlaczego zabiją? Za dużo powstawiane? Eeee to zaledwie nikły % tego, co mam w "Ulubionych" Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zabijaja bo tak strasznieeeeee mi sie podobają! Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzień dobry Od dwóch dni gmyram po galerii, żeby doszukać się u kogo widziałam taką piękną mozaikę łazienkową (myślę o tej do łazienki nr 2). Przez tą mozaikę zburzyła się moja koncepcja mozaiki niebieskiej... Przedpokój z gresem polerowanym zupełnie jak u mnie Śliczne kąty. Zapisuję sobie ku pamięci, czekam na kolejne zdjęcia i będę podglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 28.04.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) aaa mnie też się podobają Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 30.04.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) robi się "biała" a właściwie ecru łazienka: oraz kuchnia otrzymała kolory, w oczekiwaniu na montaż: Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) OOOO kurka wodna. Dziś myślałam o mojej górnej łazience... Że tak jakby trochu podobna. Mam kupione białe płytki 15x15 i chcę uzupełniać mozaiką. Dziś na tapecie była marmurowa Ale te Twoje mozaiki kompletnie mącą mi w głowie. No i chodzi mi po głowie do tego wszystkiego drewniana podłoga. Na razie będę sobie marzyć i niecierpliwie czekać na dalsze zdjęcia. Ślicznie!!! Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 30.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 oj tak, drewno u nas będzie go w tej łazience sporo, jak się stolarz zlituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 oj tak, drewno u nas będzie go w tej łazience sporo, jak się stolarz zlituje No to gusta łazienkowe mamy podobne. Dziś zakupiłam taką duperelkę do tej łazienki, żeby była nieco w klimacie SPA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 09.05.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) kuchnia częściowo zrobiona, wstawiłam w dział kuchni a tu zapomniałam Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 09.05.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Magdal fajne wnetrze sie szykuje bede zagaldac, i walcz o biale listwy sa piekne , ja mam tylko na gorze ale nie takie szerokie jak chcialam kiedys napewno je zmienie , mam prosbe mozesz podac dokladnie jaka to farba ta turkusowa??? moze sie skusze na nia w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 09.05.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 to Dulux lateksowy z mieszalnikaale po pomalowaniu wyszedł za intensywnydokupiłam biały, czarny barwnik, namieszaliśmy i wyszedł taki lepszy, zgaszonywięc trudno byłoby napisac, jaki to kolor konkretnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 09.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 o kurde to szkoda , bo niechce mi sie właśnie eksperymentować z farba , bo paru nieudanych próbach hehe myslałam ze gotowcaq dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Pięknie się zapowiada )) Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.07.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Strasznie mnie dawno nie było, bo brak czasu W domu wszystko w proszku, dosłownie (z gipsów) W tym tyg. powinny byc skonczone łazienki i gipsy, mam nadzieję więc potem już malowanie Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts